TisL schreef op 13 January 2010 - 12:58 #2492324
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
Ja, verveling heerst en heb toch eigenlijk altijd wel beetje stiekem naar CoD frag videos zitten kijken... :evil:
Maaarrr.. nu is het dit probleem;
Zal ik CoD4 of MW2 halen?

Het lijkt me geweldig om het met een team te kunnen spelen, dus dan zou je zeggen; "CoD4 kopen.."
Maar zal CoD4 niet te snel out of the picture zijn laten we maar zeggen.
jordeeeh schreef op 13 January 2010 - 13:01 #2492329
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
MW2
TheVirus2002 schreef op 13 January 2010 - 13:02 #2492333
Avatar
8363 berichten
Honorary Gamelux Member
gewoon MW2 halen...
ziet er supernetjes uit, en speelt ook gigantisch goed ;)
Hidde schreef op 13 January 2010 - 13:03 #2492334
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
MW2, alleen al omdat pubbben gewoon leuk is. En er zal ooit wel een promod voor komen.
TisL schreef op 13 January 2010 - 13:03 #2492335
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
jordeeeh schreef:
MW2
Kan je ook ff toelichting geven? :D

En nu jullie allemaal MW2 toch zeggen.. Waarom dan?
Zal MW2 ooit echt doorbreken met clan vs. clan of gaat jullie mening over het pubben?
Want idd, het pubben zal wel leuk zijn, maar na een maand ben ik hier snel uitgekeken om alleen maar te pubben. :B


Laatst gewijzigd op 13 January 2010 - 13:05

Mash schreef op 13 January 2010 - 13:05 #2492337
Avatar
1704 berichten
Net 1337 geweest
Met MW2 kan je ook gewoon een party aanmaken met je vrienden. Dan speel je ook in een redelijk vast 'team' tegen anderen, al blijft het gewoon public :)
Zeker als je het niet al te serieus wilt gaan doen, raad ik mw2 aan!
jordeeeh schreef op 13 January 2010 - 13:05 #2492338
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
LNookie schreef:
jordeeeh schreef:
MW2
Kan je ook ff toelichting geven? :D
Ik heb m zelf niet gekocht, maar speelde t wel eens bij een vriend op de PS3.Special Ops is gewoon te gruwelijk.
ikoL_ schreef op 13 January 2010 - 13:05 #2492339
Avatar
1425 berichten
Net 1337 geweest
speel je op console of op pc?
TisL schreef op 13 January 2010 - 13:07 #2492342
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
evensteven schreef:
speel je op console of op pc?
PC


En nog gelijk een wat meer technische vraag;

Hoe werkt dat nou eigenlijk met dat IWnet server hosten? Wat als ik de host word? Wordt mijn internet dan niet helemaal opgevreten na een uurtje gamen? :doh:
Sorry, maar heb nooit echt dat gedeelte van hosten begrepen bij MW2.

Deze vraag stel ik dan ook, omdat ik laatst een bericht zag over dat mensen hun internet ofzo was verbannen.


Laatst gewijzigd op 13 January 2010 - 13:07

TisL schreef op 13 January 2010 - 14:37 #2492463
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
Ok, heb hem gehaald.

Toch bumpje nodig, want;
Hij zegt dat mijn NAT Strict is. Ik heb al Gegoogled, maar toen vond ik stuff van dat ik wel 6 poorten moest openen. :confused:
Moet ik ze echt alle 6 openen, of is er 1 goed genoeg om gewoon te gaan spelen?
TheVirus2002 schreef op 13 January 2010 - 14:38 #2492468
Avatar
8363 berichten
Honorary Gamelux Member
eerst gewoon zo proberen, je ziet het vanzelf ;)
rSNNN schreef op 13 January 2010 - 14:39 #2492473
Avatar
2856 berichten
Te enthousiast
Ik heb ook strict staan mja ik kan wel alles goed joinen etc
PeterG schreef op 13 January 2010 - 14:41 #2492476
Avatar
10057 berichten
Eindbaas
Persoonlijk vind ik MW2 super om tussendoor te spelen buiten CS om, maar competief zal ik het zo als het er nu uit zien niet gaan spelen, teveel gay perks en killingrewards wat het gewoon verziekt..

BRB Harry incomming
ZEN [16] schreef op 13 January 2010 - 14:49 #2492485
Avatar
511 berichten
Veel vrije tijd
LNookie schreef:
Ok, heb hem gehaald.

Toch bumpje nodig, want;
Hij zegt dat mijn NAT Strict is. Ik heb al Gegoogled, maar toen vond ik stuff van dat ik wel 6 poorten moest openen. :confused:
Moet ik ze echt alle 6 openen, of is er 1 goed genoeg om gewoon te gaan spelen?
upnp aanzetten in je router
TisL schreef op 13 January 2010 - 15:19 #2492532
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
Ik denk dat me pa iets heeft gedaan met router, of ik ben het vergeten, maar ik heb Linksys Router en om in CP te komen is het toch; 192.168.1.1? :confused:

Ach joh, ik kan het ook gewoon spelen. Jammer dat er soms wat andere laggen, maar vind het nu al een top game (pub gedeelte) :D
Speelde het vaak met maten op Xbox, en ik heb het zelfde gevoel als op PC.

Steam: larshoe (LARSHOE)
Voor ooit een party maybe :B

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->