Cesa schreef op 24 November 2009 - 19:39 #2441472
Avatar
1254 berichten
Bijna 1337
mijn resolutie is te hoog ik krijg deze error:

Error during initialization:
Couldn't create a 1024 x 2048 render target surface: Wrong texture format

Kan iemand me vertellen hoe ik dit kan fixen want ik kan dus mw2 niet opstarten en moet het dus met de console doen

HELP ME
Cesa schreef op 24 November 2009 - 19:48 #2441480
Avatar
1254 berichten
Bijna 1337
niemand die kan helpen?
seppeh schreef op 24 November 2009 - 19:52 #2441487
Avatar
2195 berichten
Te enthousiast
prolly ff je config checken kan je meestal wel resolutie veranderen, en anders engine.ini file oid checken of die er is
QuanthoX schreef op 24 November 2009 - 19:57 #2441494
Avatar
298 berichten
Hobbyist
Kan die resolutie eigenlijk wel dan?

Bij mij weten is het breedte altijd grote dan de hoogte, of je moet wel een heel erg groot beeldscherm hebben?
Cesa schreef op 24 November 2009 - 19:59 #2441498
Avatar
1254 berichten
Bijna 1337
ja weetniet dat is wat er staat :P


Laatst gewijzigd op 24 November 2009 - 20:01

Cesa schreef op 24 November 2009 - 20:14 #2441512
Avatar
1254 berichten
Bijna 1337
komop mensen ik moet gamen
QuanthoX schreef op 24 November 2009 - 20:17 #2441515
Avatar
298 berichten
Hobbyist
Probeer gewoon 1680x1050 dan hb je de hoogste resolutie (bij mij weten)

C:Program FilesSteamSteamAppscommoncall of duty modern warfare 2players config_mp

Dan zoek: seta r_mode dan maak je er seta r_mode "1024 x 2048" van, probeer dit eens:P


Laatst gewijzigd op 24 November 2009 - 20:21

Cesa schreef op 24 November 2009 - 20:19 #2441516
Avatar
1254 berichten
Bijna 1337
ja en waar moet ik dat instellen want ik kan niet op cod omdat de reso dus te hoog is heb dus ook de laagste nodig (640 x 840 ofzo)


Laatst gewijzigd op 24 November 2009 - 20:19

QuanthoX schreef op 24 November 2009 - 20:24 #2441523
Avatar
298 berichten
Hobbyist
1280x768 daar draai ik op, en werk perfect!
Cesa schreef op 24 November 2009 - 20:38 #2441536
Avatar
1254 berichten
Bijna 1337
ik zie geen players staan in dat rijtje hoor
QuanthoX schreef op 24 November 2009 - 20:40 #2441538
Avatar
298 berichten
Hobbyist
hb je dan alwel een keer online gespeeld?
Cesa schreef op 24 November 2009 - 20:42 #2441540
Avatar
1254 berichten
Bijna 1337
jup dat heb ik

maar ik heb me hele pc gefixt dus dat is er weer af
heb hem niet geinstaleerd wil em graag weer spelen
maar die resolutie werkt niet mee


Laatst gewijzigd op 24 November 2009 - 20:43

QuanthoX schreef op 24 November 2009 - 20:44 #2441542
Avatar
298 berichten
Hobbyist
video drivers updaten?

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->