dummy schreef op 12 November 2009 - 12:10 #2425134
Avatar
1624 berichten
Net 1337 geweest
Heb dus de hele singleplayer uitgespeeld met alle settings op z'n hoogst. FPS was ongeveer 120-200 (met fraps getest). Nu met multiplayer kom ik niet hoger dan 91 FPS, wat ik ook doe.

Het is dus duidelijk dat er bij mij een cap op zit zodat ik geen hogere FPS dan 91 kan krijgen. Zijn er mensen met hetzelfde probleem, of zit dit gewoon in de game zelf en hoort dat bij dat trieste "we-want-a-balanced-game" gezeik?
iKS schreef op 12 November 2009 - 12:13 #2425137
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
volgens mij hoort het bij het trieste we-want-a-balanced-game gezeik... Want je heb je console nodig om je max_fps omhoog te zetten. Maar opzich maakt het niet zoveel uit toch? Niemand kan boven die 91 fps komen dan, dus dan maakt het toch ook geen verschil met je tegenstanders?

*edit*

ik zie net dit:
http://bashandslash.com/index.php?option=com_content&task=view&id=791&Itemid=111
daar vind je hoe je je config en dus ook je fps kan aanpassen! Ik ga het als ik zo thuis ben ook meteen proberen.


Laatst gewijzigd op 12 November 2009 - 12:24

stLpt. schreef op 12 November 2009 - 12:28 #2425145
dummy schreef op 12 November 2009 - 12:36 #2425154
Avatar
1624 berichten
Net 1337 geweest
Stom dat ik daar niet aan gedacht heb inderdaad. Je kan alles gewoon veranderen in je config.
asdasdasdasdasdasdasd schreef op 12 November 2009 - 12:45 #2425165
Avatar
763 berichten
Veel vrije tijd
dummy schreef:
Stom dat ik daar niet aan gedacht heb inderdaad. Je kan alles gewoon veranderen in je config.


Meestal zo he ;)
rpRj schreef op 12 November 2009 - 13:20 #2425201
Avatar
565 berichten
Veel vrije tijd
Niet alles kan je in MW2 veranderen met een config.
De makers hebben ook verteld dat ze niet willen dat mensen configs gebruiken, omdat ze willen dat de mensen het spelen hoe ZIJ het gemaakt hebben.

Nahja, Care
iKS schreef op 12 November 2009 - 13:35 #2425223
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
rpR_ schreef:
Niet alles kan je in MW2 veranderen met een config.
De makers hebben ook verteld dat ze niet willen dat mensen configs gebruiken, omdat ze willen dat de mensen het spelen hoe ZIJ het gemaakt hebben.

Nahja, Care

echt he, fuck infinity ward :P hadden ze maar dedicated servers moeten geven :B
ik heb trouwens een probleempje, waar vind ik mijn cod6 mapje!? ik heb vista dus zal wel weer anders zijn ofzo. Maar hij staat niet bij activision..


Laatst gewijzigd op 12 November 2009 - 13:38

iKS schreef op 14 November 2009 - 10:49 #2427257
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
hmm mij lukt het niet om mijn fps te laten zien en aan te passen.. :S iemand anders wel gelukt?

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->