j M y schreef op 30 January 2010 - 12:35 #2510402
Avatar
1768 berichten
Net 1337 geweest
weet iemand misschien hoe je ingame terug naar windows kan gaan?
Ik heb sinds kort dat ik niet meer terug naar windows kan gaan...
Eerst deed dat gewoon met ctrl-alt delete of als ik nog niet op PLAY heb geklikt deed ik alt tab
maar nu lukt van beiden niet. FIXED

2e vraag
mijn nat is sinds kort ook strict :S
iemand weet hoe ik dat kan oplossen? moet ik iets in windows doen of moet ik nog iets in me router doen
- UPnP al aan gezet @ router.
- portwarding al geprobeerd
- Zyxvel P-2602HW-D1A router is het van Telfort
eXtreaL schreef op 30 January 2010 - 12:40 #2510407
Avatar
1145 berichten
Bijna 1337
Ik heb precies dezelfde router en precies hetzelfde probleem met de poorten. Ik heb ze open gezet, ze deden het 1 dag en de volgende dag stonden ze weer op strict. Het is ook echt gewoon een kutrouter, want je moet ze eerst forwarden bij NAT en daarna ook nog eens bij de firewall.

Ik hou dit topic ff in de gaten, want ik wil ook de oplossing hiervoor weten.
EJN schreef op 30 January 2010 - 12:43 #2510410
Avatar
3370 berichten
Vierkante ogen
Weet niet hoe het precies met jouw router zit maar ik heb in mijn firewall allemaal DNAT rules moeten maken voor ik me NAT op open kreeg :)

Portforwarding gaat in dit geval niet werken.


Laatst gewijzigd op 30 January 2010 - 12:43

dMz schreef op 30 January 2010 - 12:46 #2510413
Avatar
1834 berichten
Net 1337 geweest
ik heb ook dat ik niet kan alt tabben ingame
j M y schreef op 30 January 2010 - 12:48 #2510416
Avatar
1768 berichten
Net 1337 geweest
EJN schreef:
Weet niet hoe het precies met jouw router zit maar ik heb in mijn firewall allemaal DNAT rules moeten maken voor ik me NAT op open kreeg :)

Portforwarding gaat in dit geval niet werken.

en wat zijn de rules die je moet zetten?
wan to lan ofzoiets?
rSNNN schreef op 30 January 2010 - 12:53 #2510422
Avatar
2856 berichten
Te enthousiast
Ik heb soms dan gaat die op strict maar dan start ik MW2 op en dan is die weer open... ik kan ook gewoon alt tabben etc.. ;O
j M y schreef op 30 January 2010 - 12:57 #2510427
Avatar
1768 berichten
Net 1337 geweest
weet iemand misschien hoe je ingame terug naar windows kan gaan?
Ik heb sinds kort dat ik niet meer terug naar windows kan gaan...
Eerst deed dat gewoon met ctrl-alt delete of als ik nog niet op PLAY heb geklikt deed ik alt tab
maar nu lukt van beiden niet.

2e vraag
mijn nat is sinds kort ook strict :S
iemand weet hoe ik dat kan oplossen? moet ik iets in windows doen of moet ik nog iets in me router doen
- UPnP al aan gezet @ router.
- portwarding al geprobeerd
- Zyxvel P-2602HW-D1A router is het van Telfort

DIT WAS MIJN VRAAG MENSEN
TisL schreef op 30 January 2010 - 13:18 #2510443
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
Heb je een Statisch IP Adres?
Ik had hetzelfde probleem, en het schijnt dat je een soort lease krijgt voor 24uur elke keer als je jouw pc aanzet. Na die 24uur verandert jouw ingang naar de router toe, wat dus je poorten laat vervallen naar jouw eerder toegevoegde poorten voor jouw pc.

Zo heb ik het igg opgevat en het hielp bij mij om een statisch ip te zetten.
klikkie
j M y schreef op 30 January 2010 - 13:23 #2510452
Avatar
1768 berichten
Net 1337 geweest
LNookie schreef:
Heb je een Statisch IP Adres?
Ik had hetzelfde probleem, en het schijnt dat je een soort lease krijgt voor 24uur elke keer als je jouw pc aanzet. Na die 24uur verandert jouw ingang naar de router toe, wat dus je poorten laat vervallen naar jouw eerder toegevoegde poorten voor jouw pc.

Zo heb ik het igg opgevat en het hielp bij mij om een statisch ip te zetten.
klikkie

hoe kan ik de dns server ip vinden?
j M y schreef op 30 January 2010 - 13:28 #2510462
Avatar
1768 berichten
Net 1337 geweest
195.241.77.55 195.241.77.58 hier deze vindt ik ergens op de telfort forum

maar dit heb ik zojuist ingevoerd en mijn nat blijft strict
statics.jpg
DayWaLk3R schreef op 30 January 2010 - 13:36 #2510473
Avatar
1347 berichten
Net 1337 geweest
alt-esc in-game


kwa strict shizzle. Ik had toen het spel uitkwam ook gewoon in me router wat shit aangepast. Stond 1 dag goed, dag daarna weer strict. Paar weken later toevallig een format gehad en sindsdien altijd Open.
j M y schreef op 30 January 2010 - 13:38 #2510479
Avatar
1768 berichten
Net 1337 geweest
DayWaLk3R schreef:
alt-esc in-game


kwa strict shizzle. Ik had toen het spel uitkwam ook gewoon in me router wat shit aangepast. Stond 1 dag goed, dag daarna weer strict. Paar weken later toevallig een format gehad en sindsdien altijd Open.

alt esc had ik ook al geprobeert. vergeten bij te zetten
wat heb je trouwens geformateerd? je router opnieuw geinstaleerd of je pc?
fallenn schreef op 30 January 2010 - 14:27 #2510549
Avatar
1597 berichten
Net 1337 geweest
over de nat weet ik nix, maar veel meer mensen hebben het dat je niet kan alt tabbe. waarom weet ik ook niet. de ene keer kan ik het wel en de andere leer weer niet
EJN schreef op 30 January 2010 - 14:43 #2510577
Avatar
3370 berichten
Vierkante ogen
j M y schreef:
EJN schreef:
Weet niet hoe het precies met jouw router zit maar ik heb in mijn firewall allemaal DNAT rules moeten maken voor ik me NAT op open kreeg :)

Portforwarding gaat in dit geval niet werken.

en wat zijn de rules die je moet zetten?
wan to lan ofzoiets?

Zo heb ik het gedaan:

1264852551-650.png


Laatst gewijzigd op 30 January 2010 - 14:44

j M y schreef op 2 February 2010 - 17:39 #2514038
Avatar
1768 berichten
Net 1337 geweest
Ik heb nog steeds problemen met die NAT strict

dat terug naar windows gaan is al gefixed
Ne.vT.u schreef op 2 February 2010 - 17:55 #2514063
Avatar
223 berichten
Amateur
kan ook aan je virusscanner liggen. ik heb antivir had het NAT probleem ook. antivir guard uitgezet opnieuw MW2 gestart probleem was gefixt. :D het proberen waard
j M y schreef op 2 February 2010 - 17:57 #2514066
Avatar
1768 berichten
Net 1337 geweest
welke virrusscanner?
TB666 schreef op 17 February 2010 - 11:17 #2528956
Avatar
200 berichten
Amateur
hey

dit is mess een beetje late reactie..
weet ook niet of je het al opgelost hebt van je NAT ik had t tijd ook toen me UPNP open gezet en toen stond hij zelfs af en toe op strict nu kwam een vriend met een oplossing
je moet bepaalden poorten in je router open zetten en daardoor blijft hij open..

hier is een linkje
http://www.hardware.info/forum/showthread.php?t=183093&page=84

je moet dan naar bericht #2087

hier staat welke poorten je open moet zetten.
en je moet ff zoeken hoe je die via jouw router kan open zetten.. dat verschilt per router
ik kon het via me site van de router doen..
*schijnt een site te bestaan waar je je router in kan tikken en dan vertelt hij precies hoe en wat maar weet die site niet meer ;)

hopelijk lukt het

Grtz
j M y schreef op 17 February 2010 - 11:39 #2528983
Avatar
1768 berichten
Net 1337 geweest
bedankt voor reactie maar heb ik al gedaan
en is nog steeds niet opgelost
SkaffaP schreef op 17 February 2010 - 11:51 #2528999
Avatar
302 berichten
Hobbyist
Ik heb dezelfde router jmy :)

hij staat nu wer op strict :( maar het is me toen gelukt
- upnp open zetten (het vakje over dat configureren wel uitgevinkt laten!)
- portfwarden (de porten forwarde logisch -_-)
- Firewall rules adde

Security -> firewall -> rules
Packet Direction: WAN to LAN

Source IP: any
Destination IP: Jouw ip
Service: hier nog keer al die poorten toevoegen :)
j M y schreef op 17 February 2010 - 11:54 #2529003
Avatar
1768 berichten
Net 1337 geweest
SkaffaP schreef:
Ik heb dezelfde router jmy :)

hij staat nu wer op strict :( maar het is me toen gelukt
- upnp open zetten (het vakje over dat configureren wel uitgevinkt laten!)
- portfwarden (de porten forwarde logisch -_-)
- Firewall rules adde

Security -> firewall -> rules
Packet Direction: WAN to LAN

Source IP: any
Destination IP: Jouw ip
Service: hier nog keer al die poorten toevoegen :)

kan je voor mij een screenshot maken van de firewall rules ?
dMz schreef op 17 February 2010 - 12:34 #2529050
Avatar
1834 berichten
Net 1337 geweest
j M y schreef:
weet iemand misschien hoe je ingame terug naar windows kan gaan?
Ik heb sinds kort dat ik niet meer terug naar windows kan gaan...
Eerst deed dat gewoon met ctrl-alt delete of als ik nog niet op PLAY heb geklikt deed ik alt tab
maar nu lukt van beiden niet. FIXED


Hoe heb je dit gefixt dan? zou ik ook wel graag willen weten


Laatst gewijzigd op 17 February 2010 - 12:35

j M y schreef op 17 February 2010 - 14:46 #2529176
Avatar
1768 berichten
Net 1337 geweest
dMz schreef:
j M y schreef:
weet iemand misschien hoe je ingame terug naar windows kan gaan?
Ik heb sinds kort dat ik niet meer terug naar windows kan gaan...
Eerst deed dat gewoon met ctrl-alt delete of als ik nog niet op PLAY heb geklikt deed ik alt tab
maar nu lukt van beiden niet. FIXED


Hoe heb je dit gefixt dan? zou ik ook wel graag willen weten

ALT + enter voordat je in een gamelobby zit anders lukt het niet( je screen wordt dan kleiner )

daarna druk je nog ene keer alt + enter zodat de scherm weer groot is en dan kan je met CTR ALT Delete naar windows gaan.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->