Avatar
Offline, Laatste login: 16:36, 16 June 2018
Geschreven op Sunday, 10 April 2011 om 4:05

Voor de mensen die de intro nog niet gelezen hebben: Klik hier!
Voor de mensen die dag #1 nog niet gelezen hebben: Klik hier!

Twee uur nadat dag #1 blog gepost werd kropen we allemaal lekker onder de wol. Een strenge regel "No farting in the bedroom" werd gelukkig niet bewust gebroken waardoor slapen een stuk aangenamer werd! Echter mocht er geen raam van Tomik open gezien meneer het anders koud kreeg.. Pussy!! HE MAD? HE MAD? Met een tig ESL matches gespeeld en flink wat energy drank erdoor heen was het echter niet moeilijk om in slaap te vallen. Helaas werd ik de volgende dag eraan herinnerd dat ik flink kan snurken (tot irritatie van mijn maten aan toe :( )

De volgende dag bleek Tomik's wekker te zijn gegaan om 08:00 uur.. Heb hier geheel door heen geslapen, idem dito voor Michel. Wessel, Leon en Tomik zelf waren echter minder gelukkig toen ze door het schelle geluid waker werden geschopt! Terwijl ik lekker in dromenland zat hielp ik ze eraan herinneren dat slapen niet mogelijk is met Peter "Snurk0r" Gordijn in de buurt! Rond 11:00 bleek ook nog een Michel zijn wekker te zijn gegaan waardoor iedereen maar z'n bed uit gegaan is.. Ik niet.. Ik hoorde de wekker niet en sliep lekkah door!

Gelukkig bracht het zonnetje ons enorm veel plezier! Lekker ge'BBQ'd! Eerst moesten de nodige voorbereidingen getroffen worden. Na een half uur rond lopen in de Kaufmarkt kwamen we maar tot de conclusie dat ze in Duitsland GEEN Saté saus kennen! (Cullinaire barbaren!) Dan maar zonder Saté saus :(. Onze mede Duitsers die in het huisje hiernaast verblijven konden echter alleen maar watertandend toe kijken hoe wij heerlijke braadworsten en hanen naar binnen aan het te kanen waren.. Sorry maar we sprechen kein Deutsch.. konden ze niet aan tafel vragen..

Wat tactics hier, wat tactics daar. Twee scheten later en we waren weer die-hard aan het geeken! Niks nieuws in het purControl kamp! Hilarische momenten zijn uiteraard op film vastgelegd, echter blijven het boeren en blijven ze schijten.. Zure bende hier..

Nu nog een aantal matches te spelen voordat we onze laatste nacht hier tegemoet gaan. Spijtig, het is hier behoorlijk gezellig! Nog nooit zo'n gezellig groep mensen gekend waar ik de passie over een spelletje kan delen! Maar toch snak ik naar een ECHT bed, natuurlijk mijn eigen bedje :D.

Fijne nacht allemaal! Dag #3 blog zal weer thuis geschreven worden, dan is het hard werken aan het verwerken van alle filmpjes en het knip en plak werk, zucht..

Goodnight!

Reacties

leonj schreef op 10 April 2011 - 13:25 0 thumbs
Avatar
 
hard man
pit schreef op 10 April 2011 - 19:31 0 thumbs
Avatar
 
yoo kom vanavond en/of morgen tegen ons praccen :evil: !
TmK schreef op 10 April 2011 - 20:19 0 thumbs
Avatar
 
pit schreef:
yoo kom vanavond en/of morgen tegen ons praccen :evil: !
nee
wimbjorno schreef op 11 April 2011 - 11:23 0 thumbs
Avatar
 
Eerst boot campen in Moffenland... en dan ook nog in het nieuws? http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2011/04/neushoorn_wandelt_door_duits_d.html
stLpt. schreef op 11 April 2011 - 11:27 0 thumbs
Avatar
 
passie.jpg

Acties

action PeterG heeft gereageerd in fom + / - puntjes
action PeterG heeft gereageerd in Oldskool
action PeterG heeft gereageerd in Oldskool
action PeterG heeft gereageerd in Oldskool
action PeterG heeft gereageerd in [LAN] NieuwjaarsLAN 2017 - 29 dec/1jan

Mijn gallerij

'PeterG\'s Gallery'
'PeterG\'s Gallery'
Toegevoegd op: 18-01-12
Aantal foto's: 12
Gallerij bekijken

Mijn videos

SD-Gaming @ LanEx
SD-Gaming @ LanEx
Toegevoegd op: 09-11-14
Reacties: 1
Bekeken: 1792
SD-Gaming Aftermovie The Reality 15
SD-Gaming Aftermovie The Reality 15
Toegevoegd op: 24-10-14
Reacties: 1
Bekeken: 2124
Meer videos

Mijn blogs

11 April 2011
Reacties: 14
Bekeken: 2908
10 April 2011
Reacties: 5
Bekeken: 2786
Meer blogs
-->