strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:02 #2610043
Avatar
217 berichten
Amateur
hey peEpz,

ik heb net een nieuwe pc gekocht en ik heb een probleem. ik heb kleine schokjes in game als ik met mijn muis heen en weer beweeg.

- 100hz crt
- muishz 500
-intel i7
- nvidia geforce 230
- 4 gb ram

Heeft iemand enig idee hoe dit komt?helpme ty:mad:
PACQUAIO schreef op 23 April 2010 - 12:03 #2610045
Avatar
1989 berichten
Net 1337 geweest
vsync uit? / 32 bit
jARON schreef op 23 April 2010 - 12:04 #2610046
Avatar
5493 berichten
Honorary Gamelux Member
max fps / fps max ingesteld ?:p
strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:05 #2610047
Avatar
217 berichten
Amateur
jARON schreef:
max fps / fps max ingesteld ?:p

ja heb ik alle 2 gedaan
strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:05 #2610048
Avatar
217 berichten
Amateur
aquiDD schreef:
vsync uit? / 32 bit

ook al gedaan
Moongod Allah schreef op 23 April 2010 - 12:06 #2610049
Avatar
531 berichten
Veel vrije tijd
launch options
Frankeh schreef op 23 April 2010 - 12:11 #2610055
Avatar
2221 berichten
Te enthousiast
ff goede hertz instellen
vsync uit
en bij je videokaart opties AA (anti aliasing uit zetten)
en bij je videokaart opties AF (antistropic filtering uit zetten)
strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:23 #2610072
Avatar
217 berichten
Amateur
JetBird schreef:
JetBird schreef:
JetBird schreef:
ff goede hertz instellen
vsync uit
en bij je videokaart opties AA (anti aliasing uit zetten)
en bij je videokaart opties AF (antistropic filtering uit zetten)

QFT

dit dus

als je dit doet word het wel heeeeeeeeeeeeeel lelijk
en 16x kan hij tog gewoon easy aan :D?
Moongod Allah schreef op 23 April 2010 - 12:24 #2610073
Avatar
531 berichten
Veel vrije tijd
gast het is 1.6, heb je launch gedaan ofniet
kyanda schreef op 23 April 2010 - 12:24 #2610074
Avatar
1481 berichten
Net 1337 geweest
Cheats., !!!
strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:25 #2610076
Avatar
217 berichten
Amateur
owja het is een nivdia geforce gts 230
strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:26 #2610077
Avatar
217 berichten
Amateur
Moongod Allah schreef:
gast het is 1.6, heb je launch gedaan ofniet

ja gast -freq 100
Moongod Allah schreef op 23 April 2010 - 12:27 #2610078
Avatar
531 berichten
Veel vrije tijd
-freq 100 -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd . heb je dat niet heb je vaker ook n zweevend schokkend gevoel als je heen en weer gaat met je muis, en anders is die x16 teveel


Laatst gewijzigd op 23 April 2010 - 12:28

WsH schreef op 23 April 2010 - 12:28 #2610080
Avatar
7502 berichten
Gamelux Elite
graf virusscanner op de achtergrond?
Frankeh schreef op 23 April 2010 - 12:30 #2610083
Avatar
2221 berichten
Te enthousiast
geloof me nou maar mijn pc zal het ook easy moeten trekken maar die AF deed et em
strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:30 #2610084
Avatar
217 berichten
Amateur
Moongod Allah schreef:
-freq 100 -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd . heb je dat niet heb je vaker ook n zweevend schokkend gevoel als je heen en weer gaat met je muis, en anders is die x16 teveel

ja die nofor commands heb ik ook gewoon. Met me ouwe pc had ik hier geen last van echt raar

@wsh heb geen virusscanner :p
strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:31 #2610085
Avatar
217 berichten
Amateur
het zijn hele kleine schokjes(haperingen)als je heen en weer gaat echt raar
strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:31 #2610086
Avatar
217 berichten
Amateur
JetBird schreef:
geloof me nou maar mijn pc zal het ook easy moeten trekken maar die AF deed et em

zo ff proberen dan
Moongod Allah schreef op 23 April 2010 - 12:31 #2610087
Avatar
531 berichten
Veel vrije tijd
wel 100fps strak? en als die noforce erin staan is het waarschijnlijk idd wat jet al zegt dat 16x teveel is


Laatst gewijzigd op 23 April 2010 - 12:32

strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:33 #2610088
Avatar
217 berichten
Amateur
Moongod Allah schreef:
wel 100fps strak? en als die noforce erin staan is het waarschijnlijk idd wat jet al zegt dat 16x teveel is

jaman 100.0 fps
Moongod Allah schreef op 23 April 2010 - 12:33 #2610089
Avatar
531 berichten
Veel vrije tijd
is dit 1e keer dat je die af aanzet van je oude na nieuwe pc want dan heb je je antwoord:P
strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:35 #2610092
Avatar
217 berichten
Amateur
nee man daarom op mijn ouwe pc had ik hem ook op 16x

anders is het zo graflelijk
taitol0l schreef op 23 April 2010 - 12:36 #2610093
Avatar
307 berichten
Hobbyist
ik had dit ook met amd 64, had iets te maken met dual core of quadcore... zoek eens core optimizer op google
Frankeh schreef op 23 April 2010 - 12:36 #2610094
Avatar
2221 berichten
Te enthousiast
als ik win met men oplossing krijg ik dan een koekje met van die lekkere choco chips erin ? :B
strikerrr schreef op 23 April 2010 - 12:37 #2610095
Avatar
217 berichten
Amateur
JetBird schreef:
als ik win met men oplossing krijg ik dan een koekje met van die lekkere choco chips erin ? :B

haha zowiezo als het is opgelost

@tait0l0l heb je het toen wel goed gekregen ?
KillingSkillz schreef op 23 April 2010 - 12:44 #2610100
Avatar
101 berichten
Amateur
JetBird schreef:
als ik win met men oplossing krijg ik dan een koekje met van die lekkere choco chips erin ? :B

sterf is bril

zet gewoon al die nvidia settings default alleen vsync uit


Laatst gewijzigd op 23 April 2010 - 12:44

Frankeh schreef op 23 April 2010 - 12:47 #2610104
Avatar
2221 berichten
Te enthousiast
KillingSkillz schreef:
JetBird schreef:
als ik win met men oplossing krijg ik dan een koekje met van die lekkere choco chips erin ? :B

sterf is bril

zet gewoon al die nvidia settings default alleen vsync uit

jochie toch wil je soms dat ik het koekje met je deel?
strikerrr schreef op 23 April 2010 - 13:41 #2610150
Avatar
217 berichten
Amateur
JetBird schreef:
als ik win met men oplossing krijg ik dan een koekje met van die lekkere choco chips erin ? :B

het is wel minder geworden idd maar heb het nog wel
Frankeh schreef op 23 April 2010 - 13:53 #2610162
Avatar
2221 berichten
Te enthousiast
strikerrr schreef:
JetBird schreef:
als ik win met men oplossing krijg ik dan een koekje met van die lekkere choco chips erin ? :B

het is wel minder geworden idd maar heb het nog wel

heb je het helemaal uit gezet dan of iets verminderd?
Lakz schreef op 23 April 2010 - 13:54 #2610164
Avatar
334 berichten
Hobbyist
ik heb daar ook last van, is zo hatelijk! Wat ik meestal doe om het te verhelpen is. CTRL ALT DEL. processen en dan hl.exe de prioriteit op hoog zetten, dan heb ik er geen last meer van.

maar dat is ook schijt irritant om telkens weer te doen.


Laatst gewijzigd op 23 April 2010 - 13:54

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->