INSTAGIBSS schreef op 13 January 2010 - 13:18 #2492352
Avatar
1628 berichten
Net 1337 geweest
hallo ik krijg dat NAT maar niet open en ik heb natuurlijk al ge-googled enzo maar ik kwam er achter dat ik UpNP nergens kan vinden. Ik heb wel de ports opengezet en NAT enabled gedaan maar het tabje UpNP kan ik nergens vinden in mijn router 'menu'

ik heb een etech ADRT03.. heeft iemand een oplossing? alvast bedankt. (of een andere manier om dat NAT restricted weg te halen?)


Met andere woorden; ik kan dus niet hosten.


ik heb deze porten opengezet

1 1200 1200 1200
2 1500 1500 1500
3 3005 3005 3005
4 3101 3101 3101
5 27000 27030 27000
6 27014 27050 27014
7 28960 28960 28960
8 28928 28928 28928
9 28928 28928 28928
10 58659 58659 58659

Nat enabled
mode ; dynamic NAPT
relax449 schreef op 13 January 2010 - 13:40 #2492382
Avatar
398 berichten
Honorary Gamelux Member
neem aan dat je nat als Network address translation bedoeld? En ik weet niet wat je bedoel met UpNP maar heb zelf ff gegoodled en Universal Plug and Play kwam er uit, dus dat is niet software gericht neem ik aan.
Sup3rpat schreef op 13 January 2010 - 13:55 #2492393
Avatar
757 berichten
Veel vrije tijd
Log into your router and turn on UPnP (Universal Plug and Play), most routers have this option in the Administration tab.

The goal is to have an OPEN NAT in order to host Spec Ops games and get a wider selection of MP matches to join.
INSTAGIBSS schreef op 13 January 2010 - 14:29 #2492442
Avatar
1628 berichten
Net 1337 geweest
Sup3rpat schreef:
Log into your router and turn on UPnP (Universal Plug and Play), most routers have this option in the Administration tab.

The goal is to have an OPEN NAT in order to host Spec Ops games and get a wider selection of MP matches to join.

die heb ik daar dus niet staan, ik heb echt me hele menu onderzocht maar ik ken niks vinden
rSNNN schreef op 13 January 2010 - 14:38 #2492466
Avatar
2856 berichten
Te enthousiast
Dat maakt niet uit dat er strict staat, je kan gewoon alles joinen etc..
PeterG schreef op 13 January 2010 - 14:39 #2492471
Avatar
10057 berichten
Eindbaas
ik heb zelf staan : NAT STRICKT maar kan alles gewoon joinen, zie het ook net pas staan eigenlijk :P dus viel me niet eens op xD
INSTAGIBSS schreef op 13 January 2010 - 14:50 #2492487
Avatar
1628 berichten
Net 1337 geweest
ik kan niet special ops hosten .. sorry dat ik dat er niet bij had gezegd ik dacht dat het wel vanzelfsprekend was.
pdx schreef op 13 January 2010 - 15:08 #2492511
Avatar
463 berichten
Hobbyist
gewoon ff upnp aanzetten staat vast wel ergens onder firewall tab ofzo, gewoon ff alles tabs langs
of zet je ip in de dmz


Laatst gewijzigd op 13 January 2010 - 15:10

exite schreef op 13 January 2010 - 15:22 #2492537
Avatar
4336 berichten
Vierkante ogen
1. Log in op de instellingspagina van de router, via http://192.168.1.1 met gebruikersnaam en wachtwoord 'Admin'.
2. Ga naar het menu Advanced
3. Klik in het linker menu op UPnP.
4. Zet een vinkje bij Enable UPnP, selecteer eventueel de juiste verbinding en netwerkgroep. Standaard staat dit goed ingesteld.
5. Klik op Apply om de instellingen toe te passen.
6. Klik in het linker menu op Save & Reboot en op de nieuwe pagina op Save & Reboot om de instellingen op te slaan.


ofsaus
INSTAGIBSS schreef op 13 January 2010 - 15:33 #2492552
Avatar
1628 berichten
Net 1337 geweest
pdx schreef:
gewoon ff upnp aanzetten staat vast wel ergens onder firewall tab ofzo, gewoon ff alles tabs langs

heb je me post wel door gelezen?
bbs schreef op 13 January 2010 - 15:39 #2492560
INSTAGIBSS schreef op 13 January 2010 - 15:42 #2492563
Avatar
1628 berichten
Net 1337 geweest

die ports heb ik al opgengezet zoals in de begin post is te lezen :P
pdx schreef op 13 January 2010 - 15:49 #2492568
Avatar
463 berichten
Hobbyist
INSTAGIBSS schreef:
pdx schreef:
gewoon ff upnp aanzetten staat vast wel ergens onder firewall tab ofzo, gewoon ff alles tabs langs

heb je me post wel door gelezen?
er staat dat jij het niet kan vinden? niet dat je router het niet ondersteund?
dmz al geprobeerd? geen firewall aan op je pc?
INSTAGIBSS schreef op 13 January 2010 - 15:55 #2492576
Avatar
1628 berichten
Net 1337 geweest
pdx schreef:
INSTAGIBSS schreef:
pdx schreef:
gewoon ff upnp aanzetten staat vast wel ergens onder firewall tab ofzo, gewoon ff alles tabs langs

heb je me post wel door gelezen?
er staat dat jij het niet kan vinden? niet dat je router het niet ondersteund?
dmz al geprobeerd? geen firewall aan op je pc?

dat dmz kun je dat uitleggen? demilitarized zone enable of disable
pdx schreef op 13 January 2010 - 16:07 #2492592
Avatar
463 berichten
Hobbyist
ja dmz enable en dan het local ip van de pc erin knallen
INSTAGIBSS schreef op 13 January 2010 - 16:20 #2492611
Avatar
1628 berichten
Net 1337 geweest
pdx schreef:
ja dmz enable en dan het local ip van de pc erin knallen

gedaan maar geen effect....

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->