Avatar
Offline, Laatste login: 13:08, 26 March 2016
Geschreven op Tuesday, 5 October 2010 om 12:50

De aankomende weken ga ik jullie op de hoogte houden van mijn activiteiten die ik doe namens Gamelux voor The Reality XI.

Pre-Coverage:

We zijn als nodachi.mix nu al een week of 3 รก 4 bij elkaar en hebben toch al 1 keer met zijn vijven gespeeld. Dus de tactics zitten er hard in en we weten al goed van elkaar hoe we de spots defenden. Goed, daar moet dus nog hard aan gewerkt worden. Maar er zit vooruitgang in. Er worden al minder teamkills gemaakt in ieder geval. Dat is dan wel weer positief.

Op de floormap zijn nog 24 plaatsen over de gehele lan vrij en nog een 50 stuks ongeveer die gereserveerd staan. Nergens zijn nog 5 plaatsen naast elkaar vrij en dus kunnen we er wel vanuit gaan dat de teams voor de 1.6 competitie nu wel bekend zijn. Natuurlijk zal er nog wel ergens een team aanschuiven, maar dit zal het in grote lijnen wel zijn. Heel jammer en toch vind ik dat de organisatie en compliment mag worden gemaakt. Ze hebben d.m.v. Verschuivingen toch nog een aantal teams erbij kunnen zetten. Voor degene die nu vinden dat de organisatie een fout heeft gemaakt, omdat zij niet aanwezig kunnen zijn op lan, heel jammer, maar de organisatie heeft een aantal plaatsen (728) en als je dan vergeet of niet op tijd bent met je inschrijving, dan vind ik dat je de hand maar eens in eigen boezem moet steken.

Ik heb op Gamelux nog geen Klaplijst.txt gezien. Ik ga er in ieder geval geen maken. Wel maak ik een bierlijst.txt. Hoog bovenaan de lijst staat in ieder geval Shadon3i. Hem ga ik gelijk in het begin opzoeken. Hij zou op mijn kinderen passen en mijn kinderen verheugen zich dan ook op zijn begeleiding. Hij gaat het zwaar krijgen, maar dat zeg ik hem nog maar niet.... Ik verheug me er ook op... Terwijl ik me kapot zuip, past hij op mijn kinderen. Hoe ideaal....

Shibble staat erop en als Hellcy komt, hij ook. Hellcy is nog bezig met de laatste mensen er bij zoeken als ik het goed heb, maar Zwollenaren zijn hoge prioriteit om bier mee te drinken. Dit omdat zij blauwvingers zijn. Nee, dit komt niet van het meppen o.i.d., maar zij hebben blauwe vingers van het geld tellen en mensen met geld moet ik dan ook zeker te vriend houden.
Wimbo. Ja, zeker hem... Aangezien die liefst gister al in Amerika was gaan wonen, dus dit is 1 van de laatste kansen om bier van hem af te troggelen.
Dan Guidson. Hij had mij bier beloofd op lan, dus ook zeker de moeite waard om op te zoeken. Dan hebben we nog de Gamelux-Crew. Daar valt altijd wat te halen, dus ook de moeite waard.

Misschien maak ik ook nog wel een knuffellijst.txt. Daar staat nog niemand op... maar dat komt misschien nog wel aan het eind van de lan. Ik kan je nu al vertellen dat degene die mij het meeste bier aanbiedt, een grote kans maakt om op de lijst te komen.

Ik ben benieuwd wat de opzet nu gaat worden voor de competitie. Als er inderdaad niet zoveel teams komen, gaan we dan een echte competitie opzetten, waarbij iedereen tegen elkaar speelt, zodat er vanzelf een ranglijst verschijnt? Op zich is dat ook een optie. Gewoon 5/6/7 mappen spelen tegen elkaar en dan zie je vanzelf wie er overeind blijft.

Ik heb er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen. Nu maar eens bezig met de pre-coverage die ik wil gaan maken. De vragenlijst is verstuurd, nu afwachten wanneer ik alle reacties binnen krijg.
Ik zag net de eerste ingevulde lijst retour komen. Als dit de toon gaat zetten van het gezelligheidsniveau op The Reality, dan wordt het een gezellige lan.

Reacties

shibble schreef op 5 October 2010 - 16:11 1 thumbs
Avatar
 
nais zet die bier maar koud denk dat ik van te voren maar ff kratje? moet halen... :P
PACQUAIO schreef op 6 October 2010 - 09:33 0 thumbs
Avatar
 
poules (seeds) -> bracket. Play je iig wat langer, BO3 van FoM vond ik wel nice
Ucuw schreef op 6 October 2010 - 10:26 0 thumbs
Avatar
 
BEKIJK MN VINGERS MAAR, IK BEN EEN ZWOLLENAARRRRR!
shibble schreef op 7 October 2010 - 10:04 0 thumbs
Avatar
 
Ucuw schreef:
BEKIJK MN VINGERS MAAR, IK BEN EEN ZWOLLENAARRRRR!

ZWOLLE ZWOLLE ZWOLLE! :D

Acties

action Loc0 heeft gereageerd in [TP14] Klap- en bangalijst
action Loc0 heeft gereageerd in [VAC BAN] bouwman
action Loc0 heeft gereageerd in [The-Party 2015] CS:GO Teams
action Loc0 heeft gereageerd in Films topic
action Loc0 heeft gereageerd in [The Party] Gamelux meeting?
action Loc0 heeft gereageerd in [The-Party 2015] CS:GO Teams
action Loc0 heeft gereageerd in [WK2014] Algemeen topic
action Loc0 heeft gereageerd in Hatchling team gezocht
action Loc0 heeft gereageerd in mindreader$ zoekt logomaker!
action Loc0 heeft gereageerd in need help..

Mijn gallerij

Loc0's Gallery
Loc0's Gallery
Toegevoegd op: 16-10-13
Aantal foto's: 16
Gallerij bekijken

Mijn videos

Vrije trap
Vrije trap
Toegevoegd op: 26-09-13
Reacties: 2
Bekeken: 1566
puur om de dans
puur om de dans
Toegevoegd op: 10-04-13
Reacties: 2
Bekeken: 1682
Meer videos

Mijn blogs

2 November 2010
Reacties: 6
Bekeken: 1964
30 October 2010
Reacties: 4
Bekeken: 1859
Meer blogs
-->