mark aka mh schreef op 2 January 2010 - 21:13 #2481610
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
heb geen ander videokaart :(
Urandor schreef op 2 January 2010 - 21:24 #2481617
Avatar
4744 berichten
Vierkante ogen
kijk eens of je anti aliasing aan staat. dan kan niemand fatsoenlijk spelen als die een beetje hoog staat.
mark aka mh schreef op 2 January 2010 - 21:40 #2481625
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
Urandor schreef:
kijk eens of je anti aliasing aan staat. dan kan niemand fatsoenlijk spelen als die een beetje hoog staat.

die heb ik uitgezet :( maar hielp niet
Heb alles bij ATI ook op performance gezet


Laatst gewijzigd op 2 January 2010 - 21:48

mark aka mh schreef op 3 January 2010 - 00:20 #2481732
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
bump :)
mella schreef op 3 January 2010 - 03:01 #2481828
Avatar
81 berichten
Noob
als je een vriend hebt kan die vast wel 5 min zijn videokaart missen probeer dat gwn.

optie 2 geen virend= andere pc
mark aka mh schreef op 3 January 2010 - 03:02 #2481829
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
mella schreef:
als je een vriend hebt kan die vast wel 5 min zijn videokaart missen probeer dat gwn.

optie 2 geen virend= andere pc

haha LEKKER gebracht jong ;)
heb wel mate probeer zijn kaart wel ffs :) thnx dude .
TheVirus2002 schreef op 6 January 2010 - 00:36 #2484636
Avatar
8363 berichten
Honorary Gamelux Member
vind het wel apart, heb het zelf even geprobeerd met een overgeclockte E6300@2.8GHz, 2GB PC6400 & een 3850 512MB overclocked, en ik draai in elke map zo rond de 45 tot 70 frames per seconde op een resolutie van 1680x1050 met AA2x en alles op hoog :hmm:


Laatst gewijzigd op 6 January 2010 - 00:36

quakeriX schreef op 6 January 2010 - 02:30 #2484687
Avatar
3521 berichten
Honorary Gamelux Member
google even het volgende,

er is een ATI command dat je in je config moet veranderen. Dat had finmar ook.
faxity schreef op 6 January 2010 - 08:45 #2484706
Avatar
5422 berichten
Professional
TheVirus2002 schreef:
vind het wel apart, heb het zelf even geprobeerd met een overgeclockte E6300@2.8GHz, 2GB PC6400 & een 3850 512MB overclocked, en ik draai in elke map zo rond de 45 tot 70 frames per seconde op een resolutie van 1680x1050 met AA2x en alles op hoog :hmm:
hoe zie jij je fps dan in mw2?
quakeriX schreef:
google even het volgende,

er is een ATI command dat je in je config moet veranderen. Dat had finmar ook.

het volgende......................?


Laatst gewijzigd op 6 January 2010 - 08:46

PeterG schreef op 6 January 2010 - 08:51 #2484707
Avatar
10057 berichten
Eindbaas
mijn PC is ook geen hero helaas maar trek alles netjes op COD :o
TheVirus2002 schreef op 6 January 2010 - 09:28 #2484716
Avatar
8363 berichten
Honorary Gamelux Member
faxity schreef:
TheVirus2002 schreef:
vind het wel apart, heb het zelf even geprobeerd met een overgeclockte E6300@2.8GHz, 2GB PC6400 & een 3850 512MB overclocked, en ik draai in elke map zo rond de 45 tot 70 frames per seconde op een resolutie van 1680x1050 met AA2x en alles op hoog :hmm:
hoe zie jij je fps dan in mw2?

fraps ;)
Primary schreef op 6 January 2010 - 10:26 #2484741
Avatar
1669 berichten
Net 1337 geweest
ja ik heb
intel e8500 3.2 Ghz
6 gig G.E.I.L mem
Ati 4870x2 2048mb
OS win 7 ulti 64x

en alles op high draait perfect, is echt naatje
benny schreef op 6 January 2010 - 11:39 #2484785
Avatar
296 berichten
Hobbyist
OPLOSSING:

C:Program FilesSteamSteamAppscommoncall of duty modern warfare 2players
Open the config_mp.cfg file with notepad and find the r_drawwater "1".
Change the "1" to "0" and save it.

xx


Laatst gewijzigd op 6 January 2010 - 12:15

hqR schreef op 6 January 2010 - 11:47 #2484794
Avatar
202 berichten
Amateur
mark aka mh schreef:
hqR schreef:
Gewoon reso lager zetten!

1024x768 laag genoeg lijkt me ..?
Denk dat me videokaart is ... Van de week namelijk branden er 3 rode lichtjes op ,en gaf me pc geen beeld meer :O. moederbord batterij eruit en deed het later wel weer .

Speel dan nog lager als het niet gaat...
Wajoooooooh schreef op 6 January 2010 - 13:29 #2484875
Avatar
1759 berichten
Net 1337 geweest
AMD is gwoon oep~:

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->