Avatar
Offline, Laatste login: 14:55, 4 June 2018
Geschreven op Thursday, 24 November 2011 om 9:51

Day 1 – Pack4Dreamhack Winter 2011
23-11-2011 / 19:25

25tz40m.jpg

Rond half twee vannacht sloten wij onze Ventrilo schermpjes en vonden wij het mooi geweest. Na een week vol onzekerheid, dit in verband met het vertrek van Decio “dekmatcher” Pinto, kwam onze last moment hero Daniel “dDd” Dougle aanschuiven. Na wat felle discussies op Ventrilo, leek het ons een puik plan om Julien “tazzie” Giacomelli af te zetten als IGL* en Daniel tot nieuwe IGL te benoemen, als gevolg van een unaniem verlopen stemming. De laatste week hebben we nog veel uren gemaakt in CS, een minimum van 50 uur in 2 weken was de doelstelling. Veel PCW’s, CSDM, Brushes en Gathers verder zat het hele team rond de 50 uur. “Zijn we er klaar voor jongens?”, vroeg Lex0r op Ventrilo. Na 30 seconde volgde antwoorde als: “Ja, ik denk het wel”, “Ja, ik heb er mega veel zin in” maar ook “Ik heb te weinig CSDM” of “Mijn aim is echt klote”. Daniel is een echte motivator, hij kiest vaak partij voor de zwakke, een goede eigenschap van deze van oorsprong Braziliaanse goedzak. Rond twee uur vannacht sliep ik ongeveer. Om heel eerlijk te zijn heb ik over CS gedroomd, best sneu, maar als je ongeveer 8 uur per dag met een schietspelletje word geconfronteerd, doet dat veel met je.

Floren “faah” Alvarez de Puta had geen vervoer kunnen regelen dus heb ik bij mijn vader moeten drammen of hij Floren wilde ophalen in Utrecht. Zo gezegd zo gedaan. Rond 1 uur stonden we voor de deur bij het pitoreske studentenflatje van Floren ergens in een achterbuurt bij de in Utrecht zeer bekende Amsterdamse straatweg. Een weg die je een beetje doet denken aan een duistere Duitse buitenstad. De straat zit vol met lugubere internetcafe’s, bordelen en privehuizen. Een leuke sight-seeing tour voor mij als bijrijder. 21 jaar en nog steeds geen rijbewijs. Fully packed redden we naar de Blokhoeve in Nieuwegein, de grote parkeerplaats voor de Nieuwegeinse Homeboxx, de hal waar jaren geleden het machtige Netgamez werd georganiseerd. Een bekende stek voor een oude bekende: Migatno. Migatno was getooid in een trainingspak, en had voor de verandering zijn baard laten staan. Migatno, de vader van de Nederlandse Counter-Strike scene, de goedzak van Gamelux, de man die overal tussen zit ondanks zijn omvang. Kees is een enorme goedzak, iemand die van essentieel belang is in de Gamelux crew. Grootste ideeeen maar vaak niet realistisch, zo ken ik er trouwens nog 1…. ;-)

De eerste minuten in de bus was het al raak. Wij moesten kosten wat het kost de beste plekken hebben in de bus. Uiteindelijk wisten wij samen met de Gamelux CS crew (xilo , stiffM en deemuu) 10 plekken te veroveren. Net genoeg voor Mojo Amsterdam, de Gamelux CS Crew en de vriendin van Lex. Ja je hoort het goed, een chickie aan boord! Volgens goed ingelichte bronnen is “Meatpuppet” in bus 1 gaan zitten omdat deze een niet al te geode verstandhouding heeft met een van onze spelers. Deze speller heeft Italiaanse roots en is een geducht fan van Inter, af en toe word hij afgezet per Segway op Schiphol alwaar hij afreist richting de reltaverne in de straten van Milaan. Een vechtersbaasje pur sang. Over wie wij het nu hebben, vertel ik natuurlijk niet!

De eerste stop: McDonalds! De meeting spot voor een bus vol zwetende geeks die strak van de cafeine staan van hun van thuis meegenomen energydrinks. Het warden twee chickenburgers voor onze “grote” team-captain, Daniel en extra large BigMac menu PLUS McChicken voor onze kleine Spaanse dondersteen Floren. Een mooi contrast zo op de eerste dag van onze Pack4Dreamhack avonturen. Een paar honderd foto’s en video’s verder rijden we nu ergens in Duitsland. WIj kijken allemaal uit naar het moment dat een Duitse Gunther van de Wegenwacht onze versnellingsbak komt repareren met een schroevendraaiertje die hij gratis heeft gekregen bij zijn Zweedse Ikea bouwpakket, om vervolgens twee uur in de nacht op de vluchtstrook te staan om te verrekken van de kou. Ik zeg tot morgen en alvast welterusten, wij zijn allemaal enorm moe geworden van alle grootpraat van onze Italian Stallion Julien. MASOL!

- Guido

30iexzq.jpg

Reacties

Swift schreef op 24 November 2011 - 10:12 0 thumbs
Avatar
 
hehe nice read
Duckie schreef op 24 November 2011 - 11:39 0 thumbs
Avatar
 
heerlijk guidohahaha ga zo door.. hf jongens!
leonj schreef op 24 November 2011 - 11:41 0 thumbs
Avatar
 
Leuk om te lezen, alleen dat eerste stukje ... :confused:
stLpt. schreef op 24 November 2011 - 12:09 0 thumbs
Avatar
 
Hahaha die MeatpuppeT toch. :cool:
wimbjorno schreef op 24 November 2011 - 12:33 0 thumbs
Avatar
 
Leuk om te lezen... meatpuppet niet eens ff met tazzie gepraat, allemaal grootspraak op ventrilo dus ! whaha. Kom maar op met die volgende blog :P
zemik schreef op 24 November 2011 - 12:53 0 thumbs
Avatar
 
Oh God de boot :D waar ik stronken hele tijd naar de grond bleef kijken omdat ik moeilijk misselijk werd. Waren goede baco's in de bus metalLlLlX
Metalx schreef op 24 November 2011 - 13:16 0 thumbs
Avatar
 
zemik schreef:
Oh God de boot :D waar ik stronken hele tijd naar de grond bleef kijken omdat ik moeilijk misselijk werd. Waren goede baco's in de bus metalLlLlX

jammer dat 2 glazen alcohol jou altijd de kop kosten :~)

have fun in sweden guys
liQuid^moTion schreef op 24 November 2011 - 14:34 0 thumbs
Avatar
 
mooi geschreven man! entertaining blog, hopen dat de rest ook zo is :)

wel leuk, een braziliaan, italiaan, spanjaard en 2 boeren in 1 team :D
Migatno schreef op 24 November 2011 - 14:44 0 thumbs
Avatar
 
mooie blog guido! :D GL in byoc!
H@PP@TON schreef op 25 November 2011 - 01:08 0 thumbs
Avatar
 
Kijk die Patta's van dDd shinneeennn :blink:
MeatpuppeT schreef op 8 April 2013 - 23:16 0 thumbs
Avatar
 
Lawl
Ik lees dit nu pas omdat ik naar iets anders zocht op google. Denk toch even reageren ook al leest niemand dit meer waarschijnlijk.

Ik was in de andere bus gaan zitten dus, omdat daar allemaal klasgenootjes zaten. De mensen die ik dus in het echt ken. Heeft verder niks te maken gehad met wat er op gamelux gezegd is oid.
Verder waren er geen problemen tijdens de reis of op dreamhack :)

Acties

action guidson heeft gereageerd in Defusekids CS:GO FoM Challenge [ONLINE]
action guidson heeft gereageerd in [Nieuwjaarslan] Aftermovie
action guidson heeft gereageerd in [CS 1.6] Team-NL
action guidson heeft gereageerd in FOM 18.1
action guidson heeft gereageerd in FoM Anti-cheating
action guidson heeft gereageerd in Masters Of Benelux (Tweede Editie) - CS:GO
action guidson heeft gereageerd in FOM 18.1
action guidson heeft gereageerd in ESL Benelux is terug

Mijn gallerij

guidson's Gallery
guidson's Gallery
Toegevoegd op: 20-04-13
Aantal foto's: 22
Gallerij bekijken

Mijn videos

S O H N - The Wheel
S O H N - The Wheel
Toegevoegd op: 17-09-13
Reacties: 0
Bekeken: 1468
Zo ging dat vroeger
Zo ging dat vroeger
Toegevoegd op: 12-02-13
Reacties: 0
Bekeken: 1886
Meer videos

Mijn blogs

11 April 2013
Reacties: 5
Bekeken: 1902
29 November 2011
Reacties: 28
Bekeken: 3095
Meer blogs
-->