AViCED schreef op 10 November 2009 - 09:56 #2422348
Avatar
6237 berichten
Professional
In dit topic kun je al je ervaringen kwijt met MW2.
denk aan:
- bugs
- leuke mappen
- wat je wel/niet leuk vind aan MW2
- mixjes
- patches


zelf kan ik er nog niet veel over zeggen want ik haal hem zelf pas vanavond :p
kYun schreef op 10 November 2009 - 10:01 #2422350
Avatar
2488 berichten
Te enthousiast
mijn josti broer die vanochtend om 08:45 mijn kamerdeur open ramde en "CALL, CALL, CALL!!" riep en kwartier later op z'n tv dat klote spel ging spelen
AViCED schreef op 10 November 2009 - 10:11 #2422352
Avatar
6237 berichten
Professional
mooie ervaring toch :cool:
eXtreme.FSN schreef op 10 November 2009 - 10:14 #2422354
Avatar
7381 berichten
Professional
ben op stage nu terwijl spel met post wordt bezorgd dadelijk.. DE MARTELINGGGG:(
exite schreef op 10 November 2009 - 10:24 #2422359
Avatar
4336 berichten
Vierkante ogen
kYun schreef:
mijn josti broer die vanochtend om 08:45 mijn kamerdeur open ramde en "CALL, CALL, CALL!!" riep en kwartier later op z'n tv dat klote spel ging spelen

This used to be a Funhouse
But now it's full of evil clowns (8)
nezzieh schreef op 10 November 2009 - 10:26 #2422361
Avatar
3053 berichten
Vierkante ogen
Vind het echt vet. Maar best makkelijk. En vette maps! Alleen Het is heel chaotisch allemaal (vaak gebackstabbed).
kippeh schreef op 10 November 2009 - 10:29 #2422363
Avatar
2595 berichten
Honorary Gamelux Member
eXtreme.FSN schreef:
ben op stage nu terwijl spel met post wordt bezorgd dadelijk.. DE MARTELINGGGG:(

het is maar een spelletje! niet je leven :confused:
eXtreme.FSN schreef op 10 November 2009 - 10:29 #2422364
Avatar
7381 berichten
Professional
kippeh schreef:
eXtreme.FSN schreef:
ben op stage nu terwijl spel met post wordt bezorgd dadelijk.. DE MARTELINGGGG:(

het is maar een spelletje! niet je leven :confused:

spelletjes zijn me leven, loohoool! ekte gamenurt


Laatst gewijzigd op 10 November 2009 - 10:30

luminary schreef op 10 November 2009 - 10:38 #2422369
Avatar
210 berichten
Amateur
de ekte ekte
jinn schreef op 10 November 2009 - 10:56 #2422379
Avatar
1227 berichten
Bijna 1337
ik ga nu weg om hem te kopen zal wel ff zeggen hoe het is op de PC strax als hij geinstaleerd is.
ChiefWAN schreef op 10 November 2009 - 11:07 #2422385
Avatar
1265 berichten
Bijna 1337
toch maar halen denk ik dan maar
luminary schreef op 10 November 2009 - 11:08 #2422386
Avatar
210 berichten
Amateur
Ben toch echt benieuwd hoor :o :)
eXtreme.FSN schreef op 10 November 2009 - 11:12 #2422394
Avatar
7381 berichten
Professional
spel heeft een 10 gekregen @ gamer.nl
Quote:
"De weergaloze singleplayerervaring, onovertroffen multiplayersessies en briljante coöperatieve samenwerking in de Special Ops-modus van Call of Duty: Modern Warfare 2 maken samen een werkelijk fenomenaal pakket. Vijf delen na de eerste Call of Duty lijkt de serie eindelijk zijn hoogtepunt te hebben gevonden. Een hoogtepunt dat behoort tot de absolute top op shootergebied. "

do want!


Laatst gewijzigd op 10 November 2009 - 11:13

Nick Enzo schreef op 10 November 2009 - 11:14 #2422397
Avatar
1874 berichten
Net 1337 geweest
KAAAAAAAAAAAAPOT HARD


LOL @ Missie op het vliegveld! Haha, kapot vet.


Laatst gewijzigd op 10 November 2009 - 18:55

luqq schreef op 10 November 2009 - 11:21 #2422406
Avatar
3697 berichten
Vierkante ogen
hij komt zo binnen, hoop voor 12 uur dan heb ik wat te lezen in de bus lolwut
Vr4nckuh schreef op 10 November 2009 - 11:24 #2422409
Avatar
3718 berichten
Vierkante ogen
mijn ervaring is dat ik moet wachten tot 18:00 totdat fokking g2play mn key aflevert.

weet trouwens iemand of ik hiermee ook kan spelen op NON-steam servers?
RnzW schreef op 10 November 2009 - 11:25 #2422411
Avatar
511 berichten
Veel vrije tijd
Voor de mensen die hem misschein niet willen kopen kunnen ze zoon livestream zien. Ik weet ook nog niet of ik die ga halen!
http://www.justin.tv/evilgamer
http://www.justin.tv/evilgamer
eXtreme.FSN schreef op 10 November 2009 - 11:30 #2422417
Avatar
7381 berichten
Professional
RnzW schreef:
Voor de mensen die hem misschein niet willen kopen kunnen ze zoon livestream zien. Ik weet ook nog niet of ik die ga halen!
http://www.justin.tv/evilgamer
http://www.justin.tv/evilgamer

livestream, nounou:P kun je beter downloaden, proberen, en dan kopen


Laatst gewijzigd op 10 November 2009 - 11:30

luqq schreef op 10 November 2009 - 11:30 #2422419
Avatar
3697 berichten
Vierkante ogen
RnzW schreef:
Voor de mensen die hem misschein niet willen kopen kunnen ze zoon livestream zien. Ik weet ook nog niet of ik die ga halen!
http://www.justin.tv/evilgamer
http://www.justin.tv/evilgamer

cheers
Captain Teddyturk schreef op 10 November 2009 - 11:33 #2422420
Avatar
4481 berichten
Honorary Gamelux Member
Hij is nog nergens te downloaden :'( ik wil alleen maar single player spelen :cry: :cry:
luqq schreef op 10 November 2009 - 11:35 #2422425
Avatar
3697 berichten
Vierkante ogen
Captain Teddyturk schreef:
Hij is nog nergens te downloaden :'( ik wil alleen maar single player spelen :cry: :cry:

zwerver :cry: :D
luminary schreef op 10 November 2009 - 11:37 #2422427
Avatar
210 berichten
Amateur
Stream is wel leuk :) wil alleen de game kunnen downloaden!!!
Captain Teddyturk schreef op 10 November 2009 - 11:38 #2422433
Avatar
4481 berichten
Honorary Gamelux Member
luqq schreef:
CaptainTeddyturk schreef:
Hij is nog nergens te downloaden :'( ik wil alleen maar single player spelen :cry: :cry:

zwerver :cry: :D
Hater :cry: ik wil gewoon niet betalen voor de game maar gewoon downloaden want wil toch alleen maar single player uitspelen :cry:
luqq schreef op 10 November 2009 - 11:40 #2422435
Avatar
3697 berichten
Vierkante ogen
Captain Teddyturk schreef:
luqq schreef:
Captain Teddyturk schreef:
Hij is nog nergens te downloaden :'( ik wil alleen maar single player spelen :cry: :cry:

zwerver :cry: :D
Hater :cry: ik wil gewoon niet betalen voor de game maar gewoon downloaden want wil toch alleen maar single player uitspelen :cry:

owja want dat heeft hun geen geld gekost idd :cry:
Captain Teddyturk schreef op 10 November 2009 - 11:42 #2422438
Avatar
4481 berichten
Honorary Gamelux Member
luqq schreef:
CaptainTeddyturk schreef:
luqq schreef:
CaptainTeddyturk schreef:
Hij is nog nergens te downloaden :'( ik wil alleen maar single player spelen :cry: :cry:

zwerver :cry: :D
Hater :cry: ik wil gewoon niet betalen voor de game maar gewoon downloaden want wil toch alleen maar single player uitspelen :cry:

owja want dat heeft hun geen geld gekost idd :cry:
voor het een zijn brood voor het ander zijn dood (L)
luqq schreef op 10 November 2009 - 11:45 #2422440
Avatar
3697 berichten
Vierkante ogen
Heuj hij komt hier net door de brievenbus :)
Captain Teddyturk schreef op 10 November 2009 - 11:45 #2422441
Avatar
4481 berichten
Honorary Gamelux Member
luqq schreef:
Heuj hij komt hier net door de brievenbus :)
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
shibble schreef op 10 November 2009 - 11:47 #2422442
Avatar
7775 berichten
Gamelux Elite
grmbl wachten tot die op nieuwsgroepen available is xD eerst spelen dan zien of het het geld waard en hoe zit dat nu met die multiplayer dan ?XD
para3i schreef op 10 November 2009 - 11:47 #2422444
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
kan niet wachten :D om 5 uur krijg ik hem
luqq schreef op 10 November 2009 - 11:50 #2422450
Avatar
3697 berichten
Vierkante ogen
Installeer nu :) alleen moet over 20min weg..faal

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->