mark aka mh schreef op 2 January 2010 - 02:53 #2480969
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
Hey

Mw2 lopen een paar map`s niet soepel(schokt dus)
heb settings al op normaal gezet (alles stond high).
Hoe ken dat?:( moet het toch makkelijk trekken) maps met veel details is het vooral erg ! trivan(geloof ik dat map zo heet)
Pc heb net format gehad.

PC :
phenom II x4 955 3.6mhz
3 gig DDr2 667mhz
ATI HD 4870 512MB
Gigabyte mobo

Speel op 1024x768
crimz schreef op 2 January 2010 - 02:54 #2480970
Avatar
69 berichten
Noob
omdat je mark heet sorry
(K)
Urandor schreef op 2 January 2010 - 03:12 #2480974
Avatar
4744 berichten
Vierkante ogen
trivan? ;/
r00d schreef op 2 January 2010 - 10:33 #2481003
Avatar
2970 berichten
Honorary Gamelux Member
gogo alles op low heb ik ook werkt perfect
pentaw1nz schreef op 2 January 2010 - 10:36 #2481006
Avatar
6910 berichten
Professional
mark aka mh schreef:
Hey

Mw2 lopen een paar map`s niet soepel(schokt dus)
heb settings al op normaal gezet (alles stond high).
Hoe ken dat?:( moet het toch makkelijk trekken) maps met veel details is het vooral erg ! trivan(geloof ik dat map zo heet)
Pc heb net format gehad.

PC :
phenom II x4 955 3.6mhz
3 gig DDr2 667mhz
ATI HD 4870 512MB
Gigabyte mobo

Speel op 1024x768


npu dus niet, einde verhaal, low settin gs en problems solved
kYun schreef op 2 January 2010 - 11:13 #2481016
Avatar
2488 berichten
Te enthousiast
hehe

AMD Athlon 64 X2 Dualcore 6000+ 3.0 GHz
ATI Radeon HD3850 512MB
ASUS mobo
Kingston 4Gb 800MHz

alles op high geen enkel probleem met geen 1 map

owja ik speel met de settings,

alles op high met de reso 1600x1200


Laatst gewijzigd op 2 January 2010 - 11:14

ENZOO schreef op 2 January 2010 - 11:22 #2481027
Avatar
3366 berichten
Vierkante ogen
godver bij mij wilt ie opeens niet meer connecten
vind die 2 servers en dan zegt ie unable to connect
Nappa schreef op 2 January 2010 - 11:27 #2481031
Avatar
11202 berichten
Eindbaas
Quadcore 4x 2.5 Ghz
8800 GT 1 gig
4 gig kingston
p5k

Alles op het hoogste, wat het spel al recommende, speel op 1680x1050 , nooit haperingen altijd soepel!

1337 computah
leonj schreef op 2 January 2010 - 11:28 #2481034
Avatar
1566 berichten
Net 1337 geweest
vind het systeem maar kut van cod met dat connecten etc, vooral als je in party zit met wat maten. maar het is wel een gruwelijk vet spel gek!
SkaffaP schreef op 2 January 2010 - 11:34 #2481037
Avatar
302 berichten
Hobbyist
nogal raar ik heb het volgende systeem:

Dual-Core E5200 2x2.4Ghz
ATI Radeon HD4650
2GB Adata 1GB Kingston
GigaByte P21-ES3G

Kheb alles op high alles op yes en anti-aliasing x2 en het loopt soepel :o heb je geen troep op je pc ofzo?
lunix2k schreef op 2 January 2010 - 11:42 #2481041
Avatar
1163 berichten
Bijna 1337
Intel i7
6GB G.E.I.L
Nvidia GTX250

Heerlijk systeem, wat ook op ESWC werd gebruikt.

Deze trekt het makkelijk op high settings :D
th_dd schreef op 2 January 2010 - 11:45 #2481043
Avatar
652 berichten
Veel vrije tijd
Beter gaat iedereen roepen wat voor kompjoeter we allemaal wel niet rocken zodat mark aka massive homo meer fps in zn geempje krijgt :D
thai schreef op 2 January 2010 - 11:46 #2481044
Avatar
2163 berichten
Te enthousiast
mark, welke vt zit je? ff geemen? :D
exDEKONING schreef op 2 January 2010 - 12:00 #2481051
Avatar
5521 berichten
Honorary Gamelux Member
bij mij draait alles op low ook soepel

pentium 4 3.0Ghz
1.5 gb ram ddr
Nvidia Geforce 7600GS 512MB AGP


nou jij weer
rSNNN schreef op 2 January 2010 - 12:05 #2481054
Avatar
2856 berichten
Te enthousiast
Heb je alle drivers wel geupdate lol
aXed schreef op 2 January 2010 - 12:16 #2481060
Avatar
1623 berichten
Net 1337 geweest
IWnet? :B
mark aka mh schreef op 2 January 2010 - 14:07 #2481163
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
ja alles update`d snap het niet ....

met zo`n systeem moet ie het toch trekken ?:(


Laatst gewijzigd op 2 January 2010 - 14:32

vinx schreef op 2 January 2010 - 14:51 #2481197
Avatar
4344 berichten
Vierkante ogen
vreemd,, ik speel op een kutpc met een 8600gt en draait 1024x makkelijk zonder lagg
hqR schreef op 2 January 2010 - 15:08 #2481213
Avatar
202 berichten
Amateur
Gewoon reso lager zetten!
mark aka mh schreef op 2 January 2010 - 15:13 #2481223
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
hqR schreef:
Gewoon reso lager zetten!

1024x768 laag genoeg lijkt me ..?
Denk dat me videokaart is ... Van de week namelijk branden er 3 rode lichtjes op ,en gaf me pc geen beeld meer :O. moederbord batterij eruit en deed het later wel weer .


Laatst gewijzigd op 2 January 2010 - 15:20

aXed schreef op 2 January 2010 - 15:14 #2481225
Avatar
1623 berichten
Net 1337 geweest
mark aka mh schreef:
hqR schreef:
Gewoon reso lager zetten!

1024x768 laag genoeg lijkt me ..?

Gebruik ik ook en spel loopt soepel dus aan je mw2 settings ligt het niet want mijn pc is slechter dan de jouwe :P
mark aka mh schreef op 2 January 2010 - 15:27 #2481235
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
mw2 is toch meer videokaart game dan CPU ?
Kraiden schreef op 2 January 2010 - 15:30 #2481236
Avatar
36 berichten
Noob
mark aka mh schreef:
ATI HD 4870 512MB

Waarom altijd de mensen die problemen hebben met een schokkend MW2 hebben deze kaart?
Altijd als ik zo'n topic zie is het de 4870 512MB versie. Maar ja kan ook toeval zijn.

Ik heb de ATi RADEON HD4870 ook, maar de Toxic Edition 1GB DDR5 versie en heb zelf geen problemen.
mark aka mh schreef op 2 January 2010 - 16:10 #2481276
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
cpu game op videokaart game?
mark aka mh schreef op 2 January 2010 - 17:57 #2481386
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
bump
rasrus schreef op 2 January 2010 - 18:33 #2481418
Avatar
1927 berichten
Honorary Gamelux Member
kheb alles op extra high staan nergens last van np
mark aka mh schreef op 2 January 2010 - 18:35 #2481420
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
rasrus schreef:
kheb alles op extra high staan nergens last van np

bedankt voor de info maar dikke care
exite schreef op 2 January 2010 - 18:46 #2481428
Avatar
4336 berichten
Vierkante ogen
geen slechte game host? :P
faxity schreef op 2 January 2010 - 18:47 #2481430
Avatar
5422 berichten
Professional
is gewoon 4870 512mb die volgens mij wel kut gfx kaart is, heb zelf een phenom 9950be met zelfde gfx kaart als jouw, en met anti aliasing aan kan ik ook niet fantsoenlijk spelen hoor.. mja heb ik bij elke game afstaan en ben het gewoon geworden, dus merk geen nadelen :D
mella schreef op 2 January 2010 - 18:49 #2481431
Avatar
81 berichten
Noob
videokaart is botleneck in jou systeem maar met die spec moet je makkelijk alles high kunnen runnen maar wat je net zelf al zij :: Denk dat me videokaart is ... Van de week namelijk branden er 3 rode lichtjes op ,en gaf me pc geen beeld meer . moederbord batterij eruit en deed het later wel weer


probeer andere videokaart nieuwste drivers als het dan nog niet goed is weet ik het niet :D

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->