kablam_man schreef op 21 June 2009 - 15:30 #2274860
Avatar
64 berichten
Noob
hallo,

mijn cod 5 loopt voor geen meter waarom snap ik niet...

AMD athlon 64 processor 3800+
2gig ram
geforce 9600 gt 512mb

op laagste specs heeft hij maar 10 fps... of minder

ik heb laatste updates van videokaart gedaan.

aub help :D


Laatst gewijzigd op 21 June 2009 - 15:34

jiep schreef op 21 June 2009 - 15:37 #2274872
Avatar
3236 berichten
Vierkante ogen
je processor is het probleem, slecht ding, nieuwe kopen of geen cod5

kYun schreef op 21 June 2009 - 15:46 #2274888
Avatar
2488 berichten
Te enthousiast
je moet minimaal een dualcore hebben en een hedendaagse videokaart om COD5 goed te laten lopen
jiep schreef op 21 June 2009 - 15:51 #2274893
Avatar
3236 berichten
Vierkante ogen
die vid kaart is goed zat,

btw: als je zo'n oude processor hebt, dus oude socket ook, heb je dan niet een vet oud moederboord? en dus ook DDR1 geheugen?

koop een nieuwe PC, met die socket vind je geen goede processoren meer
kevin0313 schreef op 21 June 2009 - 18:42 #2275124
Avatar
195 berichten
Amateur
hij moet makkelijk hooge fps haalen ik haal met een singlecore @ 1.8 9600gt en 2,5gb ram mobo uit 2005 ook 125 fps @ cod 4 dus moet @ cod 5 sowieso kunnen


mischien driver update ofzo opnieuw instaleeren?
kablam_man schreef op 21 June 2009 - 19:01 #2275154
Avatar
64 berichten
Noob
mijn moederbord is m2n32-sli deluxe...

ja die drivers heb ik al zo vaak upgedate wilt maar niet lukken..

en de processor moet het normaal aankunnen want je moet minimum een hebben van 3200+ amd athlon
Lngbow schreef op 21 June 2009 - 19:03 #2275159
Avatar
151 berichten
Amateur
ik heb een amd 3500+ single core, en ik kon er met moeite 30-60 fps uit persen... dan had ik ook wel een uber-lelijke config, ik zal eens kijken of ik hem kan vinden.

*edit*
http://www.speedyshare.com/658479214.html

Dat is mn config van toen, meer fps was echt niet uit het spel te persen. Ik hoop dat je er wat aan hebt :)

Je moet m overigens plaatsen in:

c:/documents and settings/*je account naam*/local settings/application data/activision/codwaw/players/profiles/*je profiel*


Laatst gewijzigd op 21 June 2009 - 19:08

mark aka mh schreef op 21 June 2009 - 19:36 #2275185
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
kevin0313 schreef:
hij moet makkelijk hooge fps haalen ik haal met een singlecore @ 1.8 9600gt en 2,5gb ram mobo uit 2005 ook 125 fps @ cod 4 dus moet @ cod 5 sowieso kunnen


mischien driver update ofzo opnieuw instaleeren?


Cod4 is ook ff stuk lichter voor je pc !

Is je procc

En je fps dropt ZEKER wel vaak en hard

Want ik heb E8400 HD4870 en mij fps dropt soms ook ;)


Laatst gewijzigd op 21 June 2009 - 19:39

kablam_man schreef op 21 June 2009 - 20:25 #2275239
Avatar
64 berichten
Noob
ok bedankt mensen....

en lngbow bedankt voor de config zal het eens proberen
kevin0313 schreef op 21 June 2009 - 23:45 #2275487
Avatar
195 berichten
Amateur
mark aka mh schreef:
kevin0313 schreef:
hij moet makkelijk hooge fps haalen ik haal met een singlecore @ 1.8 9600gt en 2,5gb ram mobo uit 2005 ook 125 fps @ cod 4 dus moet @ cod 5 sowieso kunnen


mischien driver update ofzo opnieuw instaleeren?


Cod4 is ook ff stuk lichter voor je pc !

Is je procc

En je fps dropt ZEKER wel vaak en hard

Want ik heb E8400 HD4870 en mij fps dropt soms ook ;)


ik heb het dan over alles low :P
en dan heb ik soms drops ja maar ond de 70/80 komt die niet en jij moet met die specs makkelijk 250 fps kunnen haalen :P
Urandor schreef op 22 June 2009 - 00:02 #2275500
Avatar
4744 berichten
Vierkante ogen
mijn e6850 en 8800gtx droppen ook op als ik op een 2009 resolutie speel. ik ga geen nieuw spel spelen op een resolutie van 640x480, engines zijn niet meer zo achterhaald als de hl1 engine ;x


Laatst gewijzigd op 22 June 2009 - 00:03

kevin0313 schreef op 22 June 2009 - 00:04 #2275503
Avatar
195 berichten
Amateur
Urandor schreef:
mijn e6850 en 8800gtx droppen ook op als ik op een 2009 resolutie speel. ik ga geen nieuw spel spelen op een resolutie van 640x480, engines zijn niet meer zo achterhaald als de hl1 engine ;x

tja als ik goed wil speelen zal ik toch laagere resoluties moeten kiezen :P

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->