fumbasi schreef op 26 July 2010 - 17:18 #2771595
Avatar
2428 berichten
Te enthousiast
Beste mensen.
Ik had vandaag cod4 geinstalleerd.
En toen ik wou gaan spelen en in een server zat deed hij heel vaag qua FPS.
Maar het probleem is, als ik CTRL+ALT+DELETE doe dan stijgt me CPU Usage helemaal omhoog
ik had me cpu freq beetje omhoog gekrikt, maar dat helpt niet echt
Dus alle drivers geupdate en toen had ik weer goeie fps maar ik kreeg dus om de 2 seconde hapering
somebody knows why?
edit: ik had dit nooit toen ik windows 7 had maar misschien komt het door me nieuwe cpu koeler?
legendareN schreef op 26 July 2010 - 18:09 #2771631
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
moederbord drivers hurrhurr
furYYY schreef op 26 July 2010 - 18:12 #2771633
Avatar
5615 berichten
Professional
Tempraturen zijn dus wel goed?
Welke processor?
Heb je in je bios al die stomme functies uitgezet?


Laatst gewijzigd op 26 July 2010 - 18:12

fumbasi schreef op 26 July 2010 - 18:34 #2771653
Avatar
2428 berichten
Te enthousiast
Ik heb een
Core2duo E6300 @ 1,90 ghz (idle 39 graden 47 stress)
Ik heb alleen PCI clock synchronization op 33.33mhz gezet
douweegbertje schreef op 26 July 2010 - 18:35 #2771654
Avatar
6499 berichten
Strike quota guru
zoveel informatie, en zo slecht uitgelegd..

vaag qua fps..
cpu raar met ctr alt del.
2 sec hapering

nieuwe cpu koeler..

Vertel nu eens eerst wat het probleem nu direct echt is, en wat je allemaal hebt lopen klussen qua hardware/settings?

Anyways, al geprobeerd je prio op bijv. high te zetten van het spel dan. Of de affiniteit op 1 core?
Oh en, doe ff weer def. settings in je bios ;)


Laatst gewijzigd op 26 July 2010 - 18:35

fumbasi schreef op 26 July 2010 - 23:54 #2771829
Avatar
2428 berichten
Te enthousiast
douweegbertje schreef:
zoveel informatie, en zo slecht uitgelegd..

vaag qua fps..
cpu raar met ctr alt del.
2 sec hapering

nieuwe cpu koeler..

Vertel nu eens eerst wat het probleem nu direct echt is, en wat je allemaal hebt lopen klussen qua hardware/settings?

Anyways, al geprobeerd je prio op bijv. high te zetten van het spel dan. Of de affiniteit op 1 core?
Oh en, doe ff weer def. settings in je bios ;)
Heb alleen de CPU freq een beetje omhoog gegooit
en dat is alles.
edit: Ik heb me videokaart driver geupdate, niet veel verschil
zal morgen eens def. settings doen.


Laatst gewijzigd op 27 July 2010 - 00:07

legendareN schreef op 27 July 2010 - 00:39 #2771913
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
zoals ik t lees heb je systeem reinstal gedaan omdat je hiervoor w7 had, ik ga weer vragen; mobo drivers?
fumbasi schreef op 27 July 2010 - 21:45 #2774301
Avatar
2428 berichten
Te enthousiast
legendareN schreef:
zoals ik t lees heb je systeem reinstal gedaan omdat je hiervoor w7 had, ik ga weer vragen; mobo drivers?
Die heb ik nog niet geupdate, ik heb een asus p5b
Ik zal ze wel even downloaden
edit: heb default settings gedaan en heb geen vage fps meer
maar wel om de 2 seconde hapering maar dat is maar voor 5 minuten
maar wel heel irritant om zo te spelen


Laatst gewijzigd op 27 July 2010 - 22:21

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->