Avatar
Offline, Laatste login: 10:16, 16 October 2014
Deze gebruiker is gebanned.
Geschreven op Thursday, 16 October 2014 om 10:35

Als je geraakt wordt door een laserpointer beam
" Het is gebruikelijk voor mensen om een ​​felle lichtflits te zien en denken dat ze gewond raken als ze echt niet . De oogarts heeft enigszins wantrouwend van wat de oorzaak van de schade te zijn . Was het door een laser ? Of bent u het observeren van een visuele afwijking die er altijd al is geweest ? Ik raad verwijzen deze patiënten naar een oogarts die ervaring hebben met dit soort letsel heeft . "- Laser letsel expert Bruce Stuck , directeur van het Amerikaanse Army Medical Research Detachement van het Walter Reed Army Institute of Research bij Brooks Air Force Base .

De volgende aanbevelingen zijn voor personen die nadelige visie effecten na in het oog geraakt door een laserstraal , zoals van een hoog vermogen laser of laser lichtshow hebben gehad. Voor piloten , neem dan ook de pagina " Hoe om incidenten te verminderen : voor piloten " , die laat zien wat je moet doen tijdens en na een laser verlichting.

Merk op dat voordat je naar een arts , kunt u de politie of de bevoegde autoriteiten een beroep doen indien het incident ernstig was of een bedreiging vormt voor anderen . Voor meer informatie , zie de pagina " Om een ​​incident te melden " .

Als je bij een laser lichtshow
Professionele laserlicht shows zijn bedoeld om veilig te scannen in het publiek . Op doelgroep scanning toont zal er toe "hits " voor het oog , maar zolang er geen nabeeld dient het lichtniveau veilig .

Als u zich ongemakkelijk lichtniveaus of langdurige nabeelden te ervaren , moet u eenvoudige maatregelen nemen om de directe laserstralen( laserpen winkel)te vermijden . Gelukkig , zelfs in een dergelijk geval lichtere shows , letsel verslagen van continuous-wave lasers zijn uiterst zeldzaam .

Drie shows van de afgelopen decennia zijn dom en illegaal gescand gepulste lasers naar publieksgroepen . Dit veroorzaakte ongeveer 50 in totaal letsels in de drie incidenten . Echter, alle verantwoordelijk laserists weten dat ze nooit moeten gebruiken gepulste type lasers voor publiek scannen .

Er is ook een rapport van publiek verwondingen , initieel toegekende een laser show, die op doelgroep leden bleek door onverantwoord laser pointer misbruik geweest . Als u geïnteresseerd bent in dit onderwerp , veel meer informatie is beschikbaar in een paper over publiek scannen .

Voor informatie over de veiligheid van outdoor laserlicht shows (bijvoorbeeld , hoe toont werken aan visie piloten te beschermen ) , zie de ILDA pagina .


Raak niet in paniek
Als je blootgesteld in het oog om een ​​directe laserstraal (100mw laser pointer)niet onnodig zorgen . Een balk in de ogen kan tijdelijke flashblindness en nabeelden veroorzaken . Dit isnot een blessure . In plaats daarvan , dit is normale reactie van het oog om te fel licht . Het is vergelijkbaar met wat er gebeurt na direct op zoek naar een flitser van de camera . Het nabeeld gebied ziet eruit als een blob als u gekeken naar het licht , of kan eruit zien als afzonderlijke vlekken of een lijn als het oog bewoog tijdens de belichting .

Nabeelden duurt ongeveer 5 of 10 minuten te vervagen . Als na deze tijd de vlekken nog zichtbaar zijn , kunt u schade aan het netvlies te hebben. Gelukkig is dit vaak geneest binnen een paar dagen of weken . Dit is vergelijkbaar met de manier waarop uw huid geneest na het krijgen van een kleine snee of een blauwe plek . Vision kan helemaal terug naar normaal , of je kan vage plekken merkbaar alleen onder bijzondere omstandigheden, zoals het kijken naar een uniforme witte muur of een blauwe lucht hebben . Een Amsler Grid test kan helpen bij het vinden van kleine letsels binnen 8-10 graden van de fovea .

( Technisch nabeelden geen verwondingen omdat ze worden veroorzaakt door verzadiging van rhodopsine of " bleken " van de buitenste segmenten van fotoreceptoren die resulteert in een gelokaliseerde verminderde gevoeligheid . Een blessure resulteert in een minimaal zichtbare laesie die histologisch omvat het retinale pigmentepitheel en fotoreceptoren . )Zelftest van de Britse Civil Aviation Authority
De Britse Civil Aviation Authority heeft een " Aviation blauwe laserpen Exposure Self - Assessment " , om te worden gebruikt door personen die zijn blootgesteld aan laserlicht geproduceerd . De Alesa kaart is verkrijgbaar op papier , en kan ook worden gedownload van de website van CAA . Als het downloaden wordt de macula op de eerste pagina afgedrukt zodat het 10 x 10 cm of 4 x 4 in .

Wanneer staren naar de stip in het midden van het rooster , als de lijnen vervormd of er lege of vage, kan er een probleem zijn. De persoon wordt aangemoedigd om zich van luchtvaartgerelateerde taken , zoals vliegen of luchtverkeersleiding te verwijderen , en om een oogarts te zien .

De tweede heeft een stroomdiagram van blootstellingsomstandigheden die ofwel een " 1 " betekent onwaarschijnlijk oogletsel of " 2 " betekent oogletsel mogelijkheid . Als de persoon scoort een "2" , het stroomschema suggereert zij dat een oogarts .

5000mw groene laserpen

http://www.laserskopen.com/blog/n-13.html


Mijn blogs

16 October 2014
Reacties: 0
Bekeken: 121
Meer blogs
-->