faithjez schreef op 15 November 2009 - 17:20 #2428229
Avatar
9014 berichten
Gamelux Elite
Ben ik weer ;x

Kort geleden een topic aangemaakt omdat Borderlands vastliep. Uiteindelijk heb ik dat niet kunnen fixxen en ben er maar vanuit gegaan dat het aan borderlands lag :S

Maar nu heb ik hetzelfde probleem weer met MW2. Het verschil is echter dat ik het beeld nu freezed (voor 5 seconden), dan gaat ie op zwart (2 seconden) en dan weer terug ingame en kan ik weer verder spelen. Kan ik weer een tijdje normaal spelen en dan herhaalt het zich weer.

Na een tijdje freezed ie steeds sneller achter elkaar aan, maar als ik weer ff gewoon kan spelen loopt ie wel vloeiend.. Het gebeurt trouwens ook gewoon als ik in menu zit te kijken.

Specs:

e8600
HD4870
1000W Antec Voeding
4gb ram (2x 2gb)
W7 ultimate

(ik speel met de recommended setting; alles staat dan op high/extra)

Heeft iemand enig idee waar dit aan kan liggen of hoe ik er achter kan komen waar het aan ligt? Ik word er een beetje gek van..

Alvast bedankt!


Laatst gewijzigd op 15 November 2009 - 17:41

KaasJ schreef op 15 November 2009 - 17:38 #2428247
Avatar
1789 berichten
Net 1337 geweest
ken het probleem.. niet de oplossing.. vind het ook een rawr probleem

als iemand weet hoe en wat dan graag xD


Laatst gewijzigd op 15 November 2009 - 17:38

MR.3i schreef op 15 November 2009 - 18:34 #2428312
Avatar
5776 berichten
Professional
Nieuwest updates voor vk en moederbord?
faithjez schreef op 15 November 2009 - 18:50 #2428350
Avatar
9014 berichten
Gamelux Elite
Nooit iets voor het moederbord geinstalleerd... 2 dagen terug geformat + w7 Ultimate erop gezet.

Heb wel de nieuwste graka drivers
dbm schreef op 15 November 2009 - 18:58 #2428365
Avatar
7005 berichten
Honorary Gamelux Member
faithjez schreef:
Nooit iets voor het moederbord geinstalleerd... 2 dagen terug geformat + w7 Ultimate erop gezet.

Heb wel de nieuwste graka drivers
altijd wel verstandig om drivers voor je moederbord te installeren imo..
faithjez schreef op 15 November 2009 - 19:16 #2428398
Avatar
9014 berichten
Gamelux Elite
dbm schreef:
faithjez schreef:
Nooit iets voor het moederbord geinstalleerd... 2 dagen terug geformat + w7 Ultimate erop gezet.

Heb wel de nieuwste graka drivers
altijd wel verstandig om drivers voor je moederbord te installeren imo..

Hm, zit even bij die drivers te kijken, heb een asus rampage formula. Maar er staan een hele hoop drivers bij (BIOS/AUIDO/LAN etc)...

Welke moet ik daarvan hebben dan ?


ASUS Update V7.16.01 Install Program for Windows 32/64bit XP & 32/64bit Vista & 32/64bit Windows 7.

Die ?? :o


Laatst gewijzigd op 15 November 2009 - 19:17

Brianna Love schreef op 15 November 2009 - 19:17 #2428401
Avatar
2265 berichten
Te enthousiast
Bios
Of die je net opnoemt ja. Maar dat is volgens mij een programma die de updates beschikbaar opzoekt


Laatst gewijzigd op 15 November 2009 - 19:18

legendareN schreef op 15 November 2009 - 19:18 #2428402
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
bios en audio als je die geluidskaart gebruikt, LAN ook als je netwerk via mobo gebruikt :p zonder moederbord drivers draait alles zwaar instabiel
faithjez schreef op 15 November 2009 - 19:26 #2428416
Avatar
9014 berichten
Gamelux Elite
legendareN schreef:
bios en audio als je die geluidskaart gebruikt, LAN ook als je netwerk via mobo gebruikt :p zonder moederbord drivers draait alles zwaar instabiel

Haha, nja heb een aparte geluidskaart en netwerk werkt eigenlijk prima zo .. :D

Maar er staan wel een heleboel bios downloads, pak gewoon de nieuwste wel, of zou ik ze allemaal moeten installeren?

Ps. het zijn .rom files, wat moet ik daarmee doen ?
dummy schreef op 15 November 2009 - 20:16 #2428471
Avatar
1624 berichten
Net 1337 geweest
faithjez schreef:
legendareN schreef:
bios en audio als je die geluidskaart gebruikt, LAN ook als je netwerk via mobo gebruikt :p zonder moederbord drivers draait alles zwaar instabiel

Haha, nja heb een aparte geluidskaart en netwerk werkt eigenlijk prima zo .. :D

Maar er staan wel een heleboel bios downloads, pak gewoon de nieuwste wel, of zou ik ze allemaal moeten installeren?

Ps. het zijn .rom files, wat moet ik daarmee doen ?

Stop maar gelijk met je BIOS te flashen als je geen weet er van hebt. Zo voorkom je dat je hele moederbord naar de tering helpt.
Vr4nckuh schreef op 16 November 2009 - 07:17 #2428639
Avatar
3718 berichten
Vierkante ogen
wilde net zeggen, iedereen doodleuk zeggen dat je het bios-spul moet nemen... WRONG --> bios alleen doen als je er verstand van hebt, als je weet tegen welke problemen je nu aan loopt en of dit uberhaupt wel opgelost kan worden met een biosflash. Weet je niet of je probleem opgelost kan worden met een biosflash laat die dan lekker achterwege.

Het driverpakket van Windows 7 is heel erg uitgebreid, grote kans dat er gewoon support is voor zijn moederbord en dat die automatisch geinstalleerd zijn. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, download je die drivers en installeer je ze.

- Chipset driver Windows 7 32 & 64 bit (ligt aan je chipset --> Intel,Nvidia, e.d.)
- LAN driver Windows 7 (marvell of iets dergelijks)
- Audio driver Windows 7

die installeren en dan kijken of het probleem is opgelost.
ufear schreef op 16 November 2009 - 07:23 #2428653
Avatar
2944 berichten
The Hacker
Vr4nckuh schreef:
wilde net zeggen, iedereen doodleuk zeggen dat je het bios-spul moet nemen... WRONG --> bios alleen doen als je er verstand van hebt, als je weet tegen welke problemen je nu aan loopt en of dit uberhaupt wel opgelost kan worden met een biosflash. Weet je niet of je probleem opgelost kan worden met een biosflash laat die dan lekker achterwege.

Het driverpakket van Windows 7 is heel erg uitgebreid, grote kans dat er gewoon support is voor zijn moederbord en dat die automatisch geinstalleerd zijn. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, download je die drivers en installeer je ze.

- Chipset driver Windows 7 32 & 64 bit (ligt aan je chipset --> Intel,Nvidia, e.d.)
- LAN driver Windows 7 (marvell of iets dergelijks)
- Audio driver Windows 7

die installeren en dan kijken of het probleem is opgelost.

Check Gamelux files voor drivers!!
faithjez schreef op 16 November 2009 - 12:02 #2429211
Avatar
9014 berichten
Gamelux Elite
Hm, staan geen drivers voor intel tussen ;( Haal ik wel ff van de intel site dus

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->