juNky schreef op 10 November 2009 - 15:42 #2422670
Avatar
42 berichten
Noob
De naam zegt het al!

Na het installeren Run game, Single player werkt perfect! MP daarin tegen.. zwart beeld en de cursor van windows 7 ladend... 15 minuten gewacht.. niks niks niks


Iemand enig idee?!
AViCED schreef op 10 November 2009 - 15:44 #2422672
Avatar
6237 berichten
Professional
heb je m wel origineel?
juNky schreef op 10 November 2009 - 15:44 #2422673
Avatar
42 berichten
Noob
Ja ;) ofcourse.
AViCED schreef op 10 November 2009 - 15:45 #2422676
Avatar
6237 berichten
Professional
probeer s te switchen vanuit het singleplayer menu naar multi (staat ergens int menu, iig wel bij andere cod series)
QuanthoX schreef op 10 November 2009 - 15:45 #2422677
Avatar
298 berichten
Hobbyist
Hopelijk doet hij het bij mij dan wel:P heb ook win7:P
juNky schreef op 10 November 2009 - 15:46 #2422679
Avatar
42 berichten
Noob
@ Awe, ook geprobeerd!

Niks werkt ben bezig met re install.. alleen dat gaat niet echt gemakkelijk en zoals ik het wil.. steam...
QuanthoX schreef op 10 November 2009 - 15:49 #2422680
Avatar
298 berichten
Hobbyist
juNky schreef:
@ Awe, ook geprobeerd!

Niks werkt ben bezig met re install.. alleen dat gaat niet echt gemakkelijk en zoals ik het wil.. steam...

Ja ik heb ook meestal bij steam dat het kut is, weet niet hoe het met cod6 is. Maar ik snap echt niet waarom ze ons dit aandoen:S
juNky schreef op 10 November 2009 - 15:51 #2422682
Avatar
42 berichten
Noob
Ik ook niet, waar ik dan wel weer op w8 is een remake van Call of duty 1:) zelfde maps maar dan met een dikke vettere engine:p hehe maar enig idee iemand nog!?!?! Helpp:p
QuanthoX schreef op 10 November 2009 - 15:52 #2422684
Avatar
298 berichten
Hobbyist
MP opstarten met Compatibility mode?
juNky schreef op 10 November 2009 - 15:56 #2422687
Avatar
42 berichten
Noob
ook geprobeerd XP - VISTA ;)
QuanthoX schreef op 10 November 2009 - 15:57 #2422690
Avatar
298 berichten
Hobbyist
juNky schreef:
ook geprobeerd XP - VISTA ;)
Win98 dan xD
juNky schreef op 10 November 2009 - 15:57 #2422692
Avatar
42 berichten
Noob
Ha-Ha.., enige andere opties:D?
QuanthoX schreef op 10 November 2009 - 16:01 #2422699
Avatar
298 berichten
Hobbyist
Resolutie veranderen? Lagere settings spelen.
Googlen of er al meer mensen zijn die problemen hebben.
PC ff rebooten

IDK, zijn ma ideetjes:P
juNky schreef op 10 November 2009 - 16:04 #2422705
Avatar
42 berichten
Noob
Resolutie zal het niet aanliggen..., lagere settings? kan het spel niet eens op starten :) ik ben bezig met reinstall

mensen nog ideeen?

laat het me horen
abz schreef op 10 November 2009 - 16:09 #2422717
Avatar
1535 berichten
Net 1337 geweest
Drivers van je videokaart updaten misschien?
QuanthoX schreef op 10 November 2009 - 16:10 #2422719
Avatar
298 berichten
Hobbyist
Andere cheats downloaden:P en niet die van cod4 probere :P
juNky schreef op 10 November 2009 - 16:13 #2422728
Avatar
42 berichten
Noob
@ Quanthox, 12 jaar oud.

Waarom drivers updaten als singleplayer wel werkt?

questions questions questions...
RALPHiEHAHA schreef op 10 November 2009 - 16:14 #2422729
Avatar
1107 berichten
Bijna 1337
W8 gewoon man over tijdje komt cod 10 uit en dan kunnen mensen daar weer investeren maar de multiplayer word wel 10x slechter daardoor steeds meer word die 'scene' gesplitst
KeyboardCowboy[L]Lynsey schreef op 10 November 2009 - 16:15 #2422732
Avatar
6751 berichten
Professional
Dacht dat je die pas woensdag kon spelen :o
legendareN schreef op 10 November 2009 - 16:16 #2422735
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
ik koop gvd mw2 op pc bij bol.com staat zelfs in email en ook op de rekening die ik thuis heb, ik open verpakking zit er ps3 game in..
QuanthoX schreef op 10 November 2009 - 16:20 #2422747
Avatar
298 berichten
Hobbyist
legendareN schreef:
ik koop gvd mw2 op pc bij bol.com staat zelfs in email en ook op de rekening die ik thuis heb, ik open verpakking zit er ps3 game in..

hhahhaahh die bol.com xD
faxity schreef op 10 November 2009 - 16:23 #2422755
Avatar
5422 berichten
Professional
legendareN schreef:
ik koop gvd mw2 op pc bij bol.com staat zelfs in email en ook op de rekening die ik thuis heb, ik open verpakking zit er ps3 game in..
owned15.jpg

best wel balen ja, pre-order je de game om er vroeg bij te zijn krijg je zoiets :p
abz schreef op 10 November 2009 - 16:35 #2422776
Avatar
1535 berichten
Net 1337 geweest
juNky schreef:
@ Quanthox, 12 jaar oud.

Waarom drivers updaten als singleplayer wel werkt?

questions questions questions...

Je kan het toch gewoon proberen man, heb je wat te verliezen?

En @ Keyboardcowboy; hoorde ook al zo iets, dat de game pas 12november unlocked word.


Laatst gewijzigd op 10 November 2009 - 16:36

QuanthoX schreef op 10 November 2009 - 16:38 #2422779
Avatar
298 berichten
Hobbyist
abz schreef:
juNky schreef:
@ Quanthox, 12 jaar oud.

Waarom drivers updaten als singleplayer wel werkt?

questions questions questions...

Je kan het toch gewoon proberen man, heb je wat te verliezen?

En @ Keyboardcowboy; hoorde ook al zo iets, dat de game pas 12november unlocked word.

Maar zal het dan niet zo zijn dat je er geen servers zijn? dan komt er toch niet een zwart beeld?
legendareN schreef op 10 November 2009 - 16:40 #2422780
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
faxity schreef:
legendareN schreef:
ik koop gvd mw2 op pc bij bol.com staat zelfs in email en ook op de rekening die ik thuis heb, ik open verpakking zit er ps3 game in..
owned15.jpg

best wel balen ja, pre-order je de game om er vroeg bij te zijn krijg je zoiets :p

ja maar goed wss morgen nieuwe :P
DayWaLk3R schreef op 10 November 2009 - 16:54 #2422810
Avatar
1347 berichten
Net 1337 geweest
had ik ook last van.
Ik had Disc1 in me pc gestopt en via daar op "play" gedrukt, toen startte die wel op.
juNky schreef op 10 November 2009 - 17:22 #2422867
Avatar
42 berichten
Noob
jah, sp start ie dan op ja.. geen MP...
Sup3rpat schreef op 10 November 2009 - 17:27 #2422876
Avatar
757 berichten
Veel vrije tijd
duurt die installatie zo lang? want er staat:

Creating local game cache files...

maar hij gaat fucking langzaam?

eXtreme.FSN schreef op 10 November 2009 - 17:32 #2422882
Avatar
7381 berichten
Professional
Sup3rpat schreef:
duurt die installatie zo lang? want er staat:

Creating local game cache files...

maar hij gaat fucking langzaam?

nog een keer installatie starten, had ik ook ff last van, daarna ging die als een tierelier!
Sup3rpat schreef op 10 November 2009 - 17:40 #2422887
Avatar
757 berichten
Veel vrije tijd
eXtreme.FSN schreef:
Sup3rpat schreef:
duurt die installatie zo lang? want er staat:

Creating local game cache files...

maar hij gaat fucking langzaam?

nog een keer installatie starten, had ik ook ff last van, daarna ging die als een tierelier!

4ifwb8.jpg

dan gaat ie niet verder...


Laatst gewijzigd op 10 November 2009 - 17:57

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->