Avatar
Offline, Laatste login: 13:08, 26 March 2016
Geschreven op Tuesday, 2 November 2010 om 11:53

De afgelopen weken heb ik jullie op de hoogte houden van mijn activiteiten die ik deed namens Gamelux voor The Reality XI.

Exit-Coverage:

Wat een weekend. Echt veel gelachen en leuke dingen gezien en meegemaakt.

Wat is me het meest bijgebleven van deze lan? De mensen die ik gezien heb natuurlijk en mijn bijna ace tegen BigBand. Damn, wat baal ik daar van.
Verder mijn 12 FPS die ik steeds had en dan merk je dat je soms op beslissende momenten het misschien wel had afgemaakt, maar door de FPS-Drop dat ineens niet afmaakt. Verder vond ik het verrassend dat ik offline ineens niet de meest fantastische headers tegen kreeg, die je online wel vangt. Dit geeft eigenlijk aan hoe verkloot de scene is. Mensen geven je online de meest fantastische headers, waardoor jezelf de optelsom al kan maken. Je weet gewoon dat ze online aan staan.
En ondertussen vraagt men zich af waarom er toch zo weinig nieuwe mensen komen. Als ik nu het spel Counter-Strike voor de eerste keer zou aanzetten, denk ik niet dat ik het lang zou blijven spelen. Nu ik inmiddels toch wel mijn eigen "vriendengroep" heb in het spel, blijf je het spelen, omdat het gezellig is. Misschien dat de mensen eens moeten gaan nadenken waarom die hoax nodig is. Wie hou je nu eigenlijk voor de gek dat je online zo goed bent? Wat is het voordeel? Krijg je meer aanzien doordat je online raakt en als je dan offline speelt je toch minder goed bent? Maar goed, wie ben ik om daar verder over door te gaan.

Ik vond het leuk om met nodachi op deze lan te verschijnen. Vooraf hebben we weinig kunnen spelen in de samenstelling waarmee we op lan kwamen en met de poule indeling kwamen we erachter hoe hoog we werden ingeschat. De meeste mensen hadden ons ingeschat als noobs kreeg ik het idee. De walkover zou tegen ons wel plaatsvinden, maar met een 15-15 vs BigBand en 16-14 vs IIIFresh werd toch wel duidelijk dat ook wij kunnen schieten. Als je dan nog eens mee telt dat ik echt een bagger FPS had en toch nog redelijk schoot, had er in die wedstrijden misschien nog wel meer ingezeten. Maarja, dat is achteraf natuurlijk makkelijk praten. Na de poulefase, waarin we dus 1 wedstrijd wonnen, 1 gelijk en 2 verloren, onze eigen resultaten doornamen, waren we best tevreden. Natuurlijk baalde we ervan dat we niet alles slim uitspeelden, vooral in de 2on2 situaties, speelden we het niet slim genoeg uit.
Na de poule hadden we een leuke tegenstander in PWP dachten we zelf, nadat we hun uitslagen eens doornamen. Tegen Cream hadden ze een 16-12 neergezet en de rest van de uitslagen, gaf PWP niet meer dan 4 rondes per wedstrijd weg.
Na de eerste map (de_dust2) stond het 16-8 en moesten we zelf de map kiezen. Natuurlijk heb je dan weinig kans, want PWP speelt EPS en die spelen ze op alle mappen die je kunt kiezen, dus hebben ze ook overal wel tactics op. Dan kies je toch maar voor een map die jezelf het best ligt en dat was de_inferno. Blijkbaar lag PWP die ook en het resultaat was 16-5. Toch is het dan leuk dat mensen als Tazzie en Guidson na de match dan zelf aangeven dat ze meer moeite met ons hadden als dat ze vooraf hadden gedacht. Natuurlijk wisten ze dat ze zouden winnen, maar acht rondes pakken op de_dust2, vind ik behoorlijk netjes als je net je achtste wedstrijd samen speelt. Daarna mochten we aantreden tegen Chickas. SliSk^en ik kregen kreeg echt een slaapaanval en waren compleet op. Zelfs 3 spams hielpen mij niet meer en helaas waren we echt te moe om het getoonde spel voort te zetten en verloren we dan ook terecht. Het was wel een gezellige match, zowel voor, tijdens als achteraf hebben we dikke schik gehad met hun. Respect naar Chickas bij deze.
Niet dat het veel had uitgemaakt als we hadden gewonnen, want we hadden dan tegen Cream gemoeten en die speelden in de wedstrijd tegen Chickas hard.

Zondag hebben we de hele dag met de mensen van Chickas gechilled en nog even een groepsfoto gemaakt. Daarna samen nog even de finale gekeken en weer wat gechilled met elkaar.
Omdat het zo goed beviel hebben we het erover gehad om op de Party weer aanwezig te zijn. Chickas bestond uit 3 mensen van Chickas zelf en 2 mixers. Aangezien bij ons SlisK^, axeoN en Bolis na deze lan defenitief geen lans meer zouden bezoeken, was het een goed idee om dit zo voort te zetten.
(Ook ik zelf had voorgenomen om nu geen lans meer te bezoeken, maar ben daar inmiddels vanaf gestapt.) Echter gaf Liss aan ook niet meer naar lans te gaan, waardoor we het allemaal nog maar eens moesten bekijken. Gisteren heb ik nog contact gehad met de mensen van nodachi en Chickas en zoals het er nu uitziet, is de kans groot dat beide teams op de Party aanwezig zullen zijn. Welke line ups we dan hebben is nog niet duidelijk en of het definitief is, dat is ook nog maar de vraag. Het is nog lang geen april, maar het is leuk om te zien wat een lan kan doen met de gedachten van mensen. Zo wil je stoppen en zo ga je misschien toch weer door.

Wat mij opviel is dat veel teams die meededen de basics van het spel missen. De eerste regel is dat je called wat je doet. Al gaat het om een reload. Als je niet called wat je doet kunnen je teammembers daar niet op inspelen. Juist dan worden je aanvallen beter. Wanneer men elke ronde volledig geflashed wordt, blijft men rustig staan wachten, tot de enemy je komt halen. Tegenflashen wordt bijna nooit gedaan en zo maak je je eigen speelveld steeds kleiner, terwijl de rotatie bij je enemy steeds makkelijker wordt, wanneer je ergens doorbreekt. Een hoop geschreeuw en uithalen naar teammembers is wat volgt. Positieve kritiek kent men niet. Zelfs na het winnen van een ronde worden mensen afgebrand, terwijl juist zij de belangrijkste dingen deden, waardoor de ronde werd gewonnen. Dit zijn zo maar even een paar dingen die mij opvielen. Ik denk dat daar voor de meeste teams enorm veel winst te behalen valt. Ook zijn de ego's vaak enorm groot, waardoor de teamplay vervalt. Ik denk dat veel teams er baat bij kunnen hebben om demo's te bekijken van matches die ze hebben gespeeld om zo zelf sterker te worden.

Ik heb een enorm leuke lan gehad en wil iedereen bedanken die daar aanwezig was. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen. Verder wil ik de Gamelux Crew en de organistatie The Reality bedanken voor hun werk! Ze hebben het weer top gedaan. Mannekino had ook alles goed voor elkaar, ondanks dat de servers af en toe een beetje laggy waren, was er goed op te gamen.

Dit was mijn laatste blog voor wat betreft The Reality en ik wil graag iedereen bedanken die de tijd elke keer weer nam om mijn gezwets te lezen. Tnx voor de leuke reacties!!!

Het enige wat ik nu kan zeggen over deze en volgende lans:

IK HEB ER ZIN IN!!

Grtz, Peace out!

P.s. Voor de flameboys onder ons, die elkaar vooraf aan een lan volledig onder gooien met flames: Op lan zijn jullie toch allemaal weer vriendjes. Kap dan eens met die shit om elkaar online belachelijk te maken en maak er weer een mooie en gezellige scene van zoals die 6 jaar terug was. Ik heb nu op lan zelf gezien dat jullie wel normaal met elkaar kunnen omgaan!

Reacties

axeoN schreef op 2 November 2010 - 12:06 0 thumbs
Avatar
 
Nice read! ;)
itons schreef op 2 November 2010 - 15:17 0 thumbs
Avatar
 
:)
TmK schreef op 2 November 2010 - 17:27 0 thumbs
Avatar
 
:D cu @ party :D
$hade schreef op 3 November 2010 - 00:09 0 thumbs
Avatar
 
relaxed verslag man!

ben trots @ je prestaties bij reality!! (heb stiekem je matches gezien ;P)
Loc0 schreef op 3 November 2010 - 10:21 0 thumbs
Avatar
 
$hade schreef:
relaxed verslag man!

ben trots @ je prestaties bij reality!! (heb stiekem je matches gezien ;P)
vergeet dan niet dat ik met FPS drops speelde :P anders lijkt het nog niets :D
shibble schreef op 4 November 2010 - 16:40 0 thumbs
Avatar
 
Dope verslag :D!

Wachten op de volgende blog van The party dus :D!

Acties

action Loc0 heeft gereageerd in [TP14] Klap- en bangalijst
action Loc0 heeft gereageerd in [VAC BAN] bouwman
action Loc0 heeft gereageerd in [The-Party 2015] CS:GO Teams
action Loc0 heeft gereageerd in Films topic
action Loc0 heeft gereageerd in [The Party] Gamelux meeting?
action Loc0 heeft gereageerd in [The-Party 2015] CS:GO Teams
action Loc0 heeft gereageerd in [WK2014] Algemeen topic
action Loc0 heeft gereageerd in Hatchling team gezocht
action Loc0 heeft gereageerd in mindreader$ zoekt logomaker!
action Loc0 heeft gereageerd in need help..

Mijn gallerij

Loc0's Gallery
Loc0's Gallery
Toegevoegd op: 16-10-13
Aantal foto's: 16
Gallerij bekijken

Mijn videos

Vrije trap
Vrije trap
Toegevoegd op: 26-09-13
Reacties: 2
Bekeken: 1566
puur om de dans
puur om de dans
Toegevoegd op: 10-04-13
Reacties: 2
Bekeken: 1682
Meer videos

Mijn blogs

2 November 2010
Reacties: 6
Bekeken: 1964
30 October 2010
Reacties: 4
Bekeken: 1859
Meer blogs
-->