Jochem de Vries schreef op 9 January 2006 - 20:06 #733617
Avatar
2684 berichten
Te enthousiast
Ik zat eens even op de oude gamelux site te kijken, en ik kwam iets tegen wat me wel voor herhaling vatbaar leek.

Zie hier de post: http://backup.gamelux.nl/articles.php?articleid=12&page=4

Dit is een match review waarin de gebruikte tactics worden uitgelegd.

Wat jullie? :doh:
Kikk3r schreef op 9 January 2006 - 20:18 #733661
Avatar
2208 berichten
Te enthousiast
ik vind het veel werk en onnodig voor die 50 gebruikers die het half lezen om dan maar snel een comment te kunnen plaatsen van MOOI GEMAAKT of GG
kleinmeisje schreef op 9 January 2006 - 20:20 #733668
Avatar
1486 berichten
Net 1337 geweest
wat een paardenbek heeft die herman tog, en dan heeft ie nog wel een beugel gehad.
biggoz schreef op 9 January 2006 - 20:20 #733669
Avatar
483 berichten
Hobbyist
doe maar :) :D
LTR schreef op 9 January 2006 - 20:21 #733673
Avatar
1062 berichten
Bijna 1337
niet echt nodig :doh:
angeleyes schreef op 9 January 2006 - 20:22 #733675
Avatar
2255 berichten
Te enthousiast
Kikk3r schreef:
ik vind het veel werk en onnodig voor die 50 gebruikers die het half lezen om dan maar snel een comment te kunnen plaatsen van MOOI GEMAAKT of GG


Je hebt 100% gelijk.
rikz0r schreef op 9 January 2006 - 20:31 #733696
Avatar
1952 berichten
Net 1337 geweest
Ik denk dat het leuk zal zijn voor de beginnende gamers (waaronder ik natuurlijk ook val:D)
Trentemoller schreef op 9 January 2006 - 20:33 #733706
Avatar
3787 berichten
Vierkante ogen
ik vind het wel leuk met die screenie's
PistolPete schreef op 9 January 2006 - 20:50 #733751
Avatar
366 berichten
Hobbyist
super leuk en jsome houd van schrijven duss.....
OMFGCLAYAIKEN schreef op 9 January 2006 - 21:02 #733812
Avatar
3527 berichten
Vierkante ogen
thnx, wel makelijk imo voor ingame leaders ;/
marX schreef op 9 January 2006 - 22:13 #733967
Avatar
802 berichten
Veel vrije tijd
kan die mooi van team-oranje gaan maken ;)
p0ent schreef op 10 January 2006 - 08:03 #734304
Avatar
8848 berichten
Gamelux Elite
breakdown1-7.jpg

"r0y na zn kill"

OWJAH ROY ZN GEZICHTUITDRUKKING WAS ECHT ONGEKENT OP DAT MOMENT
SEEZUNG schreef op 10 January 2006 - 08:35 #734313
Avatar
2588 berichten
Te enthousiast
btw , zyn tegenwoordig niet meer veel van die matches waarbij je dit soort uitleg kan doen binnen Nederland
ezuuu schreef op 10 January 2006 - 09:08 #734330
Avatar
960 berichten
Veel vrije tijd
mysod was toch dood?
KameZ schreef op 10 January 2006 - 09:11 #734334
Avatar
2222 berichten
Te enthousiast
ezuuu schreef:
mysod was toch dood?


nee
dohmen schreef op 10 January 2006 - 09:35 #734351
Avatar
1176 berichten
Bijna 1337
lol na wat verder te zijn gegaan kwam ik dit nog tegen
review game les van rove

ik ook les willen :B :p , maar even vraag wie is rove?


Laatst gewijzigd op 10 January 2006 - 09:39

Draakk schreef op 10 January 2006 - 09:58 #734373
Avatar
1576 berichten
Net 1337 geweest
Kikk3r schreef:
ik vind het veel werk en onnodig voor die 50 gebruikers die het half lezen om dan maar snel een comment te kunnen plaatsen van MOOI GEMAAKT of GG

true
hoppalicious schreef op 10 January 2006 - 11:05 #734430
Avatar
1696 berichten
Net 1337 geweest
p0ent schreef:
breakdown1-7.jpg

"r0y na zn kill"

OWJAH ROY ZN GEZICHTUITDRUKKING WAS ECHT ONGEKENT OP DAT MOMENT


daar moest ik idd ook ff om lache :P
D3XiE schreef op 10 January 2006 - 11:13 #734449
Avatar
3431 berichten
Vierkante ogen
kom maar op met die gamelux showmatches !
poebz schreef op 10 January 2006 - 11:24 #734467
Avatar
441 berichten
Hobbyist
p0ent schreef:
breakdown1-7.jpg

"r0y na zn kill"

OWJAH ROY ZN GEZICHTUITDRUKKING WAS ECHT ONGEKENT OP DAT MOMENT

en duimpje omhoog naar zn teammates :)
darky schreef op 10 January 2006 - 12:32 #734555
Avatar
784 berichten
Veel vrije tijd
Kikk3r schreef:
ik vind het veel werk en onnodig voor die 50 gebruikers die het half lezen om dan maar snel een comment te kunnen plaatsen van MOOI GEMAAKT of GG
tofk3 schreef op 10 January 2006 - 12:44 #734564
Avatar
697 berichten
Veel vrije tijd
ik vond het altijd leuk om te lezen
dohmen schreef op 10 January 2006 - 12:48 #734568
Avatar
1176 berichten
Bijna 1337
SEEZUNG schreef:
btw , zyn tegenwoordig niet meer veel van die matches waarbij je dit soort uitleg kan doen binnen Nederland
ligt eraan, sub top teams kunnen ook leuke tacs verzinnen lijkt me, daar gaat het voornamelijk om, hoe speelde ze waar stond wie dus... kan wel... alleen zijn geen echte matches daar voor. maybe paella cup ofzo
neertjuh- schreef op 10 January 2006 - 12:51 #734569
Avatar
2822 berichten
WK Poule Godfather
dohmen schreef:
lol na wat verder te zijn gegaan kwam ik dit nog tegen
review game les van rove

ik ook les willen :B :p , maar even vraag wie is rove?


toen was dat een speler van Kaizen
SKONKIE schreef op 10 January 2006 - 13:24 #734610
Avatar
2907 berichten
Te enthousiast
zou ut wel leuk vinden !!
dohmen schreef op 10 January 2006 - 13:28 #734618
Avatar
1176 berichten
Bijna 1337
neertjuh- schreef:
dohmen schreef:
lol na wat verder te zijn gegaan kwam ik dit nog tegen
review game les van rove

ik ook les willen :B :p , maar even vraag wie is rove?


toen was dat een speler van Kaizen

mja had sikking al vertelt toch bedankt voor het melden :)
primortje schreef op 10 January 2006 - 14:02 #734692
Avatar
5021 berichten
Professional
doe maar idd :D
primortje schreef op 10 January 2006 - 14:03 #734694
Avatar
5021 berichten
Professional
kan je gelijk vanavond beginnen met soopa - logic :B
Adooooooo schreef op 10 January 2006 - 15:25 #734868
Avatar
1830 berichten
Net 1337 geweest
ezuuu schreef:
mysod was toch dood?
nee man ze leven nog
LarsK schreef op 10 January 2006 - 15:46 #734927
Avatar
1703 berichten
Net 1337 geweest
Adooooooo schreef:
ezuuu schreef:
mysod was toch dood?
nee man ze leven nog

insider

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->