luosrevo schreef op 17 November 2009 - 13:48 #2431220
Avatar
1187 berichten
Bijna 1337
Hi boiis,
Ik heb dat verdraaide spel nu ook:D , maar ik heb fps drops en snap er niks van.

specs:
E8400 @ 3.0
4 gb ddr2 800
p5q pro turbo
xp sp3
saphire hd4890 1gb
850 watt InWin commander

Zou hiet toch niet aan liggen?

Iemand enig idee?
TheVirus2002 schreef op 17 November 2009 - 13:50 #2431224
Avatar
8363 berichten
Honorary Gamelux Member
heb je je AA & anisitropisch volledig openstaan?
zoja, zet dat iets terug in je ATI kaart settings of de settings van de game & probeer het dan nog eens ;)
luosrevo schreef op 17 November 2009 - 15:53 #2431402
Avatar
1187 berichten
Bijna 1337
TheVirus2002 schreef:
heb je je AA & anisitropisch volledig openstaan?
zoja, zet dat iets terug in je ATI kaart settings of de settings van de game & probeer het dan nog eens ;)

had ik al -.-
jARON schreef op 17 November 2009 - 15:56 #2431411
Avatar
5493 berichten
Honorary Gamelux Member
Video kaart driver updaten should do the trick!
Djabber schreef op 17 November 2009 - 16:02 #2431425
Avatar
1288 berichten
Bijna 1337
Ik heb dat ook wel ik eigk een goeie pc heb, kan je aub bevestigen wat jARON zegt?
kenna schreef op 17 November 2009 - 16:03 #2431430
Avatar
819 berichten
Veel vrije tijd
Ik heb precies hetzelfde, maar ik heb een mooie cfg gemaakt.
werkt alleen nog niet super maar ben er nog mee bezig.
Kreeg iig een boost van 30fps.
haal nu gemiddeld 80fps op een singlecore 3000 met een hd4850
jARON schreef op 17 November 2009 - 16:06 #2431433
Avatar
5493 berichten
Honorary Gamelux Member
Ja maar met de specs van de TS kan je het makkelijk goed draaien , waarschijnlijk zijn je video kaart drivers outdated en moeten even upgedate worden om 'nieuwe?' technieken beter te kunnen ondersteunen in cod6?:P
kenna schreef op 17 November 2009 - 16:11 #2431443
Avatar
819 berichten
Veel vrije tijd
Ja true, waarschijnlijk drivers, of die virtual sync meuk staat aan.
Djabber schreef op 17 November 2009 - 16:12 #2431445
Avatar
1288 berichten
Bijna 1337
kenna schreef:
Ik heb precies hetzelfde, maar ik heb een mooie cfg gemaakt.
werkt alleen nog niet super maar ben er nog mee bezig.
Kreeg iig een boost van 30fps.
haal nu gemiddeld 80fps op een singlecore 3000 met een hd4850
Care to share ? :D
kenna schreef op 17 November 2009 - 16:14 #2431448
Avatar
819 berichten
Veel vrije tijd
wie die meuk moet hebben moet me ff pmen
furYYY schreef op 17 November 2009 - 16:14 #2431450
Avatar
5615 berichten
Professional
luosrevo schreef:
Hi boiis,
Ik heb dat verdraaide spel nu ook:D , maar ik heb fps drops en snap er niks van.

specs:
E8400 @ 3.0
4 gb ddr2 800
p5q pro turbo
xp sp3
saphire hd4890 1gb
850 watt InWin commander

Zou hiet toch niet aan liggen?

Iemand enig idee?
Print screen ff die settings hier dan misschien dat we je kunnen helpen enz.
TB666 schreef op 18 November 2009 - 10:28 #2432664
Avatar
200 berichten
Amateur
ik heb zo beetje de zelfde specs als jouw
ook zelfe videokaart mar dan Vapor X versie
heb alles op hoog staan en aan staan maar draai hele tijd rond 90 fps en voor de rest nergens last van..

denk tog je videokaart update
haans schreef op 18 November 2009 - 10:44 #2432693
Avatar
330 berichten
Hobbyist
ik zet shit als AA. AS. VSYNC etc. altijd uit... misschien als je het helemaal uit zet dat het helpt..
en heb graphics alles op medium gezet, betere prestaties.. maar dat zal voor jou niet nodig zijn maar je weet nooit


hf
itons schreef op 18 November 2009 - 10:46 #2432698
Avatar
9127 berichten
[. ]^[ .]/
1920x1200, alles op max, 4x aa, extra textures.. no problem :D
quakeriX schreef op 18 November 2009 - 11:02 #2432728
Avatar
3521 berichten
Honorary Gamelux Member
ATI kaart:

seta r_drawWater 1
seta r_drawWater 0

moet je beide settings proberen.

X:...Steamsteamappscommoncall of duty modern warfare 2players -> config_mp.cfg
shibble schreef op 18 November 2009 - 11:19 #2432757
Avatar
7776 berichten
Gamelux Elite
E5200
1GB DDR2
HD4650
Windows 7 x32

zoals itons zegt de reso iets kleiner en inoplaats extra alles op high... en yes... werkt goed driver update?
f1xxr schreef op 18 November 2009 - 11:56 #2432828
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
hoe zie ik mijn FPS ingame dan? :D
luosrevo schreef op 18 November 2009 - 13:51 #2432977
Avatar
1187 berichten
Bijna 1337
drivers zijn al up to date :p
unborNN schreef op 6 January 2010 - 15:37 #2484993
Avatar
2214 berichten
Te enthousiast
ik lag hem ook kapot dodelijk :(

zelfde specs (behalve processor maarja, that doesnt careeeee)
shadoN3i schreef op 6 January 2010 - 15:54 #2485000
Avatar
10994 berichten
Eindbaas
Iemand een mw2 config dan?
Hidde schreef op 6 January 2010 - 16:06 #2485005
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
f1xxr schreef:
hoe zie ik mijn FPS ingame dan? :D
fraps?

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->