Frankeh schreef op 7 July 2009 - 00:47 #2290971
Avatar
2221 berichten
Te enthousiast
hey ik ga systeemherstel doen maar dan is cod4 er dus ook af

maar wat moet ik op stick zetten zodat ik niet weer alle levels opnieuw moet halen
dus dat ik de zelfde rank blijf

plz help asap plz
Ulquiorra schreef op 7 July 2009 - 00:51 #2290972
Avatar
1846 berichten
Net 1337 geweest
het players mapje op een stick zetten














slotje.
furYYY schreef op 7 July 2009 - 02:08 #2291000
Avatar
5615 berichten
Professional
SLOTJE

Die man heeft t juist :D


Laatst gewijzigd op 7 July 2009 - 02:09

Frankeh schreef op 7 July 2009 - 02:20 #2291002
Avatar
2221 berichten
Te enthousiast
is gelukt idd
tnx
exDEKONING schreef op 7 July 2009 - 08:38 #2291022
Avatar
5521 berichten
Honorary Gamelux Member
in b4 the lock
eXtreme.FSN schreef op 7 July 2009 - 08:46 #2291024
Avatar
7381 berichten
Professional
extremeibtl.gif

wel jammer dat je er een apart topic voor aanmaakt btw
DR.TRAN schreef op 7 July 2009 - 10:03 #2291054
Avatar
1301 berichten
Bijna 1337
ouw kut no hard feelings je maakt ook voor alles een topic he zelf iets uitvinden is lastig blijkbaar
stLpt. schreef op 7 July 2009 - 10:07 #2291058
Avatar
9653 berichten
Gamelux Elite
[x] In before teh lockz0r

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->