Avatar
Offline, Laatste login: 13:08, 26 March 2016
Geschreven op Thursday, 30 September 2010 om 11:30

De aankomende weken ga ik jullie op de hoogte houden van mijn activiteiten die ik doe namens Gamelux voor The Reality XI.

Pre-Coverage:

Veel reacties leuke reacties gehad, waarvoor mijn dank.

Goed, de voorbereiding van de Pre-Coverage moet ook nog steeds gebeuren. Inmiddels heb ik al een aantal leuke vragen bedacht die ik aan de ingeschreven teams zal gaan stellen en dan hoop ik dat we daar een leuke Pre-Coverage mee kunnen gaan maken. Iedereen heeft nu zo ongeveer zijn plekje wel gevonden op de floormap en sommige clans zelfs 2. Ik zag dat het team van beii een aantal plekken heeft voor de friettent, maar ook nog een aantal in het rode gedeelte. Dat leidt tot 2 constateringen.
1. Ze hebben er zin in.
2. Ze willen zeker weten dat ze rij 1 zitten als de friettent open gaat.
Maar goed, blijkt dat er dus nog wel meer plaats is, als werd aangenomen. Want ik neem aan dat zij die plaatsen niet allebei(i) nodig zijn. Dat herbergt al weer 1 team extra wat zich kan inschrijven.
Ik heb net het hele floorplan doorgelopen en kan zo nog 5 teams kwijt. Het enige wat de teams zelf even moeten doen is zichzelf daar inschrijven, plaats betalen en innemen en dan even een ticket aanmaken, of de admin wil schiuven, daarnaast zijn vanaf 12 oktober alle reserveringen van de kaart.
Wat wel jammer is dat teams die online toch echt behoorlijk presteren niet naar lan komen. Dat is geen flame o.i.d., maar gewoon een constatering. Progression heeft zich helaas afgemeld en degene die komen, zijn eigenlijk voornamelijk mixteams. Wat geeft dat aan?
Zijn de organisaties waar de topteams zitten toch niet goed georganiseerd? Ik mag aannemen dat je uitgaat van een team welke een vaste line-up heeft voor een jaar of misschien wel langer. De lan-organisatoren zetten hun inschrijvingslijsten een aantal maanden voor het event al online. Waarom zijn deze teams dan niet ingeschreven. Je weet als Gaming-organisatie welke lans je je als organisatie wilt laten zien. En dan was er nog na FoM een dikke week ruimte genoeg om je in te schrijven voor The Reality XI. In mijn ogen let men dan niet goed op.
Men kan het er natuurlijk nog altijd op wagen, want nog niet alle plaatsen zijn betaald. Dus wanneer je je inschrijft en gelijk betaald, kan je meer druk uitoefenen op de lan-organisatie om plekken naast elkaar te krijgen. Zij zullen je hoogstwaarschijnlijk wel helpen met het vinden van 5 plekken naast elkaar.

Nu gebeurt het in de andere volgorde. The Reality XI probeert nu uit alle macht nog plekken te creëren om deze teams te kunnen plaatsen. Guidson van Mojo Amsterdam was al eerder deze week in actie gekomen en heeft de organisatie van The Reality XI gecontacteerd met het verzoek om plaatsen te creëren om deze teams toch nog in te schrijven. Men is nu dus compleet afhankelijk van de organisatoren van The Reality XI. I wish them luck. Ik vind het een tekortkoming van een organisatie als je nu pas erachter komt dat je te laat bent met inschrijvingen. Je kan je 4 maand van te voren inschrijven en plaatsen reserveren. Mocht het dan niet kunnen doorgaan, dan schrijf je jezelf weer uit.

Als ik het bovenstaande nalees, klinkt het wel een beetje negatief, wat het absoluut niet is. The Reality XI zal hoe dan ook doorgaan, of er nu veel of weinig teams zijn. De competitie zal misschien anders zijn, maar de gezelligheid blijft voorop staan. Wie nu de grote favorieten zijn, durf ik niet te zeggen. Ik denk wel dat het een leer is voor de Gaming-organisaties om hier beter op in te spelen in het vervolg.

*Bedankt voor alle leuke reacties die ik kreeg (voornamelijk via pm). Kritiek is altijd welkom.

Reacties

Loc0 schreef op 30 September 2010 - 15:18 0 thumbs
Avatar
 
tnx voor de comments so far! Je mag zo ook hier plaatsen!
patrick schreef op 1 October 2010 - 00:06 0 thumbs
Avatar
 
Ik zie uit naar een creatief verslag van het evenement. Vorig jaar met de camera was ook erg cool. Hoop op wat leuke interviews en goed event voor zowel jullie als de spelers!

Ik blijf je volgen tijdens het event. Post je ook op de @gamelux twitter of iets?


Laatst gewijzigd op 1 October 2010 - 00:07

Loc0 schreef op 1 October 2010 - 12:46 0 thumbs
Avatar
 
Ik zal zelf niet via de twitter van gamelux spammen iig... Daar hebben we hier andere mensen voor :)

Ik zal zelf wel wat via mijn eigen twitter spammen tijdens het event en mijn blogs blijf ik schrijven.

tnx voor je reactie
talle schreef op 2 October 2010 - 16:41 0 thumbs
Avatar
 
good luck!

Acties

action Loc0 heeft gereageerd in [TP14] Klap- en bangalijst
action Loc0 heeft gereageerd in [VAC BAN] bouwman
action Loc0 heeft gereageerd in [The-Party 2015] CS:GO Teams
action Loc0 heeft gereageerd in Films topic
action Loc0 heeft gereageerd in [The Party] Gamelux meeting?
action Loc0 heeft gereageerd in [The-Party 2015] CS:GO Teams
action Loc0 heeft gereageerd in [WK2014] Algemeen topic
action Loc0 heeft gereageerd in Hatchling team gezocht
action Loc0 heeft gereageerd in mindreader$ zoekt logomaker!
action Loc0 heeft gereageerd in need help..

Mijn gallerij

Loc0's Gallery
Loc0's Gallery
Toegevoegd op: 16-10-13
Aantal foto's: 16
Gallerij bekijken

Mijn videos

Vrije trap
Vrije trap
Toegevoegd op: 26-09-13
Reacties: 2
Bekeken: 1566
puur om de dans
puur om de dans
Toegevoegd op: 10-04-13
Reacties: 2
Bekeken: 1682
Meer videos

Mijn blogs

2 November 2010
Reacties: 6
Bekeken: 1964
30 October 2010
Reacties: 4
Bekeken: 1858
Meer blogs
-->