Winne schreef op 5 May 2010 - 10:44 #2621161
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
Titel zegt genoeg. Heb het al geprobeerd via steam te starten wat ook niet lukt. Speel dan een tijdje en dan loopt hij vast en krijg ik die melding.

Specs:

ATI Radeon HD 5770 (Sinds gister nieuw)
Asus P5N-D (Sinds gister nieuw)
Intel Core 2duo 3.0ghz
2048mb RAM
Windows 7 Ultimate 32 bit

Oorzaak = pbcl.dll maar hoe te fixen?
pentaw1nz schreef op 5 May 2010 - 10:46 #2621165
Avatar
6910 berichten
Professional
zoek a.u.b eerst op google want er zijn super veel fixes voor die error.
je moet die file volgens mij gewoon replacen.

Op google echt duizenden threads
Winne schreef op 5 May 2010 - 10:58 #2621173
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
Naam van toepassing met fout: iw3mp.exe, versie: 0.0.0.0, tijdstempel: 0x4859a219
Naam van module met fout: pbcl.dll, versie: 0.0.0.0, tijdstempel: 0x4bd11570
Uitzonderingscode: 0xc0000005
Foutoffset: 0x0003d98a
Id van proces met fout: 0xec0
Starttijd van toepassing met fout: 0x01caec321a65b904
Pad naar toepassing met fout: D:Gamesiw3mp.exe
Pad naar module met fout: D:Gamespbpbcl.dll


Laatst gewijzigd op 5 May 2010 - 11:11

Winne schreef op 5 May 2010 - 10:58 #2621175
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
pbcl.dll had ik verwijderd en daarna pb opnieuw geupdate.. Werkt ook niet.
pentaw1nz schreef op 5 May 2010 - 11:06 #2621188
Avatar
6910 berichten
Professional
iw3mp heb je ook al replaced? en alle google threads afgezocht want ik had toen ook hetzelfde maar staan genoeg dingen voer op internet
Winne schreef op 5 May 2010 - 11:08 #2621190
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
pentaw1nz schreef:
iw3mp heb je ook al replaced? en alle google threads afgezocht want ik had toen ook hetzelfde maar staan genoeg dingen voer op internet
Hoe bedoel je iw3mp replaced? Ja ik zoek me de .... maar kan niks vinden dat het fixt..
Winne schreef op 5 May 2010 - 11:26 #2621208
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
Fout = pbcl.dll maar hoe te fixen?
z1na schreef op 5 May 2010 - 11:32 #2621212
Avatar
1692 berichten
Net 1337 geweest
ik heb het ook welles, xf uit doen, reboot gamen zonder xf

heb je het niet eens aan, dan weet ik het niet hhaha


Laatst gewijzigd op 5 May 2010 - 11:33

Winne schreef op 5 May 2010 - 11:39 #2621214
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
z1na schreef:
ik heb het ook welles, xf uit doen, reboot gamen zonder xf

heb je het niet eens aan, dan weet ik het niet hhaha
Gister COD4 geinstalleerd. Had xfire aan.. De hele avond gespeeld. Start hem vanmorgen en na 5 min spelen geeft hij die fout.. Ik heb de oorzaak al alleen de oplossing nog niet :(
Winne schreef op 5 May 2010 - 12:07 #2621233
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
slotje problem fixed
xLs schreef op 5 May 2010 - 12:09 #2621238
Avatar
6071 berichten
Professional
Winne schreef:
slotje problem fixed

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->