NeppeShadow schreef op 14 April 2010 - 02:17 #2600759
Avatar
1 berichten
Noob
Om te reageren na aanleiding van dit topic wil ik het een en ander alsnog kwijt op een normale manier.... Ja, dit is een trippel account omdat mijn originele & dubbel account gebanned zijn. Voor hoe lang dit is is gebleken uit een post in het vorige topic, dus tot 19 april. Waarschijnlijk nu langer ivm de dubbelaccounts, maar dat is logisch en terzijde.

Maar wat ik nog wil zeggen zijn een aantal dingen die zijn gepost voordat het op slot is gegaan waar ik niet meer op kan reageren.
Strifer schreef:
God... hier moet ik in hebben gereageerd..

SCHADUW FLIKKER GAUW VAN DIT FORUM!!!! Jij bent blijkbaar niet gewend om gebruiksvriendelijk om te kunnen gaan op dit forum, en daarom is dit forum simpelweg NIET geschikt voor jou..

AL jouw argumenten zijn gewoon bullshit, want je weet zelf dondersgoed wanneer je iets post of het door de beugel kan of niet.. of ben je zo dom om dat niet te beseffen? En natuurlijk krijg je geen indicatie van hoe dichtbij je zit bij een ban.. Maakt het je wel heel makkelijk om "to-the-limit" te gaan en dan te kappen GG..
Als jij me persoonlijk kent weet je dat ik gebruiksvriendelijk om ga met dit forum. Ik heb op zijn hoogste een paar offtopic berichten geplaatst en ik heb geen idee hoe lang ik al op dit forum zit, maar dit is mijn eerste ban. Tuurlijk, ik accepteer 'm omdat ik ergens over de lijn ben gegaan. Maar hiervan heb ik nooit wat terug gezien. Ik gok nu dat in de afgelopen 4 jaar ofzo, al mijn strikes opgespaard zijn en ineens ben gebanned.
Als je de regels doorleest doe ik waarschijnlijk 1 van die dingen en dat is soms offtopic gaan.
Finjays schreef:
Deze discussie is al 20x gevoerd, je bent niet voor niks banned.. Zit je ban uit en stop met huilen, 2 accounts mag trouwens ook niet dus hopen dat je ban een aantal maandjes verlengt wordt
Ik ben ook zeker niet voor niks gebanned, dat roep ik ook nergens, enigste is dat ik ineens gebanned ben uit het niets terwijl ik, volgens mezelf en ik heb het dus mis, me altijd gewoon aan de regels hield.... Ik zet 'm ook gewoon uit, boeit verder niet, maar ik wil hier gewoon een discussie aankaarten dat ik dus wss gewoon vanalles opgespaart heb in de laatste jaren, waar ik niet eens het idee van had dat ik gestriked werd.
Mannekino schreef:
De clone is inmiddels ook gebanned en de reacties daarvan zijn gestriked.

In plaats van dat je hier direct als een idioot begint te bleren kun je ook je "vriend" een normale post laten maken.

1. Als het goed is krijg je een melding als je gebanned bent wanneer je probeert in te loggen. Dit was in ieder geval wel altijd het geval. Ik zie nu inderdaad dat je een compleet witte pagina krijgt en ik heb hierover even contact opgenomen met Wouter.

2. Normaal gesproken hoor je na het inloggen te zien te krijgen dat je gebanned bent, voor hoelang en waarom plus een e-mail adres waar je contact kunt opnemen. En dat niemand reageert op de mail is grote onzin. Sinds anderhalve maand ongeveer hebben we nu een ticketsysteem en vrijwel alle e-mails worden binnen een paar uur beantwoord.

Dank je voor deze uitleg en mocht ik deze post dus niet via vinx gemaakt hebben zat de error er nog steeds in. Ik wist van niets en begrijp er dus niets van. Wist ook niets van de mail af, dat lag ik daar niet te roepen.

Mijn discussie punt is dus dat ik geen idee heb welke posts van mij gestriked zijn en hoe lang alle strikes zijn blijven staan. Heel af en toe had ik gezien dat een post van mij verwijderd is van dit forum omdat ik hem niet terug kon vinden. Maar dat is echt, echt zelden.
Ik zit al paar jaar op dit forum en ik vraag me dus gewoon echt af welke posts gestriked worden.
Het systeem vind ik goed, zorgt er ook voor dat de meeste idioten mensen weg blijven. Waar ik dankbaar voor ben, want ik erger me soms dood aan personen hier op dit forum.

Maar in hoeverre is dit terug te koppelen richting de gebruiker dat het gebruiksvriendelijker wordt en ook daadwerkelijk feedback gegeven wordt op de persoon. Natuurlijk hoeft dit lang niet bij iedereen en dit account, tsja, zou je ook gewoon ineens kunnen bannen, wat ook zeker zal gebeuren, maar bij bepaalde personen, die eens in de maand gestriked worden op een post waarvan de mods hoogstwaaschijnlijk zeggen: tsja, dit kan eigenlijk net niet! Is er geen mogelijkheid om dat te laten weten? Ik ben programmeur, een bepaald systeem hiervoor maken is gewoon niet te doen en het vergt alleen maar onbegonnen werk.
Maar wat wel in te zetten is, is een systeem dat hetzelfde werkt als nu, alleen als je de twijfel hebt, zoals ik die zei, dat er dan 'n terugkoppeling is vanuit de mods richting die persoon. Of wat sowieso te programmeren is, zodra het gestriked wordt dat de desbetreffende post wordt verwijderd, tevens gekopieerd en in een pm naar de gebruiker wordt verstuurd. Wie weet zijn mijn strikes volkomen terecht, ik heb gewoon geen flauw idee :B

Ik ben niet kwaad/verdrietig/lig te huilen wat dan ook zoals sommige leuk weten te flamen. Mijn leven stort ook echt niet in nu, alles behalve, vind 't gewoon gezellig hier en ik lees dagelijks wat hier langs komt...

Maar ik vind het gewoon apart dat dit mijn eerste ban is in 4 jaar tijd ofzo, zonder dat ik mijn 'gedrag' heb verandert en zonder dat ik ooit iets gezien heb van welke posts gestriked wordt. Vooral de laatste tijd ben ik totaal niet meer fulltime aan het posten, misschien 1 post per week dat ik reageer en dan krijg je ineens een ban.

In hoeverre blijven bepaalde strikes staan? Voor altijd of een bepaald aantal jaar?
Ik weet zeker dat hier meerdere gebruikers zijn die dit eens in de zoveel tijd zullen overkomen zonder dat ze het weten. Vandaar dat ik nog maals een account aangemaakt heb.
Mrja, all said and done, wss zal ik zelf niet meer kunnen posten in dit topic of het gaat compleet weg... maar dan was het in ieder geval te proberen. Mss tot weer 'ns! Groetjes!!
WsH schreef op 14 April 2010 - 02:19 #2600760
Avatar
7502 berichten
Gamelux Elite
na nieuwe gamelux(v3) is iedereen met een schone strikelijst begonnen dacht ik
rkgp schreef op 14 April 2010 - 02:24 #2600763
Avatar
1554 berichten
Net 1337 geweest
QQ MORE PLX
LE CHAT DU JAZZ schreef op 14 April 2010 - 02:35 #2600764
Avatar
11684 berichten
Eindbaas
lullig maar fok die shit.
Finjays schreef op 14 April 2010 - 02:44 #2600768
Avatar
13814 berichten
Eindbaas
u Madman.jpg??

ot; deze discussie is al 20x gestart, ben je het er niet mee eens UL dan.. Niemand verplicht je om hier op glux te zitten. En als je echt graag wil dat er iets veranderd word stuur je lekker een mail naar talle of mannekino oid..


Laatst gewijzigd op 14 April 2010 - 02:47

PeterG schreef op 14 April 2010 - 07:27 #2600783
Avatar
10057 berichten
Eindbaas
Dit is het ENIGSTE punt waar gewoon niet over gediscussieerd KAN worden en jij wilt hier een discussie van maken.. Whats the matter with you ?

De regels van dit forum zijn hartstikke duidelijk en zodra je over de streep gaat ben je gewoon de sigaar en kan je voor hooguit een maand of anderhalf je postcount goodbye zeggen..
Ik ben zelf een volledig jaar Perm-Banned geweest, maar heb daardoor wel gerealiseerd hoe triest ik in die periode wel niet geweest bent, het blijven uitlokken en daar ben ik uiteindelijk zelf de dupe van geworden..

Dus nogmaals... Gedraag je zoals de richtlijnen willen dat je doet, en er is niks aan het handje.. Dan hoor je hier ook niet over te willen discussiëren
DiGu schreef op 14 April 2010 - 08:00 #2600790
Avatar
1482 berichten
Net 1337 geweest
ik ben het wel eens met hem opzich, er staat alleen dat je gebanned bent. er staat nooit een reden bij.
Gamelux wilt graag professioneel overkomen, doe dat dan ook tegenover je gebruikers en niet alleen naar buiten toe.
PeterG schreef op 14 April 2010 - 08:05 #2600792
Avatar
10057 berichten
Eindbaas
DiGu schreef:
ik ben het wel eens met hem opzich, er staat alleen dat je gebanned bent. er staat nooit een reden bij.
Gamelux wilt graag professioneel overkomen, doe dat dan ook tegenover je gebruikers en niet alleen naar buiten toe.
Als je gebanned wordt dan kan je de reden toch zelf ook wel bedenken? Je bent gewoon iets te vaak betrapt op het overtreden van één van de regels buiten het "gedoogbeleid" om. Er zijn niet meer redenen dan dat.

"Ja maar een reden waarom is handig omdat ik me dan kan aanpassen en voortaan goed gedragen"

Geef ik je bij deze een reden waarom je gebanned bent, spit ze even door zal ik maar zeggen
radicaL3i schreef op 14 April 2010 - 08:06 #2600794
Avatar
8515 berichten
f0rever 2nd
DiGu schreef:
ik ben het wel eens met hem opzich, er staat alleen dat je gebanned bent. er staat nooit een reden bij.
Gamelux wilt graag professioneel overkomen, doe dat dan ook tegenover je gebruikers en niet alleen naar buiten toe.

Wat ze denk ik ook willen bereiken is dat de gebande persoon zijn eigen gedrag gaat evalueren. Als zij erbij zetten waarom hij geband is dan is ie daar gewoon voorzichtiger mee, maar denkt hij er niet over na waarom dat zo zou moeten zijn. Door de persoon er zelf over na te laten denken realiseert deze misschien sneller waarom wat hij deed fout was, en wat het was dat hij deed.
dbm schreef op 14 April 2010 - 08:12 #2600798
Avatar
7005 berichten
Honorary Gamelux Member
Ten eerste: ik snap echt niet dat je hier weer een account hebt gemaakt, waarom heb je niet gewoon een mail gestuurd?

Over je post: strikes blijven wel voor altijd staan (dwz, onthouden in de database), maar je komt pas in aanmerking voor een ban wanneer je meerdere recente strikes hebt. Het is dus niet zo dat je gebanned bent door bijv 5 oude strikes en 1 recente strike.. En een feedback systeem voor elke strike gaat er niet komen. Het komt wel eens voor dat een mod iemand pmt om te waarschuwen voor bepaald gedrag, maar dat kost ook tijd, dus dat is eerder de uitzondering dan de regel.

Maargoed als je per se de redenen van je ban wil weten moet je maar een mail sturen, misschien is degene die je mail behandelt wel zo vriendelijk om te kijken welke posts gestriked zijn met welke redenen.
DiGu schreef op 14 April 2010 - 08:13 #2600799
Avatar
1482 berichten
Net 1337 geweest
eigenlijk zijn dit ook best zinloze discussie's, er komt toch geen goede uitslag over want iedereen denkt er anders over.
para3i schreef op 14 April 2010 - 08:16 #2600802
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
tl;dr maarja, ik vond de ban ook kut. je moet er zelf achter komen dat je gebanned bent via je profielpagina :d. en ik kon niets vinden waar een email adres stond waar ik kon vragen hoelang ik banned was
th_dd schreef op 14 April 2010 - 09:47 #2600826
Avatar
652 berichten
Veel vrije tijd
je bent geen ekte gluxer als je nooit gebanned bent geweest
netrunner schreef op 14 April 2010 - 09:48 #2600829
Avatar
2049 berichten
Te enthousiast
ik ben ook wel 5/6x gebanned geweest :P niet om daarmee op te scheppen, maar ik zeur toch ook niet omdat ik gebanned ben? nee, want ik flame ook keihard :D part of the game wigga
pentaw1nz schreef op 14 April 2010 - 09:51 #2600830
Avatar
6910 berichten
Professional
schaduw je moet gewoon even wachten tot ej unbanned bent.
ik vind de ban o matic ook erg warrig en heb al meerdele malen het volgende verzoek ingediend:

Zouden de admins een systeem kunnen maken dat automatische en email verstuurd als je egstriked bent en de reden daarvoor. De reden moeten de admins verplicht invullen bij het deleten van een post.

Lijkt mij een goede tip en je krijgt minder van dit soort topics omdat het voor iedereen duidelijk is. Nu is het zo van; Oh ik ben opeens banned wtf?

dmb geeft al aan dat er geen feedback systeem gaat komen om elke strike toe te lichten, zou je je standpunt daarvna kunnen ondersteunen met argumenten. Waarom vind je het overbodig?

Wel ben ik van mening dat de gamelux mods geen respect krijgen en iedereen alleen maar zeurt. Als je niet gebanned wilt worden hou je dan aan de regels...


Laatst gewijzigd op 14 April 2010 - 09:53

KillingSkillz schreef op 14 April 2010 - 09:51 #2600831
Avatar
101 berichten
Amateur
moet zoiezo meer info komen over hoelang je banned ben.
Aantal strikes moet je terug kunnen zien imo.
DiGu schreef op 14 April 2010 - 09:54 #2600834
Avatar
1482 berichten
Net 1337 geweest
netrunner schreef:
ik ben ook wel 5/6x gebanned geweest :P niet om daarmee op te scheppen, maar ik zeur toch ook niet omdat ik gebanned ben? nee, want ik flame ook keihard :D part of the game wigga
zo weinig :P
pentaw1nz schreef op 14 April 2010 - 09:57 #2600840
Avatar
6910 berichten
Professional
KillingSkillz schreef:
moet zoiezo meer info komen over hoelang je banned ben.
Aantal strikes moet je terug kunnen zien imo.

ja ik ben het er mee eens dat er wat meer duidelijkheid moet komen. Maar om nou allemaal de admins/mods te blamen... Ze hebben genoeg te doen en iedereen zeurt alleen maar. Daar komt bij dat bijv een feedback systeem niet uit de lucht komt vallen.

Gewoon aan de regels houden lijkt de perfecte oplossing, maar dat lukt lang niet altijd dus mocht het mis gaan dan is wat duidelijkheid/informatie wel handig. Als een feedback systeem niet lukt, probeer dan bijv een emailtje met een message: Je bent op .... gebanned tot en met .... de reden is dat je X actieve strikes hebt met de volgende redenen: - Illegale downloads aanbieden - beledeging etc. en dan volledig automatisch. Dit lijkt me nog wel te doen, maarja de mods moeten er wel eht nut van in zien he :)
( Dus een soort gelijk iets als bij de vorige gamelux waarbij je een message in je scherm kreeg als je op de site kwam.)


Laatst gewijzigd op 14 April 2010 - 09:58

iKS schreef op 14 April 2010 - 09:59 #2600844
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
pentaw1nz schreef:
schaduw je moet gewoon even wachten tot ej unbanned bent.
ik vind de ban o matic ook erg warrig en heb al meerdele malen het volgende verzoek ingediend:

Zouden de admins een systeem kunnen maken dat automatische en email verstuurd als je egstriked bent en de reden daarvoor. De reden moeten de admins verplicht invullen bij het deleten van een post.

Lijkt mij een goede tip en je krijgt minder van dit soort topics omdat het voor iedereen duidelijk is. Nu is het zo van; Oh ik ben opeens banned wtf?

dmb geeft al aan dat er geen feedback systeem gaat komen om elke strike toe te lichten, zou je je standpunt daarvna kunnen ondersteunen met argumenten. Waarom vind je het overbodig?

Wel ben ik van mening dat de gamelux mods geen respect krijgen en iedereen alleen maar zeurt. Als je niet gebanned wilt worden hou je dan aan de regels...

Je zou inderdaad een berichtje moeten krijgen als je gestriked bent, maar er moet dan niet bekend zijn bij hoeveel strikes je gebanned wordt zodat mensen niet precies tot de grens kunnen gaan. Ook moeten de strikes dan allemaal een verschillende "waarde" krijgen die alleen de admins kunnen zien. Dus een strike kan waarde 1 t/m 5 zijn en 5 is dan het ergste. Die waarde kan alleen de admin zien en wanneer je bijvoorbeeld 20 bereikt hebt krijgt de admin daar een melding van en kan die je voor bijvoorbeeld een week bannen (of langer als dat nodig is!).
Urandor schreef op 14 April 2010 - 10:02 #2600846
Avatar
4744 berichten
Vierkante ogen
gewoon weer tijd voor een nieuwe ban-o-matic page zodat deze huilies ook weer stil zijn. laat de strikes lekker mysterieus zoals het nu is. je weet zelf ook wel wanneer je een retarded post maakt die gestriked kan worden.

@ hierboven: strikes hebben al verschillende waardes. als mensen nu ook eens enigszins opgelet hadden in topics over dit onderwerp dan werden er ook niet constant zulke belachelijke voorstellen gedaan die al ongeveer 40x zijn afgewezen.


Laatst gewijzigd op 14 April 2010 - 10:03

pentaw1nz schreef op 14 April 2010 - 10:02 #2600848
Avatar
6910 berichten
Professional
sp4nk schreef:
pentaw1nz schreef:
schaduw je moet gewoon even wachten tot ej unbanned bent.
ik vind de ban o matic ook erg warrig en heb al meerdele malen het volgende verzoek ingediend:

Zouden de admins een systeem kunnen maken dat automatische en email verstuurd als je egstriked bent en de reden daarvoor. De reden moeten de admins verplicht invullen bij het deleten van een post.

Lijkt mij een goede tip en je krijgt minder van dit soort topics omdat het voor iedereen duidelijk is. Nu is het zo van; Oh ik ben opeens banned wtf?

dmb geeft al aan dat er geen feedback systeem gaat komen om elke strike toe te lichten, zou je je standpunt daarvna kunnen ondersteunen met argumenten. Waarom vind je het overbodig?

Wel ben ik van mening dat de gamelux mods geen respect krijgen en iedereen alleen maar zeurt. Als je niet gebanned wilt worden hou je dan aan de regels...

Je zou inderdaad een berichtje moeten krijgen als je gestriked bent, maar er moet dan niet bekend zijn bij hoeveel strikes je gebanned wordt zodat mensen niet precies tot de grens kunnen gaan. Ook moeten de strikes dan allemaal een verschillende "waarde" krijgen die alleen de admins kunnen zien. Dus een strike kan waarde 1 t/m 5 zijn en 5 is dan het ergste. Die waarde kan alleen de admin zien en wanneer je bijvoorbeeld 20 bereikt hebt krijgt de admin daar een melding van en kan die je voor bijvoorbeeld een week bannen (of langer als dat nodig is!).

dat was vroeger idd ook zo ( en nog steeds ¿). Kreeg je een berichtje vna je hebt zoveel actieve strikes met een gemiddelde waarde van 3.2 (oid) dit betekent dat je tot 25 april niet meer welkom bent.
Urandor schreef:
gewoon weer tijd voor een nieuwe ban-o-matic page zodat deze huilies ook weer stil zijn. laat de strikes lekker mysterieus zoals het nu is. je weet zelf ook wel wanneer je een retarded post maakt die gestriked kan worden.

tbh niet altijd. Het is soms misschien lastig om de preciese bedoeling van de post er uit te halen.
maarja idd gewoon aan de regels houden is er niets aan de hand. En als je voor de eerste keer in de 4 jaar banned bent niet gelijk huilen en gewoon even wachten. Je zal msischien wel een keer op een verkoop topic gl hebben gepost oid en daarvoor gestriked zijn.

de waardes van strikes zullen er vast wel zijn maar je krijgt geen message meer zoals eerst waarbij het gewoon kort maar krachtig staat.
Bij nader inzien lijkt het me idd beter om geen feedback systeem te gebruiken zoals dmb al aangaf. Het is gewoon achterlijk en mensen zullen tot het randje gaan.
Ik denk dat een mooie afsluiting is dat we gewoon niet meer zo gaan janken over alles en dat de mods, wanneer ze een keer tijd hebben, gewoon weer zo'n berichtje maken als in gamelux V2 ipv alleen een witte pagina. Het is gewoon een forum waar ej op kunt kijken als je eht leuk vind, niet zo'n drama in elkaar zetten:p


Laatst gewijzigd op 14 April 2010 - 10:10

jordeeeh schreef op 14 April 2010 - 10:38 #2600877
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
Haha kerel, je bent voor een paar daagjes gebanned, care :cry:

Even je tijd uitzitten en je kunt weer posten, je bent niet gelijk permanent gebanned hoor :')
jordeeeh schreef op 14 April 2010 - 10:40 #2600878
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
Urandor schreef:
gewoon weer tijd voor een nieuwe ban-o-matic page zodat deze huilies ook weer stil zijn. laat de strikes lekker mysterieus zoals het nu is. je weet zelf ook wel wanneer je een retarded post maakt die gestriked kan worden.

@ hierboven: strikes hebben al verschillende waardes. als mensen nu ook eens enigszins opgelet hadden in topics over dit onderwerp dan werden er ook niet constant zulke belachelijke voorstellen gedaan die al ongeveer 40x zijn afgewezen.
Maar je hebt ook genoeg retarted mods die normale posts niet goed kunnen interpreteren. Gebeurd vaak zat dat ze het verkeerd begrijpen en maar striken.
keviN schreef op 14 April 2010 - 10:47 #2600884
Avatar
14219 berichten
Eindbaas
jordeeeh schreef:
Urandor schreef:
gewoon weer tijd voor een nieuwe ban-o-matic page zodat deze huilies ook weer stil zijn. laat de strikes lekker mysterieus zoals het nu is. je weet zelf ook wel wanneer je een retarded post maakt die gestriked kan worden.

@ hierboven: strikes hebben al verschillende waardes. als mensen nu ook eens enigszins opgelet hadden in topics over dit onderwerp dan werden er ook niet constant zulke belachelijke voorstellen gedaan die al ongeveer 40x zijn afgewezen.
Maar je hebt ook genoeg retarted mods die normale posts niet goed kunnen interpreteren. Gebeurd vaak zat dat ze het verkeerd begrijpen en maar striken.
true lol
leipoesj schreef op 14 April 2010 - 11:01 #2600888
Avatar
10545 berichten
Eindbaas
Schaadduuuwww waaaaarrrroooooooommmmm!!!
Primary schreef op 14 April 2010 - 11:06 #2600892
Avatar
1669 berichten
Net 1337 geweest
th_dd schreef:
je bent geen ekte gluxer als je nooit gebanned bent geweest

Timon heeft mij anderhalf jaar terug mijn strike list laten zien, het waren vooral puberale redenen maar niet genoeg om te bannen. Ik scheld bijvoorbeeld nooit op dit forum met bepaalde ziektes. en post volgens mij ook nooit onredelijke posts. maar ik heb wel een shitload aan sarcastische flames die waarschijnlijk niet door de mods gesnapt werden en ik dus geen strikes heb gekregen :) . Ben ik nu een mogelijke aspirant moderator van gamelux, omdat ik geen ban hebt. of moet ik er één hebben om in aanspraak te komen xD
Loc0 schreef op 14 April 2010 - 11:34 #2600917
Avatar
7091 berichten
Professional
Ik zie niet echt het nut van je topic in. Je hebt een ban gehad omdat je meerdere strikes hebt ontvangen. Dat houdt in dat JIJ je niet aan de regels hebt gehouden die dit forum aanhoudt. Moeten wij dan iedereen een waarschuwing geven of terugkoppelen wanneer zij een strike ontvangen, de reden vermelden en dan hopen dat JIJ je gedrag verandert of niet meer zulke posts maakt?
Weet jij hoeveel tijd daarin gaat zitten?
En je bent nu weer in overtreding, omdat je een 2e account aanmaakt om dit te posten terwijl je banned bent, dus eigenlijk verdien je nu weer een verlenging van je ban (ook dit staat in de regels)

@ jordeeeh, dat wij posts verkeerd lezen, dat kan. Wij zijn ook mensen en waar mensen werken worden fouten gemaakt. Maar wij horen geen intonatie wanneer jij iets typt en daardoor kunnen posts inderdaad verkeerd worden opgevat. Misschien dat je je post anders moet opbouwen of erbij typen dat het een grapje is, misschien dat het dan duidelijker wordt. Wij kunnen helaas niet bij elke post (en vooral bij jou met je 7932 berichten) gaan vragen of het een flame of een grapje is.
Daarnaast komt, dat wanneer wij een post die als niet-flame bedoeld is, maar door een ander wordt gelezen als flame, er een flame van hem komt op jou. Jij flamed weer terug, enz, enz. En wij moeten dit weer corrigeren, terwijl als wij je eerste post weghalen ons dat scheelt, jou en de flamer.
pentaw1nz schreef:
Wel ben ik van mening dat de gamelux mods geen respect krijgen en iedereen alleen maar zeurt. Als je niet gebanned wilt worden hou je dan aan de regels...

Hier sluit ik mij bij aan. Ik (en ik denk dat ik namens alle admins hier spreek) doe mijn best om het zo goed mogelijk te doen en een zo leuk mogelijk forum voor iedereen te houden. Echter dat doe je toch nooit goed in andermans ogen. Toch blijven we het proberen, maar zonder jullie medewerking wordt dat moeilijk. Misschien dat jullie zelf, voordat je op "toevoegen reactie" drukt, kunnen kijken hoe of je post door een ander gelezen wordt. Misschien dat wij dan minder strikes hoeven uit te delen en jullie dit soort topics niet hoeven aan te maken.

(hihi) MIjn opa zei altijd: verbeter de wereld, begin bij jezelf (hihi)


Laatst gewijzigd op 14 April 2010 - 11:50

Mannekino schreef op 14 April 2010 - 11:41 #2600923
Avatar
4461 berichten
Honorary Gamelux Member
Het is wel degelijk de bedoeling dat je informatie te zien krijgt wanneer je gebanned bent. Blijkbaar werkt dit op het moment niet goed en er wordt naar gekeken door de coder. Je hoort normaliter de volgende informatie getoond te krijgen wanneer je probeert in te loggen op een banned account:

- Het feit dat de account gebanned is
- Waarom de account gebanned is
- Duur van de ban
- E-mail adres voor contact

Een feature request waar aan gewerkt wordt is het versturen van een waarschuwing / notificatie naar een gebruiker bij het ontvangen van bepaalde type strikes. Waarschijnlijk zal het hier alleen gaan om de meeste "zware" strikes (3 punten of meer) voor de kleine strikes zal dit niet gebeuren.


Laatst gewijzigd op 14 April 2010 - 11:43

shibble schreef op 14 April 2010 - 11:41 #2600924
Avatar
7775 berichten
Gamelux Elite
WsH schreef:
na nieuwe gamelux(v3) is iedereen met een schone strikelijst begonnen dacht ik

dit is pure onzin!
ik had na 3 dagen alweer een witte pagina zonder een strikepost te maken!!!!
Mannekino schreef op 14 April 2010 - 11:47 #2600932
Avatar
4461 berichten
Honorary Gamelux Member
shibble schreef:
dit is pure onzin! ik had na 3 dagen alweer een witte pagina zonder een strikepost te maken!!!!

En in hoeverre ben jij crew en/of betrokken geweest bij de ontwikkeling van de site dat je dit zo zeker weet? Wat jij hier zegt is namelijk onzin. Bij de overgang naar V3 zijn de volgende zaken gebeurd.

- strike geschiedenis compleet verwijderd
- ban geschiedenis compleet verwijderd
- active bans meegenomen (heeft wel 2 maandjes geduurd)

Dus als je binnen 3 dagen na V3 gebanned was dan heb je dat te danken aan verse strikes! Of een handmatige ban; in dat geval heb je het wel heel bont gemaakt.

Het enige waar wel veel verwarring is over ontstaan is de ban geschiedenis. Aangezien bij de introductie van V3 de actieve banlijst nog niet direct was meegenomen dachten een boel mensen dat alle bans verwijderd zouden worden. Dit was niet het geval, slechte de historie zou verwijderd worden, permanente bans gingen gewoon mee. Maar vanwege de drukte bij de coders heeft dit langer geduurd. Hier was ik zelf ook niet blij mee aangezien (1) mensen hierdoor de indruk kregen dat alle bans verwijderd zouden worden, (2) veel mensen weer konden posten die permanent gebanned zijn en dus niet meer welkom zijn op deze site.


Laatst gewijzigd op 14 April 2010 - 11:51

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->