cuvvL. schreef op 11 November 2009 - 16:35 #2424195
Avatar
1421 berichten
Net 1337 geweest
Yo,

Ik heb het spelletje ook maar gekocht en ben verder niet thuis in de COD series... Het schijnt dat als je met vrienden een "party" wilt bouwen dat je dan je NAT op "open" moet zetten.. Maar dit lukt me niet.. Ik moet UPnP aanzetten, maar ik kan dat niet vinden? Heb een cisco router en windows 7 kan iemand me helpen !?


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 16:37

cuvvL. schreef op 11 November 2009 - 16:37 #2424203
Avatar
1421 berichten
Net 1337 geweest
koenville schreef:
Wat voor een cisco router?

Moet zeker op de router staan?
faxity schreef op 11 November 2009 - 16:37 #2424205
Avatar
5422 berichten
Professional
jA
WsH schreef op 11 November 2009 - 16:39 #2424210
Avatar
7502 berichten
Gamelux Elite
staat wel op onderkant.. niet dat je terug komt met het is een "lan port 1 2 3 4 ;D"


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 16:39

cuvvL. schreef op 11 November 2009 - 16:41 #2424216
Avatar
1421 berichten
Net 1337 geweest
Linksys cicso kan dat ook ?:)


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 16:42

koenville schreef op 11 November 2009 - 16:44 #2424224
Avatar
1705 berichten
Net 1337 geweest
nee je moet even het type/model nummer hebben
havoc schreef op 11 November 2009 - 16:44 #2424227
Avatar
1142 berichten
Honorary Gamelux Member
cuvvL. schreef:
Linksys cicso kan dat ook ?:)

klopt, maar welke serie is ook handig
cuvvL. schreef op 11 November 2009 - 16:46 #2424233
Avatar
1421 berichten
Net 1337 geweest
heb wat plaatjes op I net gekeken...

Linksys Cisco WRT160N

zo ziet ie eruit of dat hem ook is weet ik niet .. Maar zou zeggen van wel


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 16:46

koenville schreef op 11 November 2009 - 16:50 #2424248
Avatar
1705 berichten
Net 1337 geweest
je weet wel hoe je kan inloggen op de router?
cuvvL. schreef op 11 November 2009 - 16:51 #2424254
Avatar
1421 berichten
Net 1337 geweest
koenville schreef:
je weet wel hoe je kan inloggen op de router?

nee ben een computer leeek :(
koenville schreef op 11 November 2009 - 16:54 #2424261
Avatar
1705 berichten
Net 1337 geweest
Ok ga naar start, typ in het zoekveld CMD.
Komt er een zwart schermpje, daar tik je in ipconfig /all
Dan zie je daar standaard gateway staan: iets van 192.168.0.1
192.168.0.1 tik je vervolgens in internet explorer en dan kom je op de login van je router. Laat maar weten als je zover bent :P


edit:
Ik heb ff zitten googlen, en je bent niet de enige met dit probleem.. zo te zien komt er een patch om dit probleem te verhelpen


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 16:55

cuvvL. schreef op 11 November 2009 - 16:56 #2424269
Avatar
1421 berichten
Net 1337 geweest
krijg een hele lijst maar standaard getaway? :humph:

zie wel ergens dit ertussen staan: 192.168.0.1


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 16:57

koenville schreef op 11 November 2009 - 16:57 #2424271
Avatar
1705 berichten
Net 1337 geweest
default gateway misschien?
Het moet bij IP4 address staan en dan heb je subnet mask en dan moet de default gateway (standaard gateway) komen


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 16:58

cuvvL. schreef op 11 November 2009 - 16:58 #2424275
Avatar
1421 berichten
Net 1337 geweest
default gateway 192.168.1.1


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 16:58

para3i schreef op 11 November 2009 - 16:58 #2424276
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
default gatewal anders ipconfig /all
koenville schreef op 11 November 2009 - 16:59 #2424282
Avatar
1705 berichten
Net 1337 geweest
ja typ 192.168.1.1 in je internet browser in, dan komt ie met een login. default is je password admin


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 17:01

bjoran schreef op 11 November 2009 - 17:00 #2424288
Avatar
2 berichten
Noob
klopt, iedereen heeft dit probleem trouwens

niemand kan vrienden inviten etc.

er word momenteel aan gewerkt waardoor meeste nu ook niet kunnen spelen!! :cry:
cuvvL. schreef op 11 November 2009 - 17:00 #2424289
Avatar
1421 berichten
Net 1337 geweest
5.152.9.14 (prefered) staat er bij ip4
koenville schreef op 11 November 2009 - 17:02 #2424297
Avatar
1705 berichten
Net 1337 geweest
bjoran schreef:
klopt, iedereen heeft dit probleem trouwens

niemand kan vrienden inviten etc.

er word momenteel aan gewerkt waardoor meeste nu ook niet kunnen spelen!! :cry:

laat maar dus, gewoon wachten en dan werkt het wel cuvvL. :P
cuvvL. schreef op 11 November 2009 - 17:02 #2424298
Avatar
1421 berichten
Net 1337 geweest
Krijg idd een inlog, maar ik kan niet inloggen?

koenville schreef:
bjoran schreef:
klopt, iedereen heeft dit probleem trouwens

niemand kan vrienden inviten etc.

er word momenteel aan gewerkt waardoor meeste nu ook niet kunnen spelen!! :cry:

laat maar dus, gewoon wachten en dan werkt het wel cuvvL. :P

Dat is onzin want een maat heeft het wel... Het gaat ook om het feit dat die port op OPEN staat wat nu dus wel mogelijk is

Dat is mijn probleem of je dan vervolgens wel of niet kan inviten is het 2e


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 17:03

koenville schreef op 11 November 2009 - 17:04 #2424306
Avatar
1705 berichten
Net 1337 geweest
koenville schreef:
ja typ 192.168.1.1 in je internet browser in, dan komt ie met een login. default is je password admin

doe dit eerst is..
check deze link ff:
je moet wel een statisch ip address hebben, dat word ook daar uitgelegd.
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54G2/PS3_Call_of_Duty_4_Modern_Warfare.htm


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 17:06

cuvvL. schreef op 11 November 2009 - 17:05 #2424307
Avatar
1421 berichten
Net 1337 geweest
MIJN ROUTER TYPE IS WRT54G2

Maar wat is mn gebruikers naam waar kan ik dat vinden?


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 17:07

koenville schreef op 11 November 2009 - 17:08 #2424317
Avatar
1705 berichten
Net 1337 geweest
cuvvL. schreef:
MIJN ROUTER TYPE IS WRT54G2

Maar wat is mn gebruikers naam waar kan ik dat vinden?

Gebruiker is leeg als het goed is.
Wachtwoord = admin

En anders gebruikersnaam admin en password admin

tenminste als dit standaard is gebleven en niemand het geeft gewijzigd.


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 17:09

para3i schreef op 11 November 2009 - 17:09 #2424321
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
cuvvL. schreef:
MIJN ROUTER TYPE IS WRT54G2

Maar wat is mn gebruikers naam waar kan ik dat vinden?
user is niets

en pw: admin

edit: oh :P te laat


Laatst gewijzigd op 11 November 2009 - 17:10

cuvvL. schreef op 11 November 2009 - 18:03 #2424427
Avatar
1421 berichten
Net 1337 geweest
leeg laten of admin - admin doet het niet heb het aan me pa gevraagd en die heeft niks ingesteld en ik al helemaal niet :)
bbs schreef op 12 November 2009 - 11:26 #2425096
Avatar
4465 berichten
Honorary Gamelux Member
linksys heeft een gratis helpdesk..
itons schreef op 12 November 2009 - 11:39 #2425107
Avatar
9127 berichten
[. ]^[ .]/
cuvvL. schreef:
5.152.9.14 (prefered) staat er bij ip4

dat is je hamachi ip slimmerd
AViCED schreef op 12 November 2009 - 12:08 #2425130
Avatar
6237 berichten
Professional
leuk is dat
k heb tele2
kom mn router niet in ;> dikek kutcrap zoooooooooooooooi
iKS schreef op 12 November 2009 - 12:10 #2425133
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
ff vraagje, in cod6 staat dan zo NAT type: strict ofzo. Betekent dat dat mijn router dus al goed is ingesteld? Of moet ik dat dan ook nog aanpassen? Want ik kan wel gewoon met vrienden in party en spelen enzo.
AViCED schreef op 12 November 2009 - 12:16 #2425139
Avatar
6237 berichten
Professional
sp4nk schreef:
ff vraagje, in cod6 staat dan zo NAT type: strict ofzo. Betekent dat dat mijn router dus al goed is ingesteld? Of moet ik dat dan ook nog aanpassen? Want ik kan wel gewoon met vrienden in party en spelen enzo.
staat r allemaal bij heur ;>

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->