mboshoven schreef op 19 February 2006 - 13:50 #3108192
Avatar
68 berichten
Noob
miss een stomme vraag hoor maar hoe kom ik aan mn ip van mn server want wat in dat schermpje staat bij dedicated server das mn lan ip maar mensen van internet kunnen er wel opkomen.

alvast bedankt;)
appelkoekje schreef op 19 February 2006 - 13:52 #3108194
Avatar
5199 berichten
Professional
www.watismijnip.nl?


1e hit op google omfg
mboshoven schreef op 19 February 2006 - 14:02 #3108196
Avatar
68 berichten
Noob
denk je nou egt dat k dat niet geprobeerd had |:(
dat doet hij niet anders post k hier niet hoor...

iemand anders miss de oplossing?
DeathWish schreef op 19 February 2006 - 14:16 #3108205
Avatar
1041 berichten
Bijna 1337
mboshoven schreef:
denk je nou egt dat k dat niet geprobeerd had |:(
dat doet hij niet anders post k hier niet hoor...

iemand anders miss de oplossing?
lijkt me sterk anders kan je best wel je pc van 5 hoog uit het raam donderen :> (mgoed)

probreer anders effies een andere site b.v. http://mijnip.nl/
mboshoven schreef op 19 February 2006 - 14:20 #3108210
Avatar
68 berichten
Noob
|:( |:( |:( |:( |:( |:(

k ga gooie hoor :|
hij doet t egt niet
Seneox schreef op 19 February 2006 - 17:42 #3108313
Avatar
253 berichten
Hobbyist
Je eigen ip + je poort achter de :
mboshoven schreef op 19 February 2006 - 18:21 #3108326
Avatar
68 berichten
Noob
snap k ook wel|:(
maar dat doet die niet
Foxstrot schreef op 19 February 2006 - 18:22 #3108328
Avatar
1744 berichten
Net 1337 geweest
Leg het probleem dan eens duidelijk uit, wat heb je al geprobeerd etc etc..
Guest schreef op 19 February 2006 - 18:31 #3108334
Avatar
0 berichten
Noob
als die nou eerst

http://forum.counter-strike.nl/showthread.php?t=18197


STICKY leest |:( |:( |:( |:(
mboshoven schreef op 19 February 2006 - 20:15 #3108366
Avatar
68 berichten
Noob
Quote:
Dan ga je naar -> napt klik de tab UPnP aan.. en zet hem op OFF
[/qoute]

heb ik niet... en nu?8)7

k heb speedtouch 500 serie
t is wireless (k wee nie of dat uitmaakt)
het is voor cs 1.6
k heb amx-mod
sv_lan staat op 0
mensen kunnen mn server wel joinen (of dat was eerst zo)
mn router heb k ingesteld zoveer dat kon als in die sticky staat
k word er dood ziek van k wil gewoon dat ip weten:(

k ga ff op vakantie morge dus k weet niet of ik hem dr voor nog goed krijg
als je de oplossing hebt(of denkt te wete)...
laureNst schreef op 19 February 2006 - 22:23 #3108422
Avatar
2088 berichten
Te enthousiast
Als je naar je eigen server wilt joinen, moet je het LAN ip invullen. Deze geeft HLDS meestal zelf aan. Je kan het ook vinden via: Start > uitvoeren > cmd > ipconfig /all > IP adres.

Als anderen naar je server willen joinen, moet je ze hun het EXTERNE ip geven ( te vinden bij www.watismijnip.nl )
Killer-bee schreef op 19 February 2006 - 22:30 #3108436
Avatar
1327 berichten
Bijna 1337
ja sry hoor maar je zegt wel op de meest rare manier dat "hij" het niet doet :S.

Die site geeft je ip gewoon? Een nummer? Daar boven in die site?

Wat kan het nou niet doen :s
Guest schreef op 20 February 2006 - 10:17 #3108534
Avatar
0 berichten
Noob
idd,

heel simpel

zet poort 27015 UIT IN JE ROUTER!!
zorg wel dat die portforward is naar je interne ip zoiets als 192.168.x.x

( kan je vinden door )

start >> uitvoeren >> cmd >> ipconfig...

en dna ga je naar
www.whatismyip.com

daar komt dan ip te staan zoals

62.x.x.x.x

dat kopier je en zet je :27015 achter

duus

62.x.x.x.x:27015

dat geef je aan je vrienden

zorg dat bij je server zelf wel sv_lan 0 staat !!
nacer schreef op 23 February 2006 - 21:38 #3109842
Avatar
265 berichten
Hobbyist
:Y ;) Het is niet www.watismyip.nl het is www.watismijnip.nl
appelkoekje schreef op 23 February 2006 - 21:59 #3109850
Avatar
5199 berichten
Professional
er staat ook .com ventje :W





[request]-=SLOTJEEE=-[/request]

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->