Avatar
Offline, Laatste login: 14:55, 4 June 2018
Geschreven op Monday, 20 June 2011 om 15:17

Sorry voor de late post... Laptop lag in het hotel en WiFi deed het de eerste twee dagen niet !

Vrijdag 17 Juni

“Geen CRT’s Mee”

Rond half vier kwamen we aan op de Blokhoeve in Nieuwegein. Het parkeergebied wat ooit bekend stond als een groot doolhof vol met wagens van alle Netgamez-gangers, maar ook als een heuse crime scene; tijdens Netgamez vond er eens een schietincident plaats bij aan nabijgelegen dinner met de toepasselijke naam: “Big Daddy’s”. Dit jaar gaan er slechts 56 packers mee naar Dreamhack Summer. De bus heeft dit jaar ook een flinke metamorfose ondergaan, we zijn van twee naar slechts 1 verdieping en de bus beschikt dit keer niet over een aanhangwagen waar alle weekendtassen, computers en CRT monitors in kunnen. Gelukkig hebben we wel een leuke chaffeur: Barry!

Voor professional gamers is het aantal hertz van een monitor enorm belangrijk, minstens zo belangrijk als de muis en het toetsenbord. Anno 2011 spelen nog duizenden gamers met de oude CRT bakken. Denk aan Iiyama’s van 21” die minstens 30 kilo wegen. Ook de professionals als fnatic en SK hebben thuis vaak nog een CRT staan. Het is een goedkoop alternatief voor een 300 euro kostend marketing hyped apparaat als een BenQ of een Samsung. Speciaal voor gamers heeft CS legende HeatoN in samenwerking met BenQ een scherm weten te ontwikkelen welke dit probleem moest oplossen. Al moet je er dan wel even 300 euro voor neerleggen wil je een scherm met dezelfde kwaliteiten en specificaties hebben maar dan 20 kilo lichter en 30 centimeter kleiner. Dit is iets wat ook voor de organisatie van Pack4Dreamhack een probleem was. De CRT woog 20 kilo te zwaar en was 30 x30 centimeter te groot in omvang en was ondanks dat hij mooi was ingepakt een gevaar voor hun verzekering mocht ik hem op schoot houden of tussen me benen.

Na wat geruzie en wat dreigementen over en weer kwamen we dan toch tot een ultimatum. De CRT’s mochten mee naar Jonkoping maar mogen niet mee terug naar Nederland. Gelukkig was Stefan Mennes zo vriendelijk dat de CRT’s mochten rusten in het busje waarin de organisator zit. Stefan gaat niet mee met de bus zelf maar met een bestelbusje die achter de bus aan rijd.

Het is nu 23:34 en we zijn over een uur ongeveer bij de pont. Dan kan ik gelukkig me MacBook weer even opladen en slik ik een lekkere oxopam van roachZ. Ik denk dat ik vanaf 1:00 heerlijk ga slapen en hopelijk pas om 9:00 of 10:00 wakker word wanneer de bus voor de Elmia hal staat. Dreamhack staat op het punt om te beginnen voor Mojo. We zullen om 16:00 aantreden in het BYOC toernooi. ’s Ochtends even langs het hotel om op te frissen en onze kamers te checken en vervolgens een taxi terug pakken naar Dreamhack.

Het word morgen alles of niks voor Mojo Amsterdam. We hopen dat we door de groupstage komen en een stuntje kunnen uithalen in de brackets. Ik zal zo nu en dan wat video materiaal uploaden mocht er tijd voor zijn.

Slaap lekker Nederland!

Reacties

TmK schreef op 20 June 2011 - 16:03 0 thumbs
Avatar
 
slapen om 4uur?
Soepkip schreef op 20 June 2011 - 16:49 0 thumbs
Avatar
 
Dude, je bent de link vergeten man!

http://www.pack4dreamhack.com

Owh, en je feiten kloppen niet!
de filosoof schreef op 22 June 2011 - 02:18 0 thumbs
Avatar
 
Soepkip schreef:
Dude, je bent de link vergeten man!

http://www.pack4dreamhack.com

Owh, en je feiten kloppen niet!

Inderdaad, het is oxazepam!

Acties

action guidson heeft gereageerd in Defusekids CS:GO FoM Challenge [ONLINE]
action guidson heeft gereageerd in [Nieuwjaarslan] Aftermovie
action guidson heeft gereageerd in [CS 1.6] Team-NL
action guidson heeft gereageerd in FOM 18.1
action guidson heeft gereageerd in FoM Anti-cheating
action guidson heeft gereageerd in Masters Of Benelux (Tweede Editie) - CS:GO
action guidson heeft gereageerd in FOM 18.1
action guidson heeft gereageerd in ESL Benelux is terug

Mijn gallerij

guidson's Gallery
guidson's Gallery
Toegevoegd op: 20-04-13
Aantal foto's: 22
Gallerij bekijken

Mijn videos

S O H N - The Wheel
S O H N - The Wheel
Toegevoegd op: 17-09-13
Reacties: 0
Bekeken: 1468
Zo ging dat vroeger
Zo ging dat vroeger
Toegevoegd op: 12-02-13
Reacties: 0
Bekeken: 1886
Meer videos

Mijn blogs

11 April 2013
Reacties: 5
Bekeken: 1902
29 November 2011
Reacties: 28
Bekeken: 3095
Meer blogs
-->