xaQQe schreef op 6 November 2009 - 02:25 #2417769
Avatar
370 berichten
Hobbyist
lohool,
ik weet niet wat ik zonet gedaan heb, maar ik was rustig wat torrents aan het downloaden. Toen ik 1van deze wilde openen met kladblok veranderde ineens ALLE maar ALLE progammas in kladblokbestanden, ik kan nu dus nix meer dan op internet :D

dus als ik steam druk, opend hij kladblokbestand, open ik photoshop opend hij kladblok versie, en dit met een hoop code.
Ik weet niet hoe ik dit kan oplossen, iemand ideetje ? x)

alvast bedankt <3
pride3i schreef op 6 November 2009 - 02:28 #2417771
Avatar
391 berichten
Hobbyist
Klinkt als een soort van prank :P
xaQQe schreef op 6 November 2009 - 02:29 #2417772
Avatar
370 berichten
Hobbyist
weet niet wat prank dan ook mag betekenen x)
NellyFurtado schreef op 6 November 2009 - 02:31 #2417776
Avatar
6483 berichten
Professional
reboot ff?
xaQQe schreef op 6 November 2009 - 02:33 #2417777
Avatar
370 berichten
Hobbyist
@ nelly furtado; al geprobeerd, blijft zelfde

volgens mij heb ik in plaats van dat bestand te openen met kladblok nu mijn kladblok als standart explore gekozen ofzo


Laatst gewijzigd op 6 November 2009 - 02:39

dbm schreef op 6 November 2009 - 02:43 #2417780
Avatar
7006 berichten
Honorary Gamelux Member
starf schreef:
weet niet wat prank dan ook mag betekenen x)
prank = grap
misschien zat in 1 van je torrents een virus die dit met je pc heeft uitgehaald bij wijze van grap..


maja probeer eerst maar eens een systeemherstel
xaQQe schreef op 6 November 2009 - 02:46 #2417781
Avatar
370 berichten
Hobbyist
lelijk man :mad:
die torrent was n keygen, dus kan best wel zijn.
is er niet zo iets bij me configuratiescherm ofzo waarmee ik windowns explore als standart ding kan instellen i.p.v. kladblok ofzeu :>


Laatst gewijzigd op 6 November 2009 - 02:46

dbm schreef op 6 November 2009 - 02:59 #2417787
Avatar
7006 berichten
Honorary Gamelux Member
misschien moet je ff zoeken dan? :)
ligt ook aan welke windows je hebt.. bij xp kan je iig gewoon rechtermuisknop erop doen en dan "openen met" > "programma kiezen"

maar denk (nogmaals) dat systeemherstel het makkelijkste is
ni0x schreef op 6 November 2009 - 02:59 #2417788
Avatar
671 berichten
Veel vrije tijd
kheb net hetzelfde gehad tijdje terug!!
is 1 of andere vage bug! :humph:
Don Cuomo schreef op 6 November 2009 - 03:04 #2417789
Avatar
3454 berichten
Vierkante ogen
ni0x schreef:
kheb net hetzelfde gehad tijdje terug!!
is 1 of andere vage bug! :humph:

als je nou ff post wat je hebt gedaan om het op te lossen is hij ook weer blij
ni0x schreef op 6 November 2009 - 03:26 #2417791
Avatar
671 berichten
Veel vrije tijd
Don Cuomo schreef:
ni0x schreef:
kheb net hetzelfde gehad tijdje terug!!
is 1 of andere vage bug! :humph:

als je nou ff post wat je hebt gedaan om het op te lossen is hij ook weer blij
Moest ik dat nog weten had ik het er wel bij gezet...
Ik dacht dat het iets bij instellingen was die fout stonden.maar is intussen ook al half jaartje terug dus geen idee precies.ik had toen ook moeten googlen.

Dit vond ik bij google :

als het over windows 98 gaat kun je dit makkelijk oplossen
ga bij start naar het tabblad instellingen
kies daar mapopties
dan ga je rechts boven naar bestandtypen
zoek dan in de rij naar het key bestand
dit moet je markeren
kies dan bewerken dan markeer je open
weer bewerken en daar kun je toepssing starten met
kies dan bladeren en zoek in je windows directorie
notepad op
C:WINDOWSNOTEPAD.EXE
en klik op ok of zoiets en nu is het weer goed
geen virus dus maar gewoon een of ander vervelend proggie
als je autocad installeerd gebeuren er ook van deze dingen

@ http://www.satellitefun.org/bbs/archive/index.php/t-6357.html


Laatst gewijzigd op 6 November 2009 - 03:28

jARON schreef op 6 November 2009 - 08:42 #2417827
Avatar
5490 berichten
Honorary Gamelux Member
@niox Wie heeft er dan windows 98 ... -_-
para3i schreef op 6 November 2009 - 08:57 #2417835
Avatar
4116 berichten
Vierkante ogen
doe gewoon systeemherstel
jiep schreef op 6 November 2009 - 10:14 #2417865
Avatar
3231 berichten
Vierkante ogen
haha, jij heb een lekker virusje te pakken :D

rechtermuisknop -> openen met? of staat er bij de bestandsextensie ook .txt, of .exe nog wel gewoon? (als je dat niet ziet moet je ff bij: Extra -> mapopties en dan ergens aan zetten.e
xaQQe schreef op 6 November 2009 - 11:04 #2417915
Avatar
370 berichten
Hobbyist
@dbm; openen met gaat niet, heb al geprobeerd

@niox; heb vista

en @jiep; het zijn nog steeds .exe bestanden volgens mij
jARON schreef op 6 November 2009 - 11:05 #2417916
Avatar
5490 berichten
Honorary Gamelux Member
starf schreef:
@dbm; openen met gaat niet, heb al geprobeerd

@niox; heb vista

en @jiep; het zijn nog steeds .exe bestanden volgens mij

Kan je in veilige modus wel dingen openen?

Zo nee.. herinstalllll
Jstum schreef op 6 November 2009 - 11:20 #2417934
Avatar
6973 berichten
Professional
heb het ook wel eens gehad, kwestie van goed googlen en dan iets in je registry aanpassen.
xaQQe schreef op 6 November 2009 - 11:21 #2417935
Avatar
370 berichten
Hobbyist
@ jARON; nop in veilige modus net hetzelfde

en ik probeerde net systeemherstel, maare als ik op klik krijg ik ook weer een kladblokbestand x)

@joostum; heb hele nacht wat ligge zoeken, niet echt wat gelijkaardigs gevonden, of niets waarmee het opgelost raakte


Laatst gewijzigd op 6 November 2009 - 11:26

RiCH` schreef op 6 November 2009 - 11:30 #2417940
Avatar
1386 berichten
Net 1337 geweest
format, ben je meteen van die rotzooi af.
xaQQe schreef op 6 November 2009 - 11:32 #2417943
Avatar
370 berichten
Hobbyist
dan ben ik meteen van veel meer rotzooi af ja :p
eXtreme.FSN schreef op 6 November 2009 - 11:34 #2417947
Avatar
7381 berichten
Professional
starf schreef:
dan ben ik meteen van veel meer rotzooi af ja :p

had je maar niet moeten downloaden, foei! meteen afgestraft, hoppaaaaa :evil:
xaQQe schreef op 6 November 2009 - 11:36 #2417948
Avatar
370 berichten
Hobbyist
niet zo haten fsn :([/quote]
oLa schreef op 6 November 2009 - 11:39 #2417949
Avatar
892 berichten
Veel vrije tijd
Jonge :S Bij elke install enzo of windows update wordt een restore point aangemaakt....

FF System Restore doen naar je laatste restore point en klaar is kees...
Let wel op! Bestanden enzo die je in die tijd hebt gedownload kunnen verdwijnen, maak dus ff backup van je belangrijke shit...
MELKpak3i schreef op 6 November 2009 - 11:40 #2417951
Avatar
3396 berichten
Honorary Gamelux Member
je moet iets in je windows registry aanpassen dacht ik zo.

ik had ook zo'n prank waardoor ik.exe bestanden niet meer kon openen en al mijn iconen plaatjes werden.

kzou ff goed googelen, daar staan vast tutorials! of backup files van windows registry files.
xaQQe schreef op 6 November 2009 - 11:41 #2417953
Avatar
370 berichten
Hobbyist
@ ola

dat weet ik toch, maar ik kan geen systeem herstel doen, als ik systeemherstel open, krijg ik hem geopend in een kladblokbestand
MELKpak3i schreef op 6 November 2009 - 11:42 #2417955
Avatar
3396 berichten
Honorary Gamelux Member
starf schreef:
@ ola

dat weet ik toch, maar ik kan geen systeem herstel doen, als ik systeemherstel open, krijg ik hem geopend in een kladblokbestand

open systeemherstel dan via uitvoeren in het menu start
xaQQe schreef op 6 November 2009 - 11:46 #2417958
Avatar
370 berichten
Hobbyist
gaat euwk niet, hij blijft kladblokversies op me scherm toveren
para3i schreef op 6 November 2009 - 12:17 #2417984
Avatar
4116 berichten
Vierkante ogen
fucking format dan
Loc0 schreef op 6 November 2009 - 12:25 #2417995
Avatar
7091 berichten
Professional
Ik heb even voor je gegoogled. Er was al een keer eerder dit probleem en volgens mij is dat opgelost door deze link!

winhelponline

als dit niet lukt heb je hebt 2 opties

1. format
2. format

Succes!!!!


Laatst gewijzigd op 6 November 2009 - 12:30

xaQQe schreef op 6 November 2009 - 12:51 #2418016
Avatar
370 berichten
Hobbyist
thx 4 the reply Loc0,
deze had ik vannacht ook al, werkt niet bij me.

dus het word een format =(

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->