Avatar
Offline, Laatste login: 14:25, 26 March 2016
Geschreven op Monday, 16 August 2010 om 20:51

Hallo,

Eens even kijken of het bloggen een beetje werkt. Ik heb begrepen dat html het niet goed doet in de blogs, dus hier zal ik geen gebruik van maken. Deze blog wordt alleen een verhaaltje over hoe ik LanScape 16 persoonlijk heb ervaren.

Mijn LanScape "avontuur" begon vrijdagavond tegen 19:00 toen Farido en shaggy me op kwamen halen. We zijn met zijn 3en naar Deinze gereden, wat 2 uurtjes rijden was. Het was rond 9 uur toen we arriveerden en wat als eerste opviel toen ik binnen kwam was hoe klein de zaal was. Het was ongeveer even groot (lees: klein) als DOK Lan, misschien wel iets kleiner.

Op de eerste avond hebben we niet veel gedaan, een beetje rond gelopen en met mensen gesproken. Tegen 23:00 ongeveer maar eens me pc aangesloten. Bleek dat ik geen internet had dus ik heb eigenlijk de hele LAN alleen maar achter me pc gezeten als we een match hadden. Daarna buiten wezen smoken met wat Belgen (EffEcT, Ghosty, eagleh en nog een paar mensen welke ik me niet meer kan herinneren :D).
Toen we weer naar binnen gingen was ik fucking moe en wilde ik het liefst gaan slapen, maar blijkbaar gingen we een pcwtje doen. Met moeite me ogen open gehouden tijdens die pcw en daarna met me hoofd op me toetsenbord in slaap gesukkeld. Een uurtje later, ik denk dat het tegen half 3 was, werd ik wakker en had ik genoeg energie om me luchtbed op te blazen en daarop te gaan liggen.

Zaterdagochtend tegen 10:30 kwam SURE (niels) mij, EffEcT (olivier) en iDGOD (doeby) wakker maken. veKS (chris) was geloof ik al wakker en we zijn aardig snel met de poulematches begonnen. Aan de screenshots kan ik zien dat we om 11:34 klaar waren met de eerste war en om 18:22 met de laatste van de vier. In de tussen tijd weet ik niet meer precies wat we allemaal gedaan hebben. Waarschijnlijk beetje kletsen, chillen (waterpijpje, jointje etc), andere matches kijken.

Het mooiste van de zaterdagmiddag was de shoot-out vs sjlotje. Olivier en ik wilde tegen haar gaan spelen, maar er was nog maar tijd voor één iemand en Olivier zou als eerste gaan. Nou hij veranderd hooguit 4 instellingen en schiet haar met 10 zieke headys/one-shots naar huis (10-0). Het was de beste score en hij mocht meteen het te winnen moederbord meenemen.

We wisten tegen 20:00 dat we nog maar één match hoefden te spelen op de zaterdag. We waren om 00:14 klaar met die war en toen kon het feest beginnen. Niels had de tequila al gepakt, frtZ nog een dikke joint gedraaid. Niels had de fles tequila binnen een uurtje bijna in zijn eentje leeg en ik vond het knap dat hij nog rechtop kon staan. Nja wat er de rest van de avond is gebeurd weten jullie allemaal wel. Ik heb zelf nog even gekeken hoe Niels 200 bots heeft gekilled en daarna ben ik rond 02:00 op me luchtbed geploft. Ik heb zelf helemaal niets van de ruzie mee gekregen. Ik weet alleen dat er veel mensen naar Niels aan het kijken waren en dat ongeveer iedereen het grappig vond. Dat er mensen er problemen mee hadden werd mij pas duidelijk toen Olivier me wakker maakte om te zeggen dat Niels klappen had gevangen/uitgedeeld. Ik dacht eerst dat het een bait was, maar dat bleek toch niet zo. Nja... zal wel dacht ik, toen verder gaan slapen.

De volgende ochtend word ik door niemand minder dan een (nuchtere) Niels wakker gemaakt omdat het al 10:30 was en we onze bo3 tegen Zieke Zuiden om 13:00 klaar moesten hebben. Niels zag er naast een beetje rode neus (wat die standaard door de c*k* heeft) goed uit, dus die fittie zal wel meegevallen zijn dacht ik.

Toen maar redelijk snel opgestaan en om 13:00 precies waren we klaar en konden we ons opmaken voor de finale. Tegen twee uur zijn we begonnen en om half vier was het alweer gedaan. De eerste map was de leukste van de hele lan. We kwamen op achterstand en moesten ons uit een benauwde situatie terug vechten. Na een score van 14-11 in het voordeel van MCA wisten wij toch de map (d2) nog met 16-14 te pakken en op inferno had MCA als mix veel minder kans. Na een redelijk goede Terror side van ons (9-6) was er niet veel dat MCA als Terror kon doen (7-1 in ons voordeel).

Daarna langzaam aan spullen ingepakt en de loterij gekeken. Toen kwam Chris ineens aan lopen en verteld hij dat zijn PC weg is. Ook zijn muismat/muis en headset zijn gejat. Ik meteen naar mijn eigen spullen gelopen (ik zat langs Chris) en van mij lag alles er nog. Ik had alles al losgekoppeld en nog gewoon op mijn bureau liggen. Erg merkwaardig dus dat ze van hem alles meenemen en van mij helemaal niets. Ook de camera-beelden konden niet helpen en Chris is dus al zijn spullen kwijt.

Ondertussen was de prijsuitreiking al bezig en daarna zijn we meteen in een overladen autootje, Imprez ging ook mee terug en we waren dus met zijn 4en, met zware tassen op schoot naar huis gereden.

Persoonlijk vond ik dit één van de slecht geregelde LANs waar ik tot nu toe ben geweest. Onder andere, omdat ik geen internet had (geen idee waarom ik dat niet had en de mensen langs mij wel :/). Servers waren ondanks de moeite van Freekje om ze beter te maken nog erg slecht. Ping 25 op lan (WTF?) en tickrate drops naar 17 soms. Ook geen sourcetv's in de server dus geen demo's voor die zieke css movies.

Gelukkig zijn de mensen op LAN altijd wel gezellig en vermaak je je wel!

Ik geef LanScape 16 een 5/10

P.S. voor de mensen die het interessant vinden hieronder de statistieken en screenshots van de matches van LLL.

statistieken
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AhbApKuJ_4i8dFYyYUpQb2xtWVE1OE03NHhOTkota2c&hl=en

screenshots
http://rapidshare.com/files/413326491/LanScape_16.rar

Reacties

kayell schreef op 16 August 2010 - 21:13 0 thumbs
Avatar
 
leuk om te lezen
balen dat het een kut lan was :humph:
itons schreef op 17 August 2010 - 08:55 0 thumbs
Avatar
 
leuk stukkie timon :)
EFFECT- schreef op 18 August 2010 - 01:06 0 thumbs
Avatar
 
loveya meid
xdanny schreef op 18 August 2010 - 16:10 0 thumbs
Avatar
 
wou ook gaan maarja
nu ik dit lees :p
ik had meer verwacht van lanscape nadat ik dit gelezen heb,.,
mindlez schreef op 18 August 2010 - 23:47 0 thumbs
Avatar
 
Best leuk zo'n blog lezen :)
Imprezz schreef op 6 September 2010 - 21:19 0 thumbs
Avatar
 
Zat niet echt comfortable idd :P

Acties

action timon3i is niet langer vrienden meer met ajnin
action timon3i heeft gereageerd in [DUO] Fraudeurs
action timon3i heeft gereageerd in [DUO] Fraudeurs
action timon3i heeft gereageerd in [DUO] Fraudeurs
action timon3i heeft gereageerd in [DUO] Fraudeurs
action timon3i heeft gereageerd in [DUO] Fraudeurs
action timon3i heeft gereageerd in [DUO] Fraudeurs
action timon3i heeft een nieuw topic gemaakt [DUO] Fraudeurs
action timon3i heeft gereageerd in [Boek] Zomer
action timon3i heeft gereageerd in Films topic

Mijn gallerij

timon3i's Gallery
timon3i's Gallery
Toegevoegd op: 06-09-11
Aantal foto's: 36
Gallerij bekijken

Mijn videos

shadoN gaat los
shadoN gaat los
Toegevoegd op: 21-02-11
Reacties: 15
Bekeken: 2206
Parov Stelar Catgroove (album Coco Ep)
Parov Stelar Catgroove (album Coco Ep)
Toegevoegd op: 03-10-10
Reacties: 3
Bekeken: 2113
Meer videos

Mijn blogs

3 October 2010
Reacties: 11
Bekeken: 2443
22 September 2010
Reacties: 5
Bekeken: 3383
Meer blogs
-->