exDEKONING schreef op 8 June 2009 - 18:39 #2259918
Avatar
5521 berichten
Honorary Gamelux Member
Goedenavond boiZ,

als ik mijn cod opstart krijg ik een zwart scherm, met een zacht ruis geluid.
weet iemand hoe ik dat kan fixed, het cared me niet ook al moet ik een no cd crack gebruiken wil gewoon dat die werkt :>

BVD ex hoi


Laatst gewijzigd op 8 June 2009 - 18:40

eXtreme.FSN schreef op 8 June 2009 - 18:39 #2259919
Avatar
7381 berichten
Professional
spel origineel kopen ffs:B


Laatst gewijzigd op 8 June 2009 - 18:40

exDEKONING schreef op 8 June 2009 - 18:40 #2259920
Avatar
5521 berichten
Honorary Gamelux Member
eXtreme.FSN schreef:
spel origineel kopen ffs:B

heb ik al, heb een ekte serial gekocht op inet :> dus wel voor betaald ITOns


Laatst gewijzigd op 8 June 2009 - 18:40

eXtreme.FSN schreef op 8 June 2009 - 18:41 #2259921
Avatar
7381 berichten
Professional
exDEKONING schreef:
eXtreme.FSN schreef:
spel origineel kopen ffs:B

heb ik al, heb een ekte serial gekocht op inet :> dus wel voor betaald ITOns

reinstall!
dh.ma1kel schreef op 8 June 2009 - 19:12 #2259967
Avatar
2326 berichten
Te enthousiast
heeft die het wel gewoon gedaan?
exDEKONING schreef op 8 June 2009 - 20:41 #2260052
Avatar
5521 berichten
Honorary Gamelux Member
nee meteen na installatie gewoon deed die het niet
rox_ schreef op 8 June 2009 - 21:28 #2260100
Avatar
2414 berichten
Te enthousiast
exDEKONING schreef:
nee meteen na installatie gewoon deed die het niet
de cod die heb gedownload werkt niet.
of je computer kan het niet aan,
of je hebt geen goede drivers.
of ik heet kees
kden1m schreef op 8 June 2009 - 21:52 #2260128
Avatar
8016 berichten
Gamelux Elite
rox_ schreef:
exDEKONING schreef:
nee meteen na installatie gewoon deed die het niet
de cod die heb gedownload werkt niet.
of je computer kan het niet aan,
of je hebt geen goede drivers.
of ik heet kees
kdenk dat je kees heet :cool:
exDEKONING schreef op 8 June 2009 - 22:47 #2260192
Avatar
5521 berichten
Honorary Gamelux Member
install em wel opnieuw
patrick schreef op 8 June 2009 - 22:50 #2260194
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
mss ff je pc specs posten? drivers opnieuw installe? of mss heb je gewoon een vercrackte cod install?
exDEKONING schreef op 8 June 2009 - 23:33 #2260237
Avatar
5521 berichten
Honorary Gamelux Member
patrick schreef:
mss ff je pc specs posten? drivers opnieuw installe? of mss heb je gewoon een vercrackte cod install?

pentiuM4 3.0 ghz
1.5 GB ram
AGP nvidia7600GS 512 mb
dell moederbord 7 jaar oud

cod4 kan ik ook gewoon draaien, source ook, dus cod5 moet ook lukken. licht denk ik aan de install, ben nu opnieuw aan het installe!
pushkin schreef op 13 June 2009 - 00:05 #2265793
Avatar
831 berichten
Veel vrije tijd
exDEKONING schreef:
patrick schreef:
mss ff je pc specs posten? drivers opnieuw installe? of mss heb je gewoon een vercrackte cod install?

pentiuM4 3.0 ghz
1.5 GB ram
AGP nvidia7600GS 512 mb
dell moederbord 7 jaar oud

cod4 kan ik ook gewoon draaien, source ook, dus cod5 moet ook lukken. licht denk ik aan de install, ben nu opnieuw aan het installe!
specs heel kut en je moet geen crack gebruiken voor multiplayer dat kan zonder.
furYYY schreef op 13 June 2009 - 01:18 #2265825
Avatar
5615 berichten
Professional
Welk os met vista weet ik het wel te fixen voor je maar aan je specs te zien werkt dat daar niet :).
faxity schreef op 13 June 2009 - 01:43 #2265830
Avatar
5422 berichten
Professional
denk niet dat je veel fps gaat halen met die pc, jouw proc is net de minimum vereiste voor die game
kevin0313 schreef op 14 June 2009 - 00:21 #2266667
Avatar
195 berichten
Amateur
ik haal met een single core proc @ 1,8ghz ook 125 fps @ cod 4 alles high spectaculair map on en rest alles uit 1024*

heb ik wel drops maar haal de 125.!!

dus moet met zijn specs dus ook lukken!!


Laatst gewijzigd op 14 June 2009 - 00:22

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->