Winne schreef op 1 May 2010 - 12:47 #2617120
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
Goedemiddag flameluxers,

Heb sinds gister weer Windows Xp sp3 op me pc staan. Heb natuurlijk netjes alle drivers geinstalleerd en ook Cod4. Eenmaal dat cod4 geinstalleerd was begon ik te spelen en kreeg ik rare strepen en balken door mijn beeldscherm wat ik overigens ook bij mijn vorige OS (Windows 7 Proffesional) had. Door deze strepen en balken loopt hij dan vast en moet ik de computer uitdrukken en opnieuw opstarten. Ik heb dit trouwens alleen bij Cod games... Games zoals Counter Strike Source heb ik dit nooit gehad.

Weet iemand hier de oorzaak van en hoe ik het kan oplossen?

Specs:

Asus P5LD2-X/1333
NvDIA 9600GT
Intel Core Duo E8400 2x3.0

- Laatste driver van videokaart geinstalleerd
- Videokaart wordt denk ik niet te heet
Winne schreef op 1 May 2010 - 13:52 #2617204
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
Bump some1 help please? :confused::cry:


Laatst gewijzigd op 1 May 2010 - 13:53

jordeeeh schreef op 1 May 2010 - 13:55 #2617210
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
Screenshots en temps?


Laatst gewijzigd op 1 May 2010 - 13:55

Winne schreef op 1 May 2010 - 13:56 #2617213
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
jordeeeh schreef:
Screenshots en temps?
Screenshots kan ik niet maken als hij vast loopt.. Heb wel wat geprobeerd met me mobiel... Temps? Geen idee wat je daar mee bedoeld.. Geen verstand van.. Ik zal die foto's van me mobiel wel ff uploaden..
jordeeeh schreef op 1 May 2010 - 14:02 #2617219
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
Winne schreef:
jordeeeh schreef:
Screenshots en temps?
Screenshots kan ik niet maken als hij vast loopt.. Heb wel wat geprobeerd met me mobiel... Temps? Geen idee wat je daar mee bedoeld.. Geen verstand van.. Ik zal die foto's van me mobiel wel ff uploaden..
Temperaturen, van GPU en CPU.
Winne schreef op 1 May 2010 - 14:02 #2617220
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
dsc00123p.jpg
dsc00125b.jpg
dsc00126ti.jpg


Laatst gewijzigd op 1 May 2010 - 14:04

jordeeeh schreef op 1 May 2010 - 14:04 #2617224
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
Artifacts.. Als je de temperaturen van je GPU hebt weet je vaak wel of ie te heet wordt of dat grafische kaart kapot is.
Winne schreef op 1 May 2010 - 14:07 #2617227
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
jordeeeh schreef:
Artifacts.. Als je de temperaturen van je GPU hebt weet je vaak wel of ie te heet wordt of dat grafische kaart kapot is.
Cpu is rond de 25 graden als ik bij me boot settings kijk.. Waar kan ik zien hoe warm me gpu is dan? Of een programma'tje?
Winne schreef op 1 May 2010 - 14:11 #2617232
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
Ben rivatuner aan het downloaden nu..
jordeeeh schreef op 1 May 2010 - 14:13 #2617234
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
Winne schreef:
Ben rivatuner aan het downloaden nu..
Je moet m weten van tijdens t spelen.. Ik gebruik altijd Everest, kan je tijdens t gamen ook je temperaturen zien.
Winne schreef op 1 May 2010 - 14:15 #2617238
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
jordeeeh schreef:
Winne schreef:
Ben rivatuner aan het downloaden nu..
Je moet m weten van tijdens t spelen.. Ik gebruik altijd Everest, kan je tijdens t gamen ook je temperaturen zien.
Ok ga ik dat wel even downloaden. Maar het begint soms gelijk als ik cod4 al opstart..


Laatst gewijzigd op 1 May 2010 - 14:15

vinkieee schreef op 1 May 2010 - 14:25 #2617244
Avatar
3983 berichten
Vierkante ogen
anders even die ventilator op je vidkaart stof vrij maken, kaart even aandrukken..


Laatst gewijzigd op 1 May 2010 - 15:13

Winne schreef op 1 May 2010 - 14:26 #2617247
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
vinkieee schreef:
anders even die ventilator op je vidkaart stop vrij maken, kaart even aandrukken..
Al gedaan:)
Winne schreef op 1 May 2010 - 14:26 #2617248
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
Heb nu everest maar is natuurlijk een trial versie dus kan ik het nog niet zien.. Ff w8ten tot een maat voor mij die de volle versie voor mij fixt.
shadoN3i schreef op 1 May 2010 - 14:27 #2617249
Avatar
10994 berichten
Eindbaas
sowieso je gpu fan op 100% zetten :)
Winne schreef op 1 May 2010 - 14:48 #2617260
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
shadoN3i schreef:
sowieso je gpu fan op 100% zetten :)
Staat hij al.
Winne schreef op 1 May 2010 - 14:49 #2617261
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
Hier is hij zonder dat cod4 aan staat..

naamloosmc.png

Hoe kan ik zien hoeveel graden hij is als ik ingame zit?


Laatst gewijzigd op 1 May 2010 - 14:50

iKS schreef op 1 May 2010 - 14:55 #2617263
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
Winne schreef:
Hier is hij zonder dat cod4 aan staat..

naamloosmc.png

Hoe kan ik zien hoeveel graden hij is als ik ingame zit?

cod4 aanzetten en dan ff alt tabben en kijken naar de temp denk ik :P
Winne schreef op 1 May 2010 - 14:56 #2617264
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
sp4nk schreef:
Winne schreef:
Hier is hij zonder dat cod4 aan staat..



Hoe kan ik zien hoeveel graden hij is als ik ingame zit?

cod4 aanzetten en dan ff alt tabben en kijken naar de temp denk ik :P
Heb ik gedaan en dan geeft ie ongeveer 52 graden aan..


Laatst gewijzigd op 1 May 2010 - 14:56

dbm schreef op 1 May 2010 - 15:00 #2617270
Avatar
7005 berichten
Honorary Gamelux Member
die temperatuur van je cpu kan eigenlijk niet kloppen.. is veel te laag, als je een cpu luchtkoelt kan ie niet kouder worden dan luchttemperatuur

je moet dus naar de temps kijken die bij de cores staan, die kloppen beter..


Laatst gewijzigd op 1 May 2010 - 15:01

iKS schreef op 1 May 2010 - 15:00 #2617271
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
Winne schreef:
sp4nk schreef:
Winne schreef:
Hier is hij zonder dat cod4 aan staat..



Hoe kan ik zien hoeveel graden hij is als ik ingame zit?

cod4 aanzetten en dan ff alt tabben en kijken naar de temp denk ik :P
Heb ik gedaan en dan geeft ie ongeveer 52 graden aan..

Ik weet het niet zeker, maar dat is volgens mij niet te warm! Als dat zo is heb je artifacts en is je videokaart dus kapot.
dbm schreef op 1 May 2010 - 15:03 #2617275
Avatar
7005 berichten
Honorary Gamelux Member
52 graden bij gpu diode neem ik aan?
Winne schreef op 1 May 2010 - 15:04 #2617276
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
dbm schreef:
52 graden bij gpu diode neem ik aan?
ja als ik ingame zit dan..


Laatst gewijzigd op 1 May 2010 - 15:04

dbm schreef op 1 May 2010 - 15:13 #2617284
Avatar
7005 berichten
Honorary Gamelux Member
tja misschien dat je het ff kan proberen met een andere kaart, kijken of het dan verholpen is
Winne schreef op 1 May 2010 - 15:15 #2617287
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
dbm schreef:
tja misschien dat je het ff kan proberen met een andere kaart, kijken of het dan verholpen is
Ja morgen komt een maat van mij met een andere videokaart + nog wat andere troep.. Ik denk dus ook dat die videokaart gewoon ze tijd heeft gehad want hij wordt niet te warm... Maar bij css heb ik het nooit gehad?


Laatst gewijzigd op 1 May 2010 - 15:15

shadoN3i schreef op 1 May 2010 - 16:53 #2617350
Avatar
10994 berichten
Eindbaas
AA/AF uitzetten bij cod.
Winne schreef op 1 May 2010 - 17:12 #2617361
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
shadoN3i schreef:
AA/AF uitzetten bij cod.
Anti aliasing en Anisotropic Filtering staan al uit..
pentaw1nz schreef op 1 May 2010 - 17:14 #2617364
Avatar
6910 berichten
Professional
maat van me had het ook, kwam er op neer dat zijn videokaart kapot was :)
Winne schreef op 1 May 2010 - 17:17 #2617367
Avatar
523 berichten
Veel vrije tijd
Binnekort komt een maat van mij met een andere videokaart...

bedankt boys


Topic kan op slot
pentaw1nz schreef op 1 May 2010 - 17:21 #2617374
Avatar
6910 berichten
Professional
zou beter ff wachten tot het echt gefixt is anders moet je weer een nieuw topic maken

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->