pushkin schreef op 22 September 2009 - 21:44 #2366052
Avatar
831 berichten
Veel vrije tijd
hallo allemaal ik wil win 7 RC op mijn computer pleuren en geen gezeik meer horen van vista maar ik heb net op een forum gelezen dat punkbuster een probleem is op win 7 RC.
Punkbuster kicked voor invalid OS ofzo.
Is dat te fixen of hebben mensen dat hier niet?
jordeeeh schreef op 22 September 2009 - 21:47 #2366058
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
K zal eens testen.

/edit
Geen problemen...


Laatst gewijzigd op 22 September 2009 - 22:01

pushkin schreef op 22 September 2009 - 22:29 #2366090
Avatar
831 berichten
Veel vrije tijd
oks dan ga ik het er op zetten
eagle schreef op 22 September 2009 - 22:31 #2366093
Avatar
2918 berichten
Te enthousiast
Hier ook geen problemen met build 7100 maar een Deense homie wordt wel vaak gekickt door Punkbuster gezeik maar na 3x reconnecten houd het wel op ofzo. :D

Gewoon Win 7 proberen, je kan altijd weer formatten naar XP.
furYYY schreef op 22 September 2009 - 22:32 #2366096
Avatar
5615 berichten
Professional
Anders partitie maken voor xp :P?
luqq schreef op 22 September 2009 - 22:38 #2366108
Avatar
3697 berichten
Vierkante ogen
draai x64 RTM met cod4 np
Farido schreef op 22 September 2009 - 23:02 #2366131
Avatar
2211 berichten
Te enthousiast
cod 4 windows 7 ultimate 64 bit ook nog geen problemen mee gehad eerlijk gezegd....
stLpt. schreef op 22 September 2009 - 23:04 #2366134
Avatar
9653 berichten
Gamelux Elite
No prob here
pushkin schreef op 23 September 2009 - 01:02 #2366221
Avatar
831 berichten
Veel vrije tijd
oks nogmaals dank ik ben nu de 64bit aan het downloaden omdat de 32 bit versie niet geinstalled kon worden door corrupt files ofzo
jordeeeh schreef op 23 September 2009 - 02:49 #2366235
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
pushkin schreef:
oks nogmaals dank ik ben nu de 64bit aan het downloaden omdat de 32 bit versie niet geinstalled kon worden door corrupt files ofzo
Wat voor hardware heb je?
pushkin schreef op 23 September 2009 - 09:04 #2366276
Avatar
831 berichten
Veel vrije tijd
jordeeeh schreef:
pushkin schreef:
oks nogmaals dank ik ben nu de 64bit aan het downloaden omdat de 32 bit versie niet geinstalled kon worden door corrupt files ofzo
Wat voor hardware heb je?

mijn processor is troep een Amd x2 +4400 (2x 2.3ghz)ofzo
4gb geheugen
360Gb harddrive
en een 9800gtx videokaart
pentaw1nz schreef op 23 September 2009 - 11:07 #2366317
Avatar
6910 berichten
Professional
mijn cod doet het ook gewoon, heb w7 home basic 64 bit

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->