iKS schreef op 23 July 2009 - 19:14 #2307758
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
Ik wil nou net CoD2 installeren op mijn pc (vista), maar dan krijg ik eerst een bericht dat er compatible-fouten ofzo bekend zijn met het programma en als ik dan op doorgaan druk krijg ik: toegang geweigerd.
Hoe krijg ik cod2 nou geïnstalleerd?
RaiKu schreef op 23 July 2009 - 19:23 #2307771
Avatar
2025 berichten
Te enthousiast
Windows Vista verwijderen > Windows XP installeren > Call of Duty 2 installeren.

Als je iets niet snapt dan kan je me gerust PMen.
iKS schreef op 23 July 2009 - 19:25 #2307773
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
MC Martin schreef:
Windows Vista verwijderen > Windows XP installeren > Call of Duty 2 installeren.

Als je iets niet snapt dan kan je me gerust PMen.

Haha ik wist gewoon dat ik deze reactie zou krijgen :P
Ik wil graag een manier waarbij ik vista kan houden :D
Arthur Spooner schreef op 23 July 2009 - 19:53 #2307811
Avatar
265 berichten
Hobbyist
sp4nk schreef:
MCMartin schreef:
Windows Vista verwijderen > Windows XP installeren > Call of Duty 2 installeren.

Als je iets niet snapt dan kan je me gerust PMen.

Haha ik wist gewoon dat ik deze reactie zou krijgen :P
Ik wil graag een manier waarbij ik vista kan houden :D
dan houd het op.
voKUS schreef op 23 July 2009 - 20:04 #2307829
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
http://en.kioskea.net/faq/sujet-1903-call-of-duty-2-cod2-bugs#patch-installation hier iets aan? cod2 kun je sowieso wel op vista spelen namelijk:)
donioljiE schreef op 23 July 2009 - 21:59 #2307923
Avatar
1502 berichten
Net 1337 geweest
dit had ik ook met cod2,

heb ik verholpen door xp te installeren
kaitr schreef op 23 July 2009 - 23:07 #2307983
Avatar
4266 berichten
Vierkante ogen
dit had ik ook met ninja turtles dvd 2:(
iKS schreef op 23 July 2009 - 23:15 #2307989
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
voKUS schreef:
http://en.kioskea.net/faq/sujet-1903-call-of-duty-2-cod2-bugs#patch-installation hier iets aan? cod2 kun je sowieso wel op vista spelen namelijk:)

Ja, er staat dat ik cod2 moet installeren in administrator mode. Dat houdt toch in dat ik op het admin account ingelogd moet zijn als ik het installeer? Daar zit ik nu op en nog lukt het niet :S
patrick schreef op 23 July 2009 - 23:18 #2307992
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
Open de cd, rechtermuis op setup.exe, run as administrator en klaar.

Nog een betere oplossing: zet die uac bende meteen uit. Hoe? KLIK
iKS schreef op 23 July 2009 - 23:32 #2308000
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
patrick schreef:
Open de cd, rechtermuis op setup.exe, run as administrator en klaar.

Nog een betere oplossing: zet die uac bende meteen uit. Hoe? KLIK

Bedankt, hij is nu aan het installeren. Die uac bende uitzetten is niet helemaal goed volgens mij... ik zet dat uit en reboot mijn pc. Vervolgens reboot hij zichzelf na 2 minuten.... blijft die doen totdat ik uac weer aanzet. dus dat laat ik maar aan :P

*edit*

huh omfg? Ik krijg nu nadat die klaar is met de installatie weer: toegang geweigerd? help..


Laatst gewijzigd op 23 July 2009 - 23:36

patrick schreef op 24 July 2009 - 00:07 #2308016
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
WTF draai jij voor windows? Zit er een kinderslot op of zo? Welk type vista draai je? Home/Business/Enterprise, x86/x64?
iKS schreef op 24 July 2009 - 08:05 #2308136
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
patrick schreef:
WTF draai jij voor windows? Zit er een kinderslot op of zo? Welk type vista draai je? Home/Business/Enterprise, x86/x64?

zou echt niet weten welke vista dit is xD is recover-cd van een andere pc hier in huis. Maar ik heb het al gefixed :) slotje

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->