stealthzor schreef op 29 December 2009 - 15:52 #2477789
Avatar
203 berichten
Amateur
Ik wil vanuit me laptop waar mw2 op staat, dat backuppen met Backupping game files via steam op me pc, en wanneer ik het op me pc doet vraagt ie achter disk 2, maar ik heb alleen disk 1 van het backuppen van mw2 multiplayer (geen singleplayer). Hoe komt dit?

Edit: als je kijkt op steam dit is precies wat ik bedoel juist met backuppen zonder cd.
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8916-UHZB-5689
semigear schreef op 29 December 2009 - 15:55 #2477794
Avatar
3553 berichten
Vierkante ogen
zo werkt dat niet
Xiru schreef op 29 December 2009 - 15:56 #2477797
Avatar
3570 berichten
Vierkante ogen
sjonge jonge gebruik je hersens eens...
stealthzor schreef op 29 December 2009 - 16:02 #2477801
Avatar
203 berichten
Amateur
A-lexx schreef:
sjonge jonge gebruik je hersens eens...
ja hoe lukt het dan :s
para3i schreef op 29 December 2009 - 16:03 #2477805
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
stealthzor schreef:
A-lexx schreef:
sjonge jonge gebruik je hersens eens...
ja hoe lukt het dan :s

epic
Xiru schreef op 29 December 2009 - 16:10 #2477812
Avatar
3570 berichten
Vierkante ogen
stealthzor schreef:
A-lexx schreef:
sjonge jonge gebruik je hersens eens...
ja hoe lukt het dan :s

The billion-trillion-rawrmillion answer issssssssss *troffel geluid* *tudum tudum* ============= niet noppes nein no

het spel is gewoon verdeeld over die cds je hebt ze gewoon nodig. Het kan zijn dat 4/10 van de cd's multiplayer is en 6/10 is singleplayer dus je hebt alle cds nodig


Laatst gewijzigd op 29 December 2009 - 16:12

stealthzor schreef op 29 December 2009 - 16:11 #2477814
Avatar
203 berichten
Amateur
A-lexx schreef:
stealthzor schreef:
A-lexx schreef:
sjonge jonge gebruik je hersens eens...
ja hoe lukt het dan :s

The billion-trillion-rawrmillion answer issssssssss *troffel geluid* *tudum tudum* ============= niet noppes nein no
stoer hoor..
stealthzor schreef op 29 December 2009 - 16:21 #2477823
Avatar
203 berichten
Amateur
heeft er iemand geen deftig antwoord wil dit spel aan de gang krijgen..
CasuaLL schreef op 29 December 2009 - 16:26 #2477831
Avatar
885 berichten
Veel vrije tijd
Denk dat als je op deze manier communiceert niemand bereid is je te helpen..

Xiru schreef op 29 December 2009 - 16:27 #2477835
Avatar
3570 berichten
Vierkante ogen
CasuaLL schreef:
Denk dat als je op deze manier communiceert niemand bereid is je te helpen..


exacto
stealthzor schreef op 29 December 2009 - 16:30 #2477839
Avatar
203 berichten
Amateur
CasuaLL schreef:
Denk dat als je op deze manier communiceert niemand bereid is je te helpen..

ik vraag het gewoon..
troublesome[G] schreef op 29 December 2009 - 16:32 #2477840
Avatar
586 berichten
Veel vrije tijd
stealthzor schreef:
CasuaLL schreef:
Denk dat als je op deze manier communiceert niemand bereid is je te helpen..

ik vraag het gewoon..

You gave him alot of attitude my friend!
vinkieee schreef op 29 December 2009 - 16:45 #2477861
Avatar
3983 berichten
Vierkante ogen
ik snap er geen reet van, je wilt backuppen en daar heb je MW2 cd's voor nodig?

en dan laat je een link zien waar uitgelegd word hoe je MW2 installed.......

zie het punt van post niet meer, kan aan mij liggen hoor... :o
CasuaLL schreef op 29 December 2009 - 16:46 #2477864
Avatar
885 berichten
Veel vrije tijd
vinkieee schreef:
ik snap er geen reet van, je wilt backuppen en daar heb je MW2 cd's voor nodig?

en dan laat je een link zien waar uitgelegd word hoe je MW2 installed.......

zie het punt van post niet meer, kan aan mij liggen hoor... :o

Je bent niet de enige :p
para3i schreef op 29 December 2009 - 16:52 #2477881
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
stealthzor schreef:
Ik wil vanuit me laptop waar mw2 op staat, dat backuppen met Backupping game files via steam op me pc, en wanneer ik het op me pc doet vraagt ie achter disk 2, maar ik heb alleen disk 1 van het backuppen van mw2 multiplayer (geen singleplayer). Hoe komt dit?

Edit: als je kijkt op steam dit is precies wat ik bedoel juist met backuppen zonder cd.
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8916-UHZB-5689

hey gamelux I need your help

I accidentally modern warfare 2!
stealthzor schreef op 29 December 2009 - 16:54 #2477887
Avatar
203 berichten
Amateur
vinkieee schreef:
ik snap er geen reet van, je wilt backuppen en daar heb je MW2 cd's voor nodig?

en dan laat je een link zien waar uitgelegd word hoe je MW2 installed.......

zie het punt van post niet meer, kan aan mij liggen hoor... :o
Ik heb mw2 op de laptop, en wil het backuppen via 'backupping game files op steam', zo op mijn draagbare hdd om zo om mijn pc te zetten dat ik het niet hoef te downloaden, maar heb maar 1deel van het spel (45%, iets rodn de 5GB ipv 11GB) en ik vraag waar dat ander helft is
Mut1late schreef op 29 December 2009 - 16:58 #2477893
Avatar
53 berichten
Noob
IBTL
vinkieee schreef op 29 December 2009 - 17:04 #2477906
Avatar
3983 berichten
Vierkante ogen
voor de duidelijkheid, je hebt MW2 op je laptop nu wil je die ook op je pc, maar je hebt MW2 niet op je pc geïnstalleerd. nu denk je door een backup via steam te maken, deze te kunnen installeren op je pc?

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8794-YPHV-2033

als dit zo is, werkt het niet zo. al heb je op je laptop en je pc mw2 geinstalleerd en wil je gewoon de zelfde settings, moet je even de bovenstaande link doorlezen..
stealthzor schreef op 29 December 2009 - 17:09 #2477908
Avatar
203 berichten
Amateur
vinkieee schreef:
voor de duidelijkheid, je hebt MW2 op je laptop nu wil je die ook op je pc, maar je hebt MW2 niet op je pc geïnstalleerd. nu denk je door een backup via steam te maken, deze te kunnen installeren op je pc?

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8794-YPHV-2033

als dit zo is, werkt het niet zo. al heb je op je laptop en je pc mw2 geinstalleerd en wil je gewoon de zelfde settings, moet je even de bovenstaande link doorlezen..
Dat heb ik precies gedaan, maar bij het overzetten naar mijn pc heb ik geen Disk 2. En dat heb je nodig om het te installeren
stealthzor schreef op 29 December 2009 - 17:11 #2477909
Avatar
203 berichten
Amateur
Btw wat ik ook niet snap, ik heb alle mappen van cod6 mp zelf al op me pc staan, zodra ik ze in steam/steamapps/common steek, kan ik cod6 spelen maar is heel me steam bugged, kan geen friends zien of invites accepten enzo, en zodra steam uit gaat krijg je hem nietmeer aan en is enige optie herinstalleren, dus daarom wil ik het doen via backupping game files
vinkieee schreef op 29 December 2009 - 17:16 #2477915
Avatar
3983 berichten
Vierkante ogen
JA MAAR HEB JE NOU MW2 OP JE PC GEÏNSTALLEERD OF NIET?

of je gooit het zooitje in de verkeerde map..


Laatst gewijzigd op 29 December 2009 - 17:17

stealthzor schreef op 29 December 2009 - 17:21 #2477919
Avatar
203 berichten
Amateur
vinkieee schreef:
JA MAAR HEB JE NOU MW2 OP JE PC GEÏNSTALLEERD OF NIET?

of je gooit het zooitje in de verkeerde map..
Nee, maar heb een tip gekregen dat ik het moet download tot 1 of 2%; en het dan installeren even proberen.
vinkieee schreef op 29 December 2009 - 17:23 #2477922
Avatar
3983 berichten
Vierkante ogen
Ik hoop voor je dat het lukt maar ik gok van niet, je moet hem eerst volledig downloaden/installeren...
stealthzor schreef op 29 December 2009 - 17:29 #2477931
Avatar
203 berichten
Amateur
vinkieee schreef:
Ik hoop voor je dat het lukt maar ik gok van niet, je moet hem eerst volledig downloaden/installeren...
Ja maar dat is al gebeurt op de laptop, en wil nu gewoon overbrengen zodat ik het niet moet downloaden op de pc
vinkieee schreef op 29 December 2009 - 17:38 #2477948
Avatar
3983 berichten
Vierkante ogen
stealthzor schreef:
vinkieee schreef:
Ik hoop voor je dat het lukt maar ik gok van niet, je moet hem eerst volledig downloaden/installeren...
Ja maar dat is al gebeurt op de laptop, en wil nu gewoon overbrengen zodat ik het niet moet downloaden op de pc

ik snap jou wel alleen jij mij niet, je had hem ondertussen al 6x kunnen downloaden volgens mij...

want als je via steam backupped, betekend niet dat je hem dan op je pc kan installeren. hij pakt gewoon een paar files en niet het volledige spel. teminste dat denk ik..

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->