Avatar
Offline, Laatste login: 20:16, 12 November 2017
Geschreven op Thursday, 25 November 2010 om 22:56

Woensdag om 15.45 was de geplande vertrek tijd vanuit Utrecht. Een langdurende reis met de Pack4Dreamhack bus stond voor de boeg om uiteindelijk aan te komen in Jonkoping. Voor vertrek kreeg iedere reiziger de officiƫle Pack4Dreamhack sweater en werd er een groepsfoto gemaakt, alvorens we richting Enschede vertrokken om de laatste packers op te halen.

dhw2010groepsfotok-460x306.jpg

Eenmaal aangekomen was het voor de gros van de packers even tijd om een voedzame maaltijd te halen bij de McDonalds op de laatste verzamelplaats alvorens richting het buitenland te vertrekken. Toen iedereen hun plaats in de bus had aangenomen vertrokken we richting Duitsland. De reis was vrij eentonig over een lange en vrij rustige weg. Onderweg kregen we zo nu en dan een flauwe grap van de Brabantse organisatie en zo nu en dan een kleine rustpauze.

Eenmaal aangekomen aan de noordkant van Duitsland hield we weg op in een opstapplaats voor de boot naar Denemarken. Toen de bus net op het punt stond te vertrekken dook er ineens een zaklamp uit de bosjes, welke vervolgens met een noodvaart richting de bus stormde. Eenmaal dichterbij bleek dit al snel de groep belgen te zijn. Deze groep had met alle mogelijke pech onderweg alle drie de opstapplaatsen gemist. Snel stapten ze de bus in opdat we de boot op tijd konden halen.

De weg door Denemarken was vrij eentonig. Bomen en struikgewas aan beide kanten en zo nu en dan een viaduct. Verder geen stop, maar dit was ook niet echt nodig want in no-time zaten we weer op de volgende boot richting Zweden!

Eenmaal in Zweden aangekomen slaagde ik er gelukkig nog in om een paar uurtjes slaap mee te pakken, zelfs al zat ik nabij onze door allen zeer geliefde en soms wat te veel pratende DaBoo! De laatste kilometers was er daadwerkelijk nog wat te zien aangezien we voor de verandering weer eens in de bewoonde wereld kwamen. Het terrein van Dreamhack was snel gevonden, waar wij werden opgewacht door een heuze tank welke onze bus maar graag volgde met zijn loop.

Na het inchecken was het eventjes kijken waar we terecht zouden kunnen met alle meegenomen apparatuur voor de coverage, maar uiteindelijk zijn we terecht gekomen in een vrij chille press-area met gratis blikjes drinken, welke inmiddels helaas op zijn.

Na een ochtendvulling van hier en daar wat vlogjes, interviews en bekenden gedag zeggen kwamen ook Joost en Camille aan op Dreamhack. Na nog een aantal interviews zijn we er eindelijk in geslaagd om wat tijd te vinden om eens fatsoenlijk een shoarma schotel naar binnen te werken. Verder heeft een bewaker, welke ongetwijfeld voorbij de pensioenleeftijd was, gepoogd om de press area af te sluiten. Nadat de bewaker ons er vriendelijk op wees dat we ons in Zweden bevonden na wat taal gerelateerde miscommunicatie, konden we uiteindelijk toch in ons geliefde press center verblijven!

De Gamelux coverage van DreamHack Winter 2010 is mede mogelijk gemaakt door: sspromo.jpgp4dhpromo.jpg


Acties

Mijn gallerij

Sumera's Gallery
Sumera's Gallery
Toegevoegd op: 27-11-10
Aantal foto's: 2
Gallerij bekijken

Mijn blogs

26 November 2010
Reacties: 1
Bekeken: 1979
25 November 2010
Reacties: 0
Bekeken: 1852
Meer blogs
-->