DrunkGarry schreef op 15 January 2010 - 22:27 #2495228
Avatar
9 berichten
Noob
Beste mensen,

V/d week heb ik even cod4 gedownload ja sorry gedownload voor me pc ik wou ff kijken hoe het eruit zag, maar helaas toen ik ging spelen haperde het beeld heel raar want me computer zou het spel goed aan moeten kunnen kijk hieronder voor de specificaties van het spel en van mijn computer, weet jij wat het probleem is, alvast bedankt!

COD4 Specificaties :
* CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
* RAM: 1G for XP; 2G for Vista is recommended
* Harddrive: 8GB of free hard drive space
* Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

Mijn Computer specificaties :
CPU: 2.8 GHz AMD Athlon - AMD Athlon II X2 Dual-Core 240
RAM : 3GB ( Heb Windows Vista )
Harddrive: Heb dik genoeg, 320GB harde schijf 70GB in gebruik.
Videocard : Nvidia Geforce 9200 - 512MB


Alvast bedankt!
legendareN schreef op 15 January 2010 - 22:31 #2495229
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
Nvidia Geforce 9200 - 512MB

hier ligt al een groot deel van je probleem

De groenten
thai schreef op 15 January 2010 - 22:32 #2495231
Avatar
2163 berichten
Te enthousiast
Spyware? Even je computer scannen op virussen. Anders ff je computer aan de binnenkant van stof ontdoen dmv stofzuiger/compressor.
rSNNN schreef op 15 January 2010 - 22:33 #2495232
Avatar
2856 berichten
Te enthousiast
legendareN schreef:
Nvidia Geforce 9200 - 512MB

hier ligt al een groot deel van je probleem

De groenten

Aan die vid kaart licht het heus niet hoor...
legendareN schreef op 15 January 2010 - 22:34 #2495233
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
rSNNN schreef:
legendareN schreef:
Nvidia Geforce 9200 - 512MB

hier ligt al een groot deel van je probleem

De groenten

Aan die vid kaart licht het heus niet hoor...

jawel hoor
DrunkGarry schreef op 15 January 2010 - 22:38 #2495236
Avatar
9 berichten
Noob
Hij zou het gewoon moeten doen met die video kaart volgens de specificaties.
Maar ik heb deze computer net 2-3 weken dus nu al openmaken en stof weghalen heeft geen nut denk ik.
DrunkGarry schreef op 15 January 2010 - 22:40 #2495237
Avatar
9 berichten
Noob
Ik heb even gekeken en ik vond dit :

RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)

Dus hij kan het niet aan, mischien weet iemand een oplossing voor dit?
legendareN schreef op 15 January 2010 - 23:13 #2495264
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
DrunkGarry schreef:
Ik heb even gekeken en ik vond dit :

RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)

Dus hij kan het niet aan, mischien weet iemand een oplossing voor dit?

je videokaart is TE slecht hoor, die 7800 is denk ik nog beter dan je 9200, of nouja dat weet ik wel zeker... tis gwn een indicatie..

en RAM 512MB 768 for vista, wat is dat dan? je hebt tog 3gig ram?
DrunkGarry schreef op 15 January 2010 - 23:15 #2495265
Avatar
9 berichten
Noob
Ja, ik heb geen verstand van computers maar hij doet het wel op lage resolutie speelt ie goed. maar ik dacht dat een videokaart ook nog een speciaal opslag had .
legendareN schreef op 15 January 2010 - 23:16 #2495268
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
zie daar je probleem, lage resoluties wel

je videokaart kan het simpel weg niet aan op hogere resoluties, gooi je graphix op low en dan kan je allicht wat spelen op hogere resoluties
mark aka mh schreef op 15 January 2010 - 23:16 #2495269
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
legendareN schreef:
DrunkGarry schreef:
Ik heb even gekeken en ik vond dit :

RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)

Dus hij kan het niet aan, mischien weet iemand een oplossing voor dit?

je videokaart is TE slecht hoor, die 7800 is denk ik nog beter dan je 9200, of nouja dat weet ik wel zeker... tis gwn een indicatie..

en RAM 512MB 768 for vista, wat is dat dan? je hebt tog 3gig ram?
mitch +1


Laatst gewijzigd op 15 January 2010 - 23:21

DrunkGarry schreef op 15 January 2010 - 23:23 #2495276
Avatar
9 berichten
Noob
Oke bedankt voor het helpen!
Nog 1 vraag : weet iemand hoe je neppe cod4 servers kan spelen dus die niet bij cod4 horen maar wel mensen in spelen, zo ja hoe kan je connecten?
TmK schreef op 16 January 2010 - 01:24 #2495378
Avatar
13522 berichten
Eindbaas
DrunkGarry schreef:
Oke bedankt voor het helpen!
Nog 1 vraag : weet iemand hoe je neppe cod4 servers kan spelen dus die niet bij cod4 horen maar wel mensen in spelen, zo ja hoe kan je connecten?
het kost echt 10euro nog maar :')
TisL schreef op 18 January 2010 - 12:14 #2497446
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
TmK schreef:
DrunkGarry schreef:
Oke bedankt voor het helpen!
Nog 1 vraag : weet iemand hoe je neppe cod4 servers kan spelen dus die niet bij cod4 horen maar wel mensen in spelen, zo ja hoe kan je connecten?
het kost echt 10euro nog maar :')
Kost CoD4 10euries nog maar? :eek:
Hm.. misschien ga ik dan ook naast MW2 toch maar kopen, voor die prijs en dat die game nog dedicated servers draait :evil:
mella schreef op 18 January 2010 - 13:14 #2497516
Avatar
81 berichten
Noob
zet alles is low haperd die dan nog ?

opnieuw instaaleren kan ook helpen
eXtreaL schreef op 18 January 2010 - 13:20 #2497520
Avatar
1145 berichten
Bijna 1337
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

Kijk hier is of je PC hem wel aankan ;)
Imprezz schreef op 18 January 2010 - 13:34 #2497538
Avatar
2600 berichten
Te enthousiast
Met deze pc zou je het wel moeten draaien, Ik draaide het zelfs nog met mijn 7600GT!
TheVirus2002 schreef op 18 January 2010 - 14:09 #2497575
Avatar
8363 berichten
Honorary Gamelux Member
legendareN schreef:
rSNNN schreef:
legendareN schreef:
Nvidia Geforce 9200 - 512MB

hier ligt al een groot deel van je probleem

De groenten

Aan die vid kaart licht het heus niet hoor...

jawel hoor

jup, daar ligt het dus wel aan ;)
die kaart is vele malen minder als de minimale specs waarom gevraagt word ;)
DrunkGarry schreef op 18 January 2010 - 17:30 #2497839
Avatar
9 berichten
Noob
Maar die site van : Can You Run It is nep man check deze afbeelding beneden, en bij mw2 zou die het ook aan moeten kunnen deze PC, en voor COD4 heb je minimaal dit nodig Nvidia Geforce 6600 en ik heb de Nvidia Geforde 9200 dan zou het toch moeten kunnen??

Afbeeldingen ( AUB ff bekijken ) :
http://nl.tinypic.com/r/2s10pjr/6
http://nl.tinypic.com/r/315k2li/6[


Laatst gewijzigd op 18 January 2010 - 17:31

AViCED schreef op 18 January 2010 - 17:46 #2497882
Avatar
6237 berichten
Professional
happeren hahaha

teveel peperkoek gehapt zeker :D ?
TheVirus2002 schreef op 18 January 2010 - 17:51 #2497897
Avatar
8363 berichten
Honorary Gamelux Member
zelfs een 6600 is nog sneller als een 9200 :P
jARON schreef op 18 January 2010 - 17:53 #2497905
Avatar
5493 berichten
Honorary Gamelux Member
happering of hapering
DrunkGarry schreef op 18 January 2010 - 18:39 #2498043
Avatar
9 berichten
Noob
Ja Hapering >,< maar op lage resolutie doet hij het wel en reageer even op de foto's van mij.
Gerrit Gemberkoek schreef op 18 January 2010 - 19:22 #2498129
Avatar
986 berichten
Veel vrije tijd
ligt aan de vid kaart, end of story, alles low, low reso, fps cfg (yitch3) maybe helpt dat
DrunkGarry schreef op 18 January 2010 - 19:47 #2498176
Avatar
9 berichten
Noob
Wat is Yitch3 ?
DrunkGarry schreef op 18 January 2010 - 19:47 #2498180
Avatar
9 berichten
Noob
En nog een vraag weet iemand een goede videokaart voor een redelijke prijs die in een acer aspire x3300 past :)

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->