leipoesj schreef op 10 June 2009 - 22:12 #2263360
Avatar
10545 berichten
Eindbaas
Beste admins,

Ik vroeg mij af jullie vandaag ineens zoveel mensen bannen. Intotaal hebben jullie vandaag 6 a 7 trouwe diehard gameluxers gebanned :(!

Uitleg pls...

Uitsluitend alleen voor Admins andere replys worden verwijderd of gestriked.

Dit is een serieus topicje, niet striken en/of verwijderen.

Lijst van bans vandaag:

- ESN
- Brains
- EX
- Finjaws
- Blew
- gnux
en nog veel meer!!

Vind het beetje jammer dat ze dit soort mensen bannen terwijl zij beetje leven in Gamelux bregen. Wat ik ook raar vind is dat er nog steeds mensen rond lopen waarvan ik weet dat die meer de Gamelux forums bevuilen dan een van deze jongens :(:(


Laatst gewijzigd op 10 June 2009 - 22:29

faithjez schreef op 10 June 2009 - 22:16 #2263362
Avatar
9014 berichten
Gamelux Elite
ik denk omdat ze te veel strikes hebben
leipoesj schreef op 10 June 2009 - 22:19 #2263364
Avatar
10545 berichten
Eindbaas
faithjez schreef:
ik denk omdat ze te veel strikes hebben
Nee de meesten zijn persoonlijk gebanned door onder andere Talle
Mercal schreef op 10 June 2009 - 22:22 #2263365
Avatar
2603 berichten
Te enthousiast
omdat ze dom reageren in elk topic, je ziet zelden een serieuze reactie van ze..
Mannekino schreef op 10 June 2009 - 22:22 #2263366
Avatar
4461 berichten
Honorary Gamelux Member
- ESN

Door talle gebanned vanwege zijn gedrag in de afgelopen weken. Ik sta hier achter, dit heeft hij volledig aan zichzelf te danken.

- Brains

Heeft al geruime tijd een permanente ban op Gamelux. Hij komt simpelweg terug met clones die wij vervolgens bannen. Een tip: als je een ban hebt bij Gamelux en je ontwijkt die ban met clones dan verspeel je een eventuele tweede kans in de toekomst.

- EX

Ban-O-Matic: teveel strikes

- Finjaws

Had een laatste kans bij Gamelux. Zijn huidige ban is uitvoerig binnen de crew besproken. Aangezien Finjaws ook klant is bij mijn bedrijf, heb ik mij niet gemengd in deze discussie en is het uiteindelijke besluit genomen door een andere lid van de headcrew.

- Blew

Ban-O-Matic: teveel strikes

- gnux

Die gebruikersnaam bestaat momenteel niet. Deze persoon kan een e-mail sturen naar forum@gamelux.nl als hij vragen heeft over zijn ban.

Op slot en de teugels gaan weer iets strakker aangetrokken worden op Gamelux. Talle heeft maar één ban geplaatst. Dus de geruchten dat hij willekeurig mensen loopt te bannen zijn onjuist. Elke handmatige ban (dus niet via de Ban-O-Matic) wordt uitvoerig binnen de crew besproken.

Een groot deel van de strikes voor de bovengenoemde bans zijn in dit topic gevallen. Ik heb een topic aangemaakt in het crew forum over de manier waarop de gebruikers zich hebben uitgelaten in deze "discussie" en hoe wij dit moeten aanpakken.

Persoonlijk vind ik het erg jammer dat het weer op deze "Gamelux"manier moet. Blijkbaar is de scene behoorlijk verziekt door het gebruik van cheats. Natuurlijk is het leuk om dan flink op elkaar te flamen en dat is soms hilarisch, maar één stap verder bij een oplossing zijn we niet. En zolang de oplossing uitblijft voor dergelijke problemen blijft het hele e-sports verhaal in de Benelux op een amateuristisch niveau.


Laatst gewijzigd op 10 June 2009 - 22:57

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->