Goys schreef op 30 October 2005 - 14:27 #616391
Avatar
7 berichten
Noob
Hey allemaal

Mijn firewall(zoneAlarm dus) staat sommige spellen niet toe om online te kunnen spelen.
Cod en Cod:UO was geen probleem. Weet iemand of ZoneAlarm Cod 2 toelaat??

de filosoof schreef op 30 October 2005 - 14:28 #616392
Avatar
9643 berichten
Gamelux Elite
lol... je kan toch gewoon zelf kiezen wat je toelaat rofl...
voracity schreef op 30 October 2005 - 14:28 #616393
Avatar
398 berichten
Hobbyist
Goys o0
Goys schreef op 30 October 2005 - 14:30 #616396
Avatar
7 berichten
Noob
Bij ZoneAlarm lukt (mij :P) dit niet..
Pen4nCe schreef op 30 October 2005 - 14:44 #616417
Avatar
164 berichten
Amateur
omg zet je firewall dan uit als je zo noob bent
potag schreef op 30 October 2005 - 15:01 #616448
Avatar
8008 berichten
Gamelux Elite
ja man NOOB! ZET UIT !
primo schreef op 30 October 2005 - 15:05 #616455
Avatar
793 berichten
Veel vrije tijd
Gooi dat sneue zonealarm eraf dan ;/

Goys schreef op 30 October 2005 - 15:05 #616458
Avatar
7 berichten
Noob
lol rlx mensee,,

ik zou me firewall wel uit willen zetten,, alleen kryg ik super veel spam & virusse enzo..
exaC schreef op 30 October 2005 - 15:08 #616468
Avatar
4666 berichten
Vierkante ogen
je kan gewoon programma de .exe van cod2 toevoegen aan program list in ZoneAlarm en dan alles toelaten :doh:
ee-iks-es schreef op 30 October 2005 - 15:09 #616470
Avatar
4514 berichten
Vierkante ogen
moet je maar niet naar porno sites gaan, ik heb ook geen firewall etc, en nog nooit ergens last van gehad, gewoon geen shit downloaden
Goys schreef op 30 October 2005 - 15:11 #616476
Avatar
7 berichten
Noob
lol
maar van mp spellen spelen zonder firewall kryg je ook shit binnen hoor..

Maar zal de tip van exaC binnekort es proberen..

Ik heb gemerkt dat jullie slimmer in computers zijn dan ik ;)
exaC schreef op 30 October 2005 - 15:18 #616488
Avatar
4666 berichten
Vierkante ogen
yes ik heb je geholpen! :D
D3XiE schreef op 30 October 2005 - 15:21 #616492
Avatar
3431 berichten
Vierkante ogen
tuurlijk, gwoon enablen :P
Jochem de Vries schreef op 30 October 2005 - 15:21 #616495
Avatar
2684 berichten
Te enthousiast
exaC schreef:
je kan gewoon programma de .exe van cod2 toevoegen aan program list in ZoneAlarm en dan alles toelaten :doh:
grammaboy schreef op 30 October 2005 - 15:22 #616496
Avatar
1494 berichten
Net 1337 geweest
goys noob
Rafler schreef op 30 October 2005 - 15:22 #616498
Avatar
119 berichten
Amateur
Kijk je hebt mensen die zijn gewoon niet slim, zegt weer genoeg dit topic.. lol
kev1n -_-] schreef op 30 October 2005 - 15:23 #616501
Avatar
580 berichten
Veel vrije tijd
Jochem de Vries schreef:
exaC schreef:
je kan gewoon programma de .exe van cod2 toevoegen aan program list in ZoneAlarm en dan alles toelaten :doh:
pw- schreef op 30 October 2005 - 15:24 #616505
Avatar
856 berichten
Veel vrije tijd
Goys schreef:
lol rlx mensee,,

ik zou me firewall wel uit willen zetten,, alleen kryg ik super veel spam & virusse enzo..

Hahha, heeft je pappie dat je ingepraat of wat?
de filosoof schreef op 30 October 2005 - 15:24 #616507
Avatar
9643 berichten
Gamelux Elite
Goys schreef:
lol
maar van mp spellen spelen zonder firewall kryg je ook shit binnen hoor..
Maar zal de tip van exaC binnekort es proberen..

Ik heb gemerkt dat jullie slimmer in computers zijn dan ik ;)

uhm nou nee, tenzij je allemaal rare files van die servre download, maar normaal gebeurt dat niet :)
Goys schreef op 30 October 2005 - 15:29 #616534
Avatar
7 berichten
Noob
pw- schreef:
Goys schreef:
lol rlx mensee,,

ik zou me firewall wel uit willen zetten,, alleen kryg ik super veel spam & virusse enzo..

Hahha, heeft je pappie dat je ingepraat of wat?


Neey,, Is uit ervaring..
Chiefjop schreef op 30 October 2005 - 15:35 #616555
Avatar
35 berichten
Noob
misschien download je pappie rare files als je slaapt ;)
Goys schreef op 30 October 2005 - 15:38 #616560
Avatar
7 berichten
Noob
Chiefjop schreef:
misschien download je pappie rare files als je slaapt ;)

haha zou ook nog kunnen maar daar gaan we maar niet van uit ;)
OMFGCLAYAIKEN schreef op 30 October 2005 - 15:43 #616568
Avatar
3527 berichten
Vierkante ogen
Jochem de Vries schreef:
exaC schreef:
je kan gewoon programma de .exe van cod2 toevoegen aan program list in ZoneAlarm en dan alles toelaten :doh:
Koen eS schreef op 5 November 2005 - 23:01 #626800
Avatar
1375 berichten
Net 1337 geweest
zone alarm suxxorz,

Mcafee :D
xincxie schreef op 5 November 2005 - 23:06 #626805
Avatar
316 berichten
Hobbyist
zou zelf kaspersky gebruiken prima scanner :) better dan al die engelse troep :P

je sgrikt je aleen wel dood als je een trojan krijgt want dan bgint je scanner te krijse als een wild zwijn :B :confused:
replixJAH schreef op 5 November 2005 - 23:20 #626825
Avatar
2401 berichten
Te enthousiast
:cool:

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->