Avatar
Offline, Laatste login: 20:25, 10 February 2016
Geschreven op Monday, 30 May 2011 om 0:13

En een hele goede avond mensen,

wat een dag wat een dag. Ik ben er gewoon moe van weet je. Vandaag het eerste 1.6 toernooi georganiseerd, uiteindelijk nog 11/16 teams! Hier waren we zeker wel blij mee. De eerste rondes zijn vlekkeloos verlopen, hier en daar een vraagje over de anti-cheat maar uiteindelijk is dit allemaal goed gekomen en is iedereen gaan spelen. Weinig gezeur op irc, hier en daar duurde het wat lang maar het is allemaal goed gegaan.

En toen kwamen de halve finale's dus. Project 9 tegen Getconnected. match gespeeld Project 9 was getconnected aardig aan het inmaken. Anti-cheat wordt geupload en hier komt die, project 9 had 1 speler waarbij de anti-cheat zei: file is geupload maar die kwam uiteindelijk niet op de site te staan... Gelukkig waren de andere 2 kwart finale's net begonnen dus hadden we aardig lang de tijd. Ook waren er 2 demo's gerequest. Wij met 2man de demo's bekijken, geen hacks kunnen vinden dus demo's gewoon goedgekeurd. Ondertussen hele gesprekken met iedereen gehad en iedereen natuurlijk boos enzo van dit moet niet kunnen en blablabla je wordt er gewoon moe van. Op een gegeven moment kijk ik weer bij de uploads, blijkt zn anti-cheat file toch geupload te zijn! Ik de file gechecked niks mee aan de hand was gewoon goed dus Project 9 door gelaten. Natuurlijk was dit weer vriendjespolitiek van me, altijd hetzelfde met die cups en al die geweldige onzin. Ik wacht vrolijk af totdat jullie met een hack-movie komen jongens van getcon zoals jullie mij vertelden!

En dan die andere halve finale. Allstars tegen Friends of the CS. Allstars had mij voor de eerste match gepm'd dat iemand een error had met zn anti-cheat. Een error! Ik nadenken en nadenken. Nou weet je wat er zijn al zoveel bots, ik geef jullie toestemming om nu te spelen, als het tegen de volgende maar gefixxed is. Oftewel tegen de volgende enemy, want het was een error dus dat moet te fixen zijn. Komen we weer even terug op de halve finale. Allstars vs Friends of the CS. Allstars won dit. Iedereen zn anti-cheat uploaden, je raad het al. Die ene persoon van Allstars heeft niks geupload, wat nu. Enemy boos pm'en en hij heeft geen anti-cheat en volgens de regels is dat een forfeit win dit dat zus zo. Allstars mij ook pm'en en je had toestemming gegeven en blablabla. Ik met die gast van Allstars gepraat, blijkt hij geen error te hebben gehad maar dat het gewoon zn internet/firewall van de uni was wat de anti-cheat blokkeerde. En dat ze dachten dat ik toestemming gegeven had voor het hele toernooi. Ik had dus alleen toestemming gegeven voor de eerste match en dacht dat ik hier vrij duidelijk in geweest was. Wat te doen wat te doen. Uiteindelijk toch (sorry allstars) de regels gevolgd en Friends of the CS de forfeit win gegeven. Het was een lullig misverstand, maar ik kan er weinig aan doen en ik moet uiteindelijk toch die regels volgen!

Weer wat geleerd Tommy, pas de regels nog even goed en streng aan en zorg dat dat soort misverstanden niet meer gebeuren. Ja ik zat fout daar, maar van fouten leer je en dit was toch de eerste cup uiteindelijk. Voor sommige mensen was dit dus uiteindelijk een vervelende ervaring, voor sommige mensen was het gewoon een leuke ervaring, en voor sommige een leerzame ervaring. Er komt nog aardig wat kijken om zulke cups te organiseren!

Het duurde lang, het was vermoeiend maar uiteindelijk toch een redelijk geslaagde avond!
Een hoop geleerd voor de volgende cup, de regels kunnen perfectioneren zodat misverstanden niet meer bestaan en nu maar hopen dat er de volgende cup geen andere problemen komen opdagen.

CU next week bois and girls <3

Reacties

Linkie schreef op 31 May 2011 - 11:21 0 thumbs
Avatar
 
jij zuigt met blogs :cry:
wimbjorno schreef op 31 May 2011 - 12:56 0 thumbs
Avatar
 
- Problemen met anti-cheat
- Wiel opnieuw proberen uit vinden

Leuk initiatief, maar word gewoon admin bij ESL (waar ze nog zoeken) en host daar gewoon elke week een cup. Betere anti-cheat... betere regels... betere referenties etc.
de filosoof schreef op 31 May 2011 - 21:40 0 thumbs
Avatar
 
Toch redelijk nice read en leuk dat je wat probeert voor de scene, maar nog steeds wel eens met post hierboven. Fouten waar jij nu van leert zijn allang 100x door anderen gemaakt, waarom niet daarnaar kijken of op verder borduren?
xLs schreef op 3 June 2011 - 18:36 0 thumbs
Avatar
 
Linkie schreef:
jij zuigt met blogs :cry:
scheelt ik heb het binnen 5min. geschreven.
Was meer bedoeld als een klein verslag over hoe de cup verlopen is ;)

Nee ik heb geen intresse om esl admin te worden :) Dit vind ik leuk om te doen. Gewoon wat simpele cups organiseren voor mensen. Hoeft van mij niet allemaal zo professioneel. Vind het wel best zo.
CAIPI schreef op 5 June 2011 - 16:20 0 thumbs
Avatar
 
Linkie schreef:
jij zuigt met blogs :cry:

Jij schrijft geen blogs:cry:

vond het wel interessant om te lezen tbh
wimbjorno schreef op 6 June 2011 - 11:45 0 thumbs
Avatar
 
Ok, even een korte reactie op #2 die gister avond is gespeeld. Door die anti-cheat is het voor heel veel spelers te gemakkelijk om cheats te laden. Gister weer tegen allemaal spelers met 'top of the bill' nieuwe account gespeeld die na mijn mening qua muren spammen en pre-aimen, per direct mee kunnen doen aan ESWC en WCG :humph: :cry:

Eerste match tegen Drive-by was gewoon goede game. Na mijn mening ervaren en goede spelers waar we tegen moesten en had geen moment het idee dat ze iets aan hadden. Vervolgens tegen de meest unknown spelers waar ik serieus nog nooit van gehoord had... krijg je de meest vage headshots en acties die je never nooit ziet. Of het gewoon domheid is, waardoor ze 'oepsjes' maken betwijfel ik tbh. Heb van 1 iemand demo aangevraagd, waarna ik een link kreeg die niet eens werkte :humph: :mad: ...

De website werkte gelukkig wel na behoren en ook de brackets waren elke keer netjes ingevuld. Leuke cup, maar die cheaters van tegenwoordig kun je echt misselijk van worden :mad:


Laatst gewijzigd op 6 June 2011 - 11:49


Acties

action xLs heeft gereageerd in Films topic - deel 2
action xLs heeft gereageerd in Speler voor team gezocht!
action xLs heeft gereageerd in Toch wel een mooie 3k ?;)
action xLs heeft gereageerd in MCKAMEY MANOR
action xLs heeft gereageerd in +2 voor teampie CS:GO
action xLs heeft gereageerd in Sit Down, karriga-N-
action xLs heeft een nieuw topic gemaakt Naam veranderen
action xLs heeft gereageerd in [Advies] muis

Mijn gallerij

xLs's Gallery
xLs's Gallery
Toegevoegd op: 11-04-13
Aantal foto's: 7
Gallerij bekijken

Mijn videos

Buffalo Springfield - For What Its Worth
Buffalo Springfield - For What Its Worth
Toegevoegd op: 04-01-13
Reacties: 0
Bekeken: 1535
Papa was a rolling stone
Papa was a rolling stone
Toegevoegd op: 12-07-12
Reacties: 1
Bekeken: 1770
Meer videos

Mijn blogs

30 May 2011
Reacties: 6
Bekeken: 2042
Meer blogs
-->