sh4rp schreef op 23 July 2009 - 15:30 #2307510
Avatar
480 berichten
Hobbyist
Yoo sinds ik Mumble heb geinstalleerd word ik door PB gekicked met de foutmelding 125120..

is hier een fix voor?
voKUS schreef op 23 July 2009 - 15:38 #2307519
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
volgensmij kickt punkbuster je omdat je de overlay aan hebt staan (staat standaard aan), zet de overlay eens uit en probeer het opnieuw ;)

edit: Configure > Settings > Overlay > Enable Overlay uitvinken


Laatst gewijzigd op 23 July 2009 - 15:39

shibble schreef op 23 July 2009 - 16:36 #2307594
Avatar
7776 berichten
Gamelux Elite
overlay mumble ftw!!!

dat sux wel van PB maar ik ga werken tjow xD!
exDEKONING schreef op 23 July 2009 - 17:06 #2307627
Avatar
5521 berichten
Honorary Gamelux Member
hacks oFF
luosrevo schreef op 23 July 2009 - 19:05 #2307746
Avatar
1187 berichten
Bijna 1337
Ik heb dezelfde error maar ik heb niks gedaan:) alleen vt staat aan..


Wat een ** ding kan ni eens 3 min in een server zitten..


Laatst gewijzigd op 23 July 2009 - 19:11

shibble schreef op 23 July 2009 - 19:17 #2307762
Avatar
7776 berichten
Gamelux Elite
luosrevo schreef:
Ik heb dezelfde error maar ik heb niks gedaan:) alleen vt staat aan..


Wat een ** ding kan ni eens 3 min in een server zitten..


VT3.0?
want die had dacht ik namelijk ook een overlay...
kYun schreef op 23 July 2009 - 19:26 #2307775
Avatar
2488 berichten
Te enthousiast
]-[()@><
iKS schreef op 23 July 2009 - 19:27 #2307778
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
kYun schreef:
]-[()@><


flamelux ftw :D


Laatst gewijzigd op 23 July 2009 - 19:28

jARON schreef op 23 July 2009 - 19:28 #2307780
Avatar
5493 berichten
Honorary Gamelux Member
ik heb dit ook met xfire ;)
iKS schreef op 23 July 2009 - 19:36 #2307790
Avatar
6695 berichten
Forum Mod
Hmm, nooit gehad bij al die programma's behalve bij mumble. Reïnstall cod4? :P
pentaw1nz schreef op 23 July 2009 - 19:38 #2307792
Avatar
6910 berichten
Professional
sp4nk schreef:
Hmm, nooit gehad bij al die programma's behalve bij mumble. Reïnstall cod4? :P

wel vet dat je 2x in dit topic post. gelukkig zijn ze wel super informatief !


als je weet dat het mumble is, gebruik dan gewoon wat anders. of kijk naar overlay.
sh4rp schreef op 24 July 2009 - 00:22 #2308028
Avatar
480 berichten
Hobbyist
ja ik heb de overlay uitgezet en nog steeds last van :(
eXtreme.FSN schreef op 24 July 2009 - 00:27 #2308030
Avatar
7381 berichten
Professional
sh4rp schreef:
ja ik heb de overlay uitgezet en nog steeds last van :(

ik heb hetzelfde probleem...:(
micro schreef op 24 July 2009 - 00:32 #2308032
Avatar
521 berichten
Veel vrije tijd
Game reinstallen, had hier eerst met cod5 last van.
sh4rp schreef op 24 July 2009 - 00:33 #2308034
Avatar
480 berichten
Hobbyist
ok zal ik morgen ff proberen thx :)

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->