kden1m schreef op 29 November 2009 - 14:15 #2446289
Avatar
8016 berichten
Gamelux Elite
joo people
net ff cod4 geïnstalleerd , nu wou k gaan spelen maja me pc trekt t niet echt goed..
telkens als k me reso wil veranderen gaat ie naar windows en klaar..dan ga k terug in cod nog steeds 640x480 .. hoe kan dit?

en heeft iemand een goed cfg voor me?

thx
Hidde schreef op 29 November 2009 - 14:28 #2446301
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
pc specs?
exDEKONING schreef op 29 November 2009 - 14:33 #2446304
Avatar
5521 berichten
Honorary Gamelux Member
kan je niet het zelfde als bij css doen?

-w 640 -h 480

bij startopties?
kden1m schreef op 29 November 2009 - 14:36 #2446306
Avatar
8016 berichten
Gamelux Elite
Hidde schreef:
pc specs?
Intel core2 CPU 6400 @ 2.13GHz
1GB RAM
Ati Radeon x1300 pro

:sucky:


Laatst gewijzigd op 29 November 2009 - 14:36

Hidde schreef op 29 November 2009 - 14:40 #2446309
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
kden1m schreef:
Hidde schreef:
pc specs?
Intel core2 CPU 6400 @ 2.13GHz
1GB RAM
Ati Radeon x1300 pro

:sucky:
ik denk dat je brakke pc al genoeg zegt. 1gb ram en die videokaart is echt te weinig.
kden1m schreef op 29 November 2009 - 14:41 #2446311
Avatar
8016 berichten
Gamelux Elite
tr0000000000000000000 :(

mja hier is dus niks aan te doen?!


Laatst gewijzigd op 29 November 2009 - 14:55

kden1m schreef op 29 November 2009 - 16:26 #2446379
Avatar
8016 berichten
Gamelux Elite
:( ?
Brianna Love schreef op 29 November 2009 - 16:34 #2446382
Avatar
2265 berichten
Te enthousiast
uhm... ik heb er geen last van :D?
kden1m schreef op 29 November 2009 - 16:56 #2446407
Avatar
8016 berichten
Gamelux Elite
Brianna Love schreef:
uhm... ik heb er geen last van :D?
nee maja ..ligt dat aan me pc dan
AGR1US schreef op 29 November 2009 - 17:01 #2446414
Avatar
2325 berichten
Te enthousiast
waarschijnlijk wel
iKS schreef op 29 November 2009 - 17:10 #2446422
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
je kan het oplossen door een nieuwe pc te kopen :B
kden1m schreef op 29 November 2009 - 17:11 #2446423
Avatar
8016 berichten
Gamelux Elite
christ.. :'(
dan ma nieuwe pc halen
AGR1US schreef op 29 November 2009 - 17:14 #2446426
Avatar
2325 berichten
Te enthousiast
Haal dan direct een i7 processor :) :)
kyanda schreef op 29 November 2009 - 17:29 #2446436
Avatar
1481 berichten
Net 1337 geweest
kden1m schreef:
joo people
net ff cod4 geïnstalleerd , nu wou k gaan spelen maja me pc trekt t niet echt goed..
telkens als k me reso wil veranderen gaat ie naar windows en klaar..dan ga k terug in cod nog steeds 640x480 .. hoe kan dit?

en heeft iemand een goed cfg voor me?

thx
Krijg je ook zoon herstel scherm vordat je COD4 op start ?
kden1m schreef op 29 November 2009 - 17:30 #2446437
Avatar
8016 berichten
Gamelux Elite
kyanda schreef:
kden1m schreef:
joo people
net ff cod4 geïnstalleerd , nu wou k gaan spelen maja me pc trekt t niet echt goed..
telkens als k me reso wil veranderen gaat ie naar windows en klaar..dan ga k terug in cod nog steeds 640x480 .. hoe kan dit?

en heeft iemand een goed cfg voor me?

thx
Krijg je ook zoon herstel scherm vordat je COD4 op start ?
ja van dat cod4 niet goed werkte fzo ..dan krijg k de keuze om in veilige modus op te starten.


Laatst gewijzigd op 29 November 2009 - 17:31

sk0blaZz schreef op 29 November 2009 - 18:11 #2446457
Avatar
215 berichten
Amateur
Nieuwe PC, je kaart is te slecht en je ram ook :)

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->