iKS schreef op 5 September 2009 - 23:58 #2348588
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
Ik heb nu net vista op mijn pc gezet (vanwege netwerk enzo) en nu heb ik dus cod4 geinstalleerd. Ik wil nu een andere config erop zetten, maar als ik naar mijn cod4 map ga staat er geen profiles map! Nog iets anders raars is dat ik als ik een server join met promod erop ik die wel gewoon download (en ik kan spelen), maar in de mod map komt die mod niet te staan.. Als ik in de computer zoek naar de profiles map of naar het bestand config_mp dan vind hij ook niet. Ik moet toch ergens een config hebben? :D
screenie van de cod4 map:
80126748.th.jpg

alvast bedankt voor de hulp :)

*edit*

geen berichtjes dat ik xp moet installeren alsjeblieft... en ook geen berichten dat ik op google moet zoeken, want dat heb ik al gekeken.


Laatst gewijzigd op 6 September 2009 - 00:01

jiep schreef op 6 September 2009 - 00:02 #2348592
Avatar
3236 berichten
Vierkante ogen
algemeen probleem met cod @ vista, vraag aan iemand of hij even zijn profile map wil sturen, als t goed is moet dat werken.

en met die map, weet je zeker dat je in de goede map enzo kijkt? en als je reconnect, of cod afsluit en weer naar de zelfde server connect, moet je hem dan weer downloaden?
iKS schreef op 6 September 2009 - 00:05 #2348598
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
jiep schreef:
algemeen probleem met cod @ vista, vraag aan iemand of hij even zijn profile map wil sturen, als t goed is moet dat werken.

en met die map, weet je zeker dat je in de goede map enzo kijkt? en als je reconnect, of cod afsluit en weer naar de zelfde server connect, moet je hem dan weer downloaden?

Als ik die profiles map van iemand met vista heb kan ik die gewoon in de cod4 map zetten en dan pakt hij hem ook gewoon?

ja volgens mij kijk ik in de goede map.. gewoon c/program files/activision/callofduty4.
als ik op een server de mod gedownload heb hoef ik hem later niet meer te downloaden.. dus dan zou hij toch ergens op mijn pc moeten staan?.. Maar als ik zoek naar de mod in mijn computer vind hij hem ook niet.


Laatst gewijzigd op 6 September 2009 - 00:05

jiep schreef op 6 September 2009 - 01:33 #2348663
Avatar
3236 berichten
Vierkante ogen
ja, gewoon precies zijn profiles map in je cod4 map gooien, en klaar.

die mod staat misschien in je application data @ documents and settings ofzo.
maar, dat boeit niet echt toch? als je hem maar niet meer hoeft te downloaden:p
sk0blaZz schreef op 6 September 2009 - 01:44 #2348666
Avatar
215 berichten
Amateur
Geef me een paar seconden ik heb ook vista zal het even voor je opzoeken....

Edit: C:UsersUserAppDataLocalVirtualStoreProgram FilesActivisionCall of Duty 4 - Modern Warfareplayers

Dat moet hem zijn, als je sommige mappen niet ziet moet je even via je eigenschappen verborgen mappen tonen


Laatst gewijzigd op 6 September 2009 - 01:48

pentaw1nz schreef op 6 September 2009 - 09:15 #2348736
Avatar
6910 berichten
Professional
de meeste mensen willen van vista af en jij zet het erop
iKS schreef op 6 September 2009 - 10:12 #2348750
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
sk0blaZz schreef:
Geef me een paar seconden ik heb ook vista zal het even voor je opzoeken....

Edit: C:UsersUserAppDataLocalVirtualStoreProgram FilesActivisionCall of Duty 4 - Modern Warfareplayers

Dat moet hem zijn, als je sommige mappen niet ziet moet je even via je eigenschappen verborgen mappen tonen

Bedankt! Daar staan ook de mods die ik gedownload heb!
BradolfPitler schreef:
de meeste mensen willen van vista af en jij zet het erop

Ja dat heeft een paar redenen.. Ik heb een externe netwerk hdd, maar op xp lukt het om de een of andere reden niet om hem te vinden op de pc. Dus vista erop zetten is veel makkelijker. Ook wil ik films die ik op mijn pc heb staan kunnen openen met mijn ps3 door middel van het netwerk. Dus dan hoef ik mijn films niet steeds op dvd te zetten.

*edit*

Mijn vraag is beantwoord dus hier mag een slotje op :)


Laatst gewijzigd op 6 September 2009 - 10:12

trainzaj schreef op 6 September 2009 - 10:14 #2348753
Avatar
296 berichten
Hobbyist
Okay hier heb je het dan

Ga naar C / programfiles / activision / call of duty 4 / dan zie je bovenn in een balkje compaliteitsbestanden daar staat het
iKS schreef op 6 September 2009 - 10:15 #2348754
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
trainzaj schreef:
Okay hier heb je het dan

Ga naar C / programfiles / activision / call of duty 4 / dan zie je bovenn in een balkje compaliteitsbestanden daar staat het

ow dat is nog makkelijker :D bedankt! :)
Dees schreef op 6 September 2009 - 10:58 #2348767
Avatar
1746 berichten
Net 1337 geweest
waarom zou je in hemelsnaam vista erop zetten? :evil:
iKS schreef op 6 September 2009 - 11:09 #2348771
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
Dees schreef:
waarom zou je in hemelsnaam vista erop zetten? :evil:

is lezen nou zo moeilijk?.. kijk mijn vorige post.
jiep schreef op 6 September 2009 - 11:38 #2348794
Avatar
3236 berichten
Vierkante ogen
sp4nk schreef:
Dees schreef:
waarom zou je in hemelsnaam vista erop zetten? :evil:

is lezen nou zo moeilijk?.. kijk mijn vorige post.
baited.jpg

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->