ximpahban schreef op 4 January 2010 - 14:34 #2482808
Avatar
501 berichten
Veel vrije tijd
Goedemiddag gluxxers.

Ik heb sinds kort en hele vervelende probleem met mijn PC. Eerst even de specs.

E6400+
2GB kingston
2x Geforce 7950 GT

Sinds kort heb ik en vervelende probleem.

Als mijn computer normaal opstart wat hij niet doet dan hoor ik meestaal en piep van me moederbord en dan springt hij aan. Nou het probleem is hij geeft dat piepje niet meer en dan blijft me computer in en soort standby. Me computer staat dan aan maar reageert niet meer m'n muis connect niet & me beeldscherm springt niet aan. Als ik dan me pc heen en weer schud als hij uit is en dan weer aan druk gaat hij soms aan. Wat hij ook meestal doet na het schudden als hij aangaat, dan doet hij het even en dan valt hij zomaar uit en ja dan weet je het alweer. SCHUDDEN VOOR GEBRUIK

Kan iemand mij helpen? wat kan het probleem zijn ben het egt zat
alvast bedankt

mvg
shadoN3i schreef op 4 January 2010 - 14:36 #2482812
Avatar
10994 berichten
Eindbaas
even alles opnieuw aansluiten? probeer dat eerst eens.
ximpahban schreef op 4 January 2010 - 14:40 #2482815
Avatar
501 berichten
Veel vrije tijd
heb daar eerlijk gezegt ook aangedacht maar heb watercooling :l
maar denk je dat dat het probleem kan zijn ?? want dan moet ik het gewoon doen
mark aka mh schreef op 4 January 2010 - 14:44 #2482818
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
hahahaha schudden voor gebruik rofl.
geheugen er goed in?
Videokaart ff checken.
is iets hardware denk ik zo (aangezien je die piep hoort)
ximpahban schreef op 4 January 2010 - 14:47 #2482819
Avatar
501 berichten
Veel vrije tijd
die piep hoor ik als hij goed opstart eh die hoor ik juist niet
ja was en grapje dat schudden voor gebruik heb alles goed ingedrukt snap het egt niet meer want is goede pc :s
nytram schreef op 4 January 2010 - 14:50 #2482824
Avatar
1099 berichten
Bijna 1337
Denk dat alles controleren of alles er wel goed inzit de enigste optie is :P
asdasdasdasdasdasdasd schreef op 4 January 2010 - 14:53 #2482826
Avatar
763 berichten
Veel vrije tijd
Mocht je ergens nog ander geheugen hebben liggen, doe dat er eens in. Grote kans dat ie zonder problemen opstart.
ximpahban schreef op 4 January 2010 - 14:59 #2482831
Avatar
501 berichten
Veel vrije tijd
Zeh Penk schreef:
Mocht je ergens nog ander geheugen hebben liggen, doe dat er eens in. Grote kans dat ie zonder problemen opstart.

hoezo dat wat kan er mis zijn dan ?? heb niet veel verstand :$


ik zit even te kijken om nieuwe geheugen te halen en nieuwe vga ik wil niet meer als 200 euro euro besteden iemand aanraders ?


Laatst gewijzigd op 4 January 2010 - 15:11

Earthdemon schreef op 4 January 2010 - 15:42 #2482877
Avatar
470 berichten
Hobbyist
kan me herinneren dat ik ook zoiets had.. een tijd geleden.. :p

't zou je voeding kunnen zijn (weet niet of je er nog ergens 1tje hebt liggen), maar het bleek dat die van mij kapot was, en hoorde dat piepje ook niet (of hij bleef hangen).

GL iig


Laatst gewijzigd op 4 January 2010 - 15:43

ximpahban schreef op 4 January 2010 - 15:55 #2482892
Avatar
501 berichten
Veel vrije tijd
tnx earth

hoop dat er nog meer mensen misschien weten wat het is ik ga straks ffe dingetjes proberen


Laatst gewijzigd op 4 January 2010 - 15:55

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->