Ulquiorra schreef op 21 November 2009 - 05:28 #2437432
Avatar
1846 berichten
Net 1337 geweest
zijn bepaalde commands iligaal ?.


en kan ik gewoon mijn fps config van cod4 gebruiken voor mw2?
Urandor schreef op 21 November 2009 - 05:29 #2437433
Avatar
4744 berichten
Vierkante ogen
volgens mij kun je je config niet eens aanpassen ;D could be wrong tho
Ulquiorra schreef op 21 November 2009 - 10:46 #2437493
Avatar
1846 berichten
Net 1337 geweest
Urandor schreef:
volgens mij kun je je config niet eens aanpassen ;D could be wrong tho

kan wel want config_mp zit gewoon in de playersmap plus ik gebruik nu me eigen en ik wil graag weten of er iligaale commands zijn die niet mogen ofzo waar je banned voor wordt :O
Ulquiorra schreef op 21 November 2009 - 14:37 #2437690
Avatar
1846 berichten
Net 1337 geweest
niemand?
Hidde schreef op 21 November 2009 - 15:02 #2437711
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
je mag je sensitivity niet hoger doen dan 80
asdasdasdasdasdasdasd schreef op 21 November 2009 - 15:04 #2437713
Avatar
763 berichten
Veel vrije tijd
Bij mijn weten zijn er tot op heden nog geen "ban-able" commands voor de normale .cfg. Je mag hier dingen zoals;
- Het beter zicht hebben op de ping [ 10 ipv 4 streepjes. ]
etc. allemaal gewoon inzetten. Heb ik ook.
jiep schreef op 21 November 2009 - 15:06 #2437716
Avatar
3236 berichten
Vierkante ogen
Hidde schreef:
je mag je sensitivity niet hoger doen dan 80
ahh fack :(


dat er een config_mp is betekent neit dat niet alle cmds niet cheat protected zijnl...

maar probeer is wat cmds als:"


cg_showfps 1
com_maxfps 125
cg_fov 85
en google gewoon even op mw2 commands..
faxity schreef op 23 November 2009 - 21:51 #2440312
Avatar
5422 berichten
Professional
heb die 3 commands bij mij bij mw2 aan mijn config_mp toegevoegd, maar na het starten van de game @ steam zie ik nog nergens mijn fps staan als ik ingame ga :B
had er ook seta voor gezet, sinds dat voor al die commands staat
bartjeuh schreef op 23 November 2009 - 22:05 #2440333
Avatar
739 berichten
Veel vrije tijd
hoe kunnen jullie console openen dan ? om al die shit te verandere of kan ik gewoon mijn cod4 config voor cod6 gebruiken
faxity schreef op 23 November 2009 - 22:43 #2440356
Avatar
5422 berichten
Professional
C:Program Files (x86)Steamsteamappscommoncall of duty modern warfare 2players

stond bij mij een file genaamd config_mp, dus probeerde ik die aan te passen met wat jiep zei. alleen lijkt het niet te werken
nooit cod gespeelt dus ken niets van de cvars


Laatst gewijzigd op 23 November 2009 - 22:43

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->