Avatar
Offline, Laatste login: 20:16, 12 November 2017
Geschreven op Friday, 26 November 2010 om 9:24

Wat een heerlijke ochtend vanuit het mooie witte Jonoping! Voor het eerst deze reis toch erin geslaagd om een aantal uurtjes fatsoenlijke slaap te pakken. Ongeveer een uurtje geleden zijn we gewekt door de Dreamhack wekserice, iets met "Je mag hier niet slapen als je wilt slapen moet het in de slaapzaal" (en niet in een gang achter de press area!), service alom dus aldaar we nu op tijd wakker zijn voor de coverage! Vervolgens hebben we natuurlijk een heerlijk ontbijtje gehaald. Genoeg keuze aan luxe broodjes en Bart en Kevin waagden zich zelfs aan de pannenkoeken.

Vandaag staat er wederom weer veel op het schema. De BYOC Qualifiers voor de pro toernooien zijn gespeeld en de groepen welke nog niet gespeeld waren binnen het pro toernooi worden vandaag gespeeld. Zo komt bijvoorbeeld ook Kaos in actie. Kaos wist zich gister vrij netjes te plaatsen. Naast CS komt er natuurlijk ook een hoop SC2 actie. Vandaag is het dus ook aan DaBoo en servanT om zich te bewijzen binnen deze groep spelers en hopelijk gaat het ze beter af dan NTT gister.

Verder is er vandaag ook weer een hoop actie rond de ESL Nordic Pro Series finales, zo zal fnatic in actie komen tegen mTw in de 2e halve finale. De winnaar moet het opnemen tegen Lions eSportsklubb welke gister de 1e halve finale wonnen tegen RAGE Gaming.

De Gamelux coverage van DreamHack Winter 2010 is mede mogelijk gemaakt door: sspromo.jpgp4dhpromo.jpg

Reacties

Loc0 schreef op 26 November 2010 - 20:43 0 thumbs
Avatar
 
Kunnen jullie iets meer vertellen wanneer Gina moet spelen? Kan daar niets over vinden ofzo :(

KUTGW!!!

Acties

Mijn gallerij

Sumera's Gallery
Sumera's Gallery
Toegevoegd op: 27-11-10
Aantal foto's: 2
Gallerij bekijken

Mijn blogs

26 November 2010
Reacties: 1
Bekeken: 1976
25 November 2010
Reacties: 0
Bekeken: 1850
Meer blogs
-->