EJN schreef op 24 January 2010 - 01:20 #2504281
Avatar
3370 berichten
Vierkante ogen
Hallo,

Ik heb een beetje raar probleem met Modern Warfare 2.

Om een of andere manier kan ik alleen maar met multiplayer gewone team deathmatch spelen en geen andere soort games spelen zoals Capture the Flag of iets in die richting.

Heb gewoon alle poorten die benodigd zijn voor MW2 + Steam open gezet in me firewall. "Gebruik Astaro Firewall linux based"
Vind het een beetje raar want als ik de log open zie ik dat alle MW2 + Steam poorten gewoon netjes worden doorgelaten door me packet filter en dat het geen problemen zou moeten veroorzaken..

Weet iemand misschien een oplossing voor dit probleem?
Ik kan trouwens wel als iemand me invite voor een game wel gewoon alle speltypes spelen dus het zou in mijn ogen geen port forward probleem moeten zijn?

Windows Firewall en me viruscanner uitschakelen werkt niet en van Google word ik ook niet echt wijzer :(

Hopelijk kunnen jullie me helpen! :D
Karelde1ste schreef op 24 January 2010 - 01:26 #2504282
Avatar
23 berichten
Noob
Geeft hij een foutmelding ???

of kan je gewoon niet op die andere typegames klikken ?


Laatst gewijzigd op 24 January 2010 - 01:27

Primary schreef op 24 January 2010 - 01:41 #2504295
Avatar
1669 berichten
Net 1337 geweest
ben je niet toevallig level 1, volgens mij moet je die speltypes vrijspelen als je zonder party speelt. maar cker ben ik niet
EJN schreef op 24 January 2010 - 01:51 #2504297
Avatar
3370 berichten
Vierkante ogen
Karelde1ste schreef:
Geeft hij een foutmelding ???

of kan je gewoon niet op die andere typegames klikken ?

nee ik krijg geen foutmelding of iets wat er gebeurd is als ik bijvoorbeeld search & destroy selecteer dan kom ik in de lobby terecht en dan blijft die alleen maar zoeken maar vind die totaal geen game die ik kan joinen heb het zelfs een keer een half uur open laten staan en toen had die nog niks gevonden.

Dus het ligt ook niet aan me rank :)
jordeeeh schreef op 24 January 2010 - 04:06 #2504328
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
Ligt gewoon aan skill.. jij bent duidelijk een lowbird.



H1h1 nee fopje, ik heb er nog een last van gehad, maar ik speel alleen deathmatch en die snelle dinges daarvan.
Geeft ie wel aan dat NAT oke is, of dat NAT Strict is?
sh4rp schreef op 24 January 2010 - 11:02 #2504391
Avatar
480 berichten
Hobbyist
een en al problemen met dat systeem.. ik neem aan dat jullie sinds een paar dagen ook vrij geregeld een crash hebben: iw4mp.exe has stopped working..?

en daardoor dus heel vaak dat je 15 seconden wacht tot je kan spelen en dan een server timed out krijgt?
Vr4nckuh schreef op 24 January 2010 - 11:33 #2504416
Avatar
3718 berichten
Vierkante ogen
sh4rp schreef:
een en al problemen met dat systeem.. ik neem aan dat jullie sinds een paar dagen ook vrij geregeld een crash hebben: iw4mp.exe has stopped working..?

en daardoor dus heel vaak dat je 15 seconden wacht tot je kan spelen en dan een server timed out krijgt?

die kreeg ik van te voren altijd. na nieuwe install en mn rank weer teruggezet heb ik er opeens geeen last meer van gehad...
maar voorheen kreeg ik die altijd na ongeveer uurtje spelen
EJN schreef op 24 January 2010 - 13:26 #2504509
Avatar
3370 berichten
Vierkante ogen
jordeeeh schreef:
Ligt gewoon aan skill.. jij bent duidelijk een lowbird.



H1h1 nee fopje, ik heb er nog een last van gehad, maar ik speel alleen deathmatch en die snelle dinges daarvan.
Geeft ie wel aan dat NAT oke is, of dat NAT Strict is?

Hij geeft aan dat me NAT Strict is.
Wat ik trouwens ook heb geprobeerd is om gewoon in mijn packet filter van de Firewall al het verkeer toe te laten naar me PC maar dit werkt ook niet :(
sh4rp schreef:
een en al problemen met dat systeem.. ik neem aan dat jullie sinds een paar dagen ook vrij geregeld een crash hebben: iw4mp.exe has stopped working..?

en daardoor dus heel vaak dat je 15 seconden wacht tot je kan spelen en dan een server timed out krijgt?

Nee dit heb ik totaal niet het enige wat ik alleen heb is als ik de game opstart dat die 10 seconden even niet reageert en dan kan ik gewoon op Play drukken.
fallenn schreef op 24 January 2010 - 13:33 #2504521
Avatar
1597 berichten
Net 1337 geweest
ik heb wel eens host fails etc. ofegt radomly opeens uit een loby getieft en dan 500x unable to connect to host en dan moet ik cod restarte : O
EJN schreef op 24 January 2010 - 15:31 #2504686
Avatar
3370 berichten
Vierkante ogen
Dacht dat me problem solved zou moeten zijn maar dus niet :(
Me NAT staat op open maar ik kan alleen nog maar Team Deathmatch games joinen..

Rare is wel dat als ik me PC direct op me modem aansluit alles wel naar behoren werkt..
Ik ben eigenlijk ten einde raad en weet niet meer wat ik hier aan kan doen :(

Iemand nog opties?


Laatst gewijzigd op 24 January 2010 - 18:58

EJN schreef op 24 January 2010 - 18:58 #2504907
Avatar
3370 berichten
Vierkante ogen
Iemand? :D
EJN schreef op 24 January 2010 - 21:43 #2505071
Avatar
3370 berichten
Vierkante ogen
Solved slot.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->