Avatar
Offline, Laatste login: 16:36, 16 June 2018
Geschreven op Saturday, 9 April 2011 om 2:04

Rond 09:20 toeterde Tomik eindelijk met de Susuki Swift van zijn moeder voor mijn deur en konden we het avontuur beginnen naar Deutschland! Drie tassen, één CRT en een PC kast moesten wonderbaarlijk in deze auto verstopt worden. Echter daar begint het probleem niet. Nog eens twee tassen, één TFT, een kast en 70 KG puur vlees moeten zich ook nog nestelen in de zelfde auto!

Na een half uurtje inladen kunnen we de reis officieel beginnen en leggen we de eerste kilometers af om het komende anderhalf uur naar asfalt te staren om onze maat Wessel op te halen uit Enschede. Eenmaal aangekomen bij zijn studenten huis (letterlijk een studenten huis.. wat een puinzooi Wessel!) laden we de boel in wat eigenlijk totaal niet past.. Wat dus als resultaat levert dat we de volgende anderhalf uur richting Duitsland alleen maar hebben gelachen om mijn loodzware CRT bij Wessel op schoot te zien!

Eindelijk een lange anderhalf uur later zijn we in het Duitse stadje Solingen aangekomen. Eenmaal aangekomen bij plaats van bestemming waren we vrij teleurgesteld. We kwamen terecht in een één of andere gare zij steeg waar we op een erf reden waar een kapotte auto zonder wielen lag en waar kinderen aan het spelen waren (IB4 Tomik flames!). Gelukkig toen eenmaal het zij pand mochten betreden viel het allemaal reuze mee. Beneden hadden we genoeg ruimte voor vijf PC's om flink te gamen, een keuken grenst eraan en de badkamer is niet groot maar voldoet. Boven is een speciale ruimte om te tukken! Één woord, voldoende!

Rond een uur of drie/vier kwamen Leon en Michel eindelijk aankakken om ons te verblijden met hun aanwezigheid en ontzettend grote charismatische karakters.. Leon kende wij natuurlijk al van tijdens het laatste The Party evenement, maar Michel (Shepherd) is echter een nieuw koppie voor ons. Een korte kennismaking die uiteraard soepeltjes verliep en we konden met zen allen doen alsof we elkaar al JAAARREEENN kennen! Een kleine rondleiding en even wat tijd om de PC's te monteren op de tafels en we are ready to go!

De eerste dag was niet zo heel bijzonder, kort samengevat een hoop zoeken naar supermarkten om de koelkast te vullen voor het weekend en het nodige inschiet werk. Morgen staat de planning al klaar en is het die-hard gaming om in vorm te komen!

De filmpjes die onderweg geschoten zijn en de filmpjes van de omgeving/woning komen later (van de week) online. Deze kunnen jullie bekijken op www.pureControl.eu!

Gegroet en hopelijk een voorspoedig dag nummero zwei!

Reacties

Gerrit Gemberkoek schreef op 9 April 2011 - 14:45 0 thumbs
Avatar
 
inb4 sexual predator meeting
de filosoof schreef op 9 April 2011 - 20:09 0 thumbs
Avatar
 
Lijpe shit hoor :P
Loc0 schreef op 9 April 2011 - 21:16 0 thumbs
Avatar
 
hf!
wimbjorno schreef op 9 April 2011 - 21:49 0 thumbs
Avatar
 
Een compleet huis afgehuurd oid?
PeterG schreef op 9 April 2011 - 22:50 0 thumbs
Avatar
 
wimbjorno schreef:
Een compleet huis afgehuurd oid?
Het is een zij pand van een gezin die het onderverhuurd per weekend/week ligt er maar zelf aan voor hoelang je het wil voor 10 euro p/p p/nacht. In dat pand zitten twee gedeeltes, de een duurder en groter/luxer dan de ander. Wij hebben de goedkopere van dus 10 eu p/p p/nacht gekozen, voldoet prima!

Acties

action PeterG heeft gereageerd in fom + / - puntjes
action PeterG heeft gereageerd in Oldskool
action PeterG heeft gereageerd in Oldskool
action PeterG heeft gereageerd in Oldskool
action PeterG heeft gereageerd in [LAN] NieuwjaarsLAN 2017 - 29 dec/1jan

Mijn gallerij

'PeterG\'s Gallery'
'PeterG\'s Gallery'
Toegevoegd op: 18-01-12
Aantal foto's: 12
Gallerij bekijken

Mijn videos

SD-Gaming @ LanEx
SD-Gaming @ LanEx
Toegevoegd op: 09-11-14
Reacties: 1
Bekeken: 1791
SD-Gaming Aftermovie The Reality 15
SD-Gaming Aftermovie The Reality 15
Toegevoegd op: 24-10-14
Reacties: 1
Bekeken: 2123
Meer videos

Mijn blogs

11 April 2011
Reacties: 14
Bekeken: 2906
10 April 2011
Reacties: 5
Bekeken: 2785
Meer blogs
-->