LoveDokter schreef op 19 June 2009 - 17:59 #2273421
Avatar
284 berichten
Hobbyist
Jo boys,

Ik heb hier net cod4 geinstalleerd die ik al lange tijd heb. En als ik online wil zegt ie dat de key al gebruikt word, terwijl ik de enige ben met deze key? Hoe kan ik dat fixxen of ergens contact opnemen? Ty
dh.ma1kel schreef op 19 June 2009 - 18:00 #2273423
Avatar
2326 berichten
Te enthousiast
niet je bent gescammed lol

nieuwe kopen
kevin0313 schreef op 19 June 2009 - 18:02 #2273427
Avatar
195 berichten
Amateur
idd ul heb ik ook gehad met cod2 nieuwe key en speelen maar weer :P
Zuipschuit schreef op 19 June 2009 - 18:08 #2273431
Avatar
738 berichten
Veel vrije tijd
Noob, je mailt naar EA Sports ofzo, de maker ervan geloof ik. Even uitleggen hoe het zit en dat je het opnieuw geinstalleerd hebt blablabla en doe je er wat foto's van je boekjes (plus serial key) erbij en dan krijg je een nieuwe toegestuurd. Was bij Lord of the Rings online wel geslaagd.

Succes
kevin0313 schreef op 19 June 2009 - 18:11 #2273435
Avatar
195 berichten
Amateur
Zuipschuit schreef:
Noob, je mailt naar EA Sports ofzo, de maker ervan geloof ik. Even uitleggen hoe het zit en dat je het opnieuw geinstalleerd hebt blablabla en doe je er wat foto's van je boekjes (plus serial key) erbij en dan krijg je een nieuwe toegestuurd. Was bij Lord of the Rings online wel geslaagd.

Succes


zo makkelijk doen ze daar niet over hoor want als je dan 1 key haalt kan je dus zo een 2e erbij krijgen voor een vriend ofzw ?
Ulquiorra schreef op 19 June 2009 - 18:11 #2273437
Avatar
1846 berichten
Net 1337 geweest
Zuipschuit schreef:
Noob, je mailt naar EA Sports ofzo, de maker ervan geloof ik. Even uitleggen hoe het zit en dat je het opnieuw geinstalleerd hebt blablabla en doe je er wat foto's van je boekjes (plus serial key) erbij en dan krijg je een nieuwe toegestuurd. Was bij Lord of the Rings online wel geslaagd.

Succes


het spel is van Activision.
LoveDokter schreef op 19 June 2009 - 18:26 #2273454
Avatar
284 berichten
Hobbyist
is al gefixt, maar zijn er in cod4 nog standaart settings zoals bij cs en css voor je rates?
intec schreef op 19 June 2009 - 18:37 #2273484
Avatar
140 berichten
Amateur
dat heb ik nu dus 2x al gehad dat dat gebeurd, ga er nu ook niet meer achteraan. Maar LoveDokter, mag ik vragen hoe je het heb opgelost ?
TheVirus2002 schreef op 19 June 2009 - 18:46 #2273491
Avatar
8363 berichten
Honorary Gamelux Member
heb nog wel een keytje ;) blijkt dat ik het niet kan spelen @ me laptop :D

dus PM bij interesse!

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->