ChiefWAN schreef op 13 November 2009 - 13:45 #2426363
Avatar
1265 berichten
Bijna 1337
g0t it!!! nu ff downloaden @ 160 kbs....
para3i schreef op 13 November 2009 - 14:01 #2426386
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
neppi schreef op 13 November 2009 - 14:10 #2426396
Avatar
244 berichten
Amateur
par4 schreef:

Ok me laptop heeft hem op het randje gefaild... ^^

Iemand toevallig nog een voeding & een grafischekaart pci e te koop? :P (voor m'n pc)
Dees schreef op 13 November 2009 - 14:44 #2426435
Avatar
1746 berichten
Net 1337 geweest
V1RT schreef:
loooooooooooooool

EPIC KNIFE KILL


hahaha teringgg hard :D
Giiow schreef op 13 November 2009 - 14:44 #2426436
Avatar
1638 berichten
Net 1337 geweest
Vind de secondary wapens veel te sterk...

M93 Raffica (is zelfde als m16 en famas alleen deze pistol doet meer damage dan de famas)
http://www.youtube.com/watch?v=lAVnCbksH68


Word nu wel gek van de noobs met grenade launchers en campers teminste op de x360 :evil:
para3i schreef op 13 November 2009 - 15:00 #2426452
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
aaiiight ik heb mn key :D
Hidde schreef op 13 November 2009 - 15:28 #2426471
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
par4 schreef:
aaiiight ik heb mn key :D
van g2play?
para3i schreef op 13 November 2009 - 15:37 #2426481
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
Hidde schreef:
par4 schreef:
aaiiight ik heb mn key :D
van g2play?
jeh

heb mail gestuurd dat ze moesten opschieten 2 uurtjes later had ik mijn key.
flexEhh schreef op 13 November 2009 - 15:51 #2426504
Avatar
2519 berichten
Te enthousiast
Call of Duty: Modern Warfare 2
System Requirements Lab Analysis
mp_7.gif

mja ben te lam om het te downloade enzo
Nappa schreef op 13 November 2009 - 15:53 #2426506
Avatar
11202 berichten
Eindbaas
required to run this product.

Minimum CPU
Minimum: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
You Have: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
PASS

CPU Speed
Minimum: Intel Pentium 4 3.2GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
You Have: 2.50 GHz Performance Rated at: 5.5 GHz
PASS

RAM
Minimum: 1 GB
You Have: 4.0 GB
PASS

OS
Minimum: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
You Have: Microsoft Windows 7 (Build 7600)
PASS

Video Card
Minimum: 256 MB NVIDIA GeForce 6600 GT or better or ATI Radeon 1600 XT or better
You Have: GeForce 8800 GT
PASS
Features: Minimum attributes of your Video Card
Required You Have
Hardware T&L Yes Yes
Pixel Shader version 3.0 4.0
Vertex Shader version 3.0 4.0


Sound Card
Minimum: Yes
You Have: Realtek High Definition Audio
PASS

Free Disk Space
Minimum: 12 GB of free hard drive space
You Have: 287.0 GB
PASS



ot; Ben nu bezig met campaing maar tziet er echt goed uit speelt lekker, kvon die snowscooter ding al vet ;D
Urandor schreef op 13 November 2009 - 15:54 #2426507
Avatar
4744 berichten
Vierkante ogen
par4 schreef:
Hidde schreef:
par4 schreef:
aaiiight ik heb mn key :D
van g2play?
jeh

heb mail gestuurd dat ze moesten opschieten 2 uurtjes later had ik mijn key.
haha, ik stuur een mail en 2 minuten later krijg ik mn key + restock email :D
rpRj schreef op 13 November 2009 - 15:54 #2426508
Avatar
565 berichten
Veel vrije tijd
Deze nacht Co-Op uitgespeelt op veteran in 4 en een half uur :x
Leuk spel, zowel SP als MP en zowel pub als private


Laatst gewijzigd op 13 November 2009 - 15:55

para3i schreef op 13 November 2009 - 16:42 #2426589
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
Urandor schreef:
par4 schreef:
Hidde schreef:
par4 schreef:
aaiiight ik heb mn key :D
van g2play?
jeh

heb mail gestuurd dat ze moesten opschieten 2 uurtjes later had ik mijn key.
haha, ik stuur een mail en 2 minuten later krijg ik mn key + restock email :D

:D beetje rare manier van werken hebben die lui maarja

33%
Vr4nckuh schreef op 13 November 2009 - 16:57 #2426618
Avatar
3718 berichten
Vierkante ogen
par4 schreef:
Urandor schreef:
par4 schreef:
Hidde schreef:
par4 schreef:
aaiiight ik heb mn key :D
van g2play?
jeh

heb mail gestuurd dat ze moesten opschieten 2 uurtjes later had ik mijn key.
haha, ik stuur een mail en 2 minuten later krijg ik mn key + restock email :D

:D beetje rare manier van werken hebben die lui maarja


ja ik had ook niks meer gehoord van mijn key.
ik gisteravond mailtje gestuurd dat ik, als ik em op het einde van de week niet kreeg (zoals ze beloofden) ik een refund van mijn geld wilde, en 2 min later had ik mijn key binnen ;)...

maar goed, ik had de singleplayer al gespeeld met een illegale versie. Nu dus de MP.

vind alleen de friendly's en de enemy's redelijk veel op elkaar lijken. maar goed zal wel aan mij liggen :D///

lekker ragen online :D
kenna schreef op 13 November 2009 - 23:37 #2427098
Avatar
819 berichten
Veel vrije tijd
RANK 70 BEHAALD VANDAAG MET PRESTIGE 10 MUHAHAHA


wat triest niet.
TJEm schreef op 13 November 2009 - 23:53 #2427108
Avatar
5428 berichten
Professional
http://steamcommunity.com/groups/CODMW2GLUX

Even lid worden mensen, kunnen we lekker gamen in een party! :)
Komt geregeld voor dat we even spelen en eerst iedereen inviten,
dus even lid worden en knallen met z'n allen op gamelux :D
Daz Dillinger schreef op 14 November 2009 - 00:01 #2427111
Avatar
2402 berichten
Te enthousiast
toch jammer van die dedicated servers,
bockworst schreef op 14 November 2009 - 00:58 #2427152
Avatar
1454 berichten
Net 1337 geweest
Mijn ervaring is dat ik een key krijg van g2play nadat ik betaald had, ingevoerd op steam, zegt hij dat hij al geactiveerd is op een ander account? :S ik mail teruggestuurd met een screenshot erbij en heb nog steeds niks gehoord.
Mailtje trouwens gestuurd om een uur of 6/7 savonds :( ik moet bijna huilen
AoL schreef op 14 November 2009 - 03:18 #2427201
Avatar
948 berichten
Veel vrije tijd
mf_2.gif

lol fail laptop ik wil naar huis


Laatst gewijzigd op 14 November 2009 - 03:18

Giiow schreef op 14 November 2009 - 05:46 #2427211
Avatar
1638 berichten
Net 1337 geweest
http://d3pjvfidpfofxp.cloudfront.net/assets/images/graphs/mp_7.gif
geloof mij me pc kan dt spel no way aan met deze videokaart maar die site zegt van wel geloof er er weinig van

xxx
Urandor schreef op 14 November 2009 - 06:37 #2427218
Avatar
4744 berichten
Vierkante ogen
metertje loopt ook helemaal vol bij mijn pc en tot nu toe heb ik ook niet bijzonder veel fps drops gemerkt in de singleplayer. multiplayer heb ik nog niet gespeeld.
en ik speel met alles max uiteraard


Laatst gewijzigd op 14 November 2009 - 06:37

f1xxr schreef op 14 November 2009 - 09:05 #2427228
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
Ik wil ook bestellen,waar is het betrouwbaar en het goedkoopst? :x om mw2 te bestellen
asdasdasdasdasdasdasd schreef op 14 November 2009 - 09:55 #2427232
Avatar
763 berichten
Veel vrije tijd
f1xxr schreef:
Ik wil ook bestellen,waar is het betrouwbaar en het goedkoopst? :x om mw2 te bestellen

Steam Store: €60,-
Bol.com : €55,- excl. verzendkosten
G2PLAY : €30,-
Saturn/Mediamarkt : €50,-
Ash Ketchum schreef op 14 November 2009 - 11:16 #2427272
Avatar
2128 berichten
Te enthousiast
Zeh Penk schreef:
f1xxr schreef:
Ik wil ook bestellen,waar is het betrouwbaar en het goedkoopst? :x om mw2 te bestellen

Steam Store: €60,-
Bol.com : €55,- excl. verzendkosten
G2PLAY : €30,-
Saturn/Mediamarkt : €50,-

Bij Steam is ie nu 50 euro
AViCED schreef op 14 November 2009 - 11:27 #2427280
Avatar
6237 berichten
Professional
mijn ervaring is dat stoelpoot de beste en meest geduldige co-oppert is ;D!
stLpt. schreef op 14 November 2009 - 11:31 #2427281
Avatar
9653 berichten
Gamelux Elite
AWESOME-O 3000 schreef:
mijn ervaring is dat stoelpoot de beste en meest geduldige co-oppert is ;D!

Vandaag weer he! :D
fenna schreef op 14 November 2009 - 12:55 #2427334
Avatar
2987 berichten
Diablo III crew
weet iemand hoe de co-op funcite werkt bij ali illigali versies?
koenneok schreef op 14 November 2009 - 13:04 #2427345
Avatar
141 berichten
Amateur
Avenger schreef op 14 November 2009 - 14:45 #2427412
Avatar
1235 berichten
Bijna 1337
vindt um bagger spelen, muis zit vertraging in.. gewoon console port :confused:
jigga- schreef op 14 November 2009 - 21:47 #2427771
Avatar
1090 berichten
Bijna 1337
speel m op de xbox :B
heb alleen nog campaign gedaan, morgen even mp chekkn

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->