Brianna Love schreef op 2 June 2009 - 16:21 #2253262
Avatar
2265 berichten
Te enthousiast
Ik wil mezelf dus gaan verdieping in de cod4 scene :D . Mijn vraag was zou ik het kunnen runnen met deze specs?

CPU: e5200@2.87ghz
RAM: 2 gig ddr2 677mhz
HDD: Samsung 320G 7200rpm
VID: 3850 512mb AGP
jARON schreef op 2 June 2009 - 16:24 #2253264
Avatar
5493 berichten
Honorary Gamelux Member
Op een middelmatige resolutie / graphics is dit hoogstwaarschijnlijk mogelijk ja.
eXtreme.FSN schreef op 2 June 2009 - 16:24 #2253266
Avatar
7381 berichten
Professional
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
en select cod4,

dan krijg je zo'n soort resultaat:

result.png

duidelijk genoeg, toch?:P


Laatst gewijzigd op 2 June 2009 - 16:25

hUX schreef op 2 June 2009 - 16:26 #2253270
Avatar
4108 berichten
Vierkante ogen
eXtreme.FSN schreef:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
en select cod4,

dan krijg je zo'n soort resultaat:

result.png

duidelijk genoeg, toch?:P
ik vind het niet duidelijk toen ik assasins creed enkele maanden gelede deed zei hij dat mijn cpu te laag was (intel 2 duo 2ghz) want volgens dat ding had ik 3 ghz nodig. nu heb ik het spel en draai ik het spel op zijn hoogste prestaties en gaat het zeer perfect :(
Brianna Love schreef op 2 June 2009 - 16:27 #2253274
Avatar
2265 berichten
Te enthousiast
eXtreme.FSN schreef:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
en select cod4,

dan krijg je zo'n soort resultaat:

result.png

duidelijk genoeg, toch?:P

Ja had daar al getest en zat wel gewoon over recommended heen maar ik vertrouw het daar niet helemaal :D

EDIT: wat hUx zegt ;)


Laatst gewijzigd op 2 June 2009 - 16:28

eXtreme.FSN schreef op 2 June 2009 - 16:28 #2253276
Avatar
7381 berichten
Professional
minimum CPU is een 2.6 dualcore, RAM is wel 3gb:P

verbaasd mij ook dan dat je spel goed kan draaien met een 2.0 dual

systemrequirementslab heeft mij nooit in de steek gelaten iig:O


Laatst gewijzigd op 2 June 2009 - 16:28

hUX schreef op 2 June 2009 - 16:37 #2253309
Avatar
4108 berichten
Vierkante ogen
eXtreme.FSN schreef:
minimum CPU is een 2.6 dualcore, RAM is wel 3gb:P

verbaasd mij ook dan dat je spel goed kan draaien met een 2.0 dual

systemrequirementslab heeft mij nooit in de steek gelaten iig:O
kheb 4 gig ram :p
nee maar ik denk dat (ik heb dat hier toen in topic gevraagd wrm ik het niet zou aankunen) dat ik dualcore heb en ik dus eigelijk 4ghz heb
Brianna Love schreef op 2 June 2009 - 16:39 #2253311
Avatar
2265 berichten
Te enthousiast
hUX schreef:
eXtreme.FSN schreef:
minimum CPU is een 2.6 dualcore, RAM is wel 3gb:P

verbaasd mij ook dan dat je spel goed kan draaien met een 2.0 dual

systemrequirementslab heeft mij nooit in de steek gelaten iig:O
kheb 4 gig ram :p
nee maar ik denk dat (ik heb dat hier toen in topic gevraagd wrm ik het niet zou aankunen) dat ik dualcore heb en ik dus eigelijk 4ghz heb

Ja maar 2.6 ghz is dan weer 5.2 ........ en zo werkt het niet optellen :D
hUX schreef op 2 June 2009 - 16:40 #2253312
Avatar
4108 berichten
Vierkante ogen
Brianna Love schreef:
hUX schreef:
eXtreme.FSN schreef:
minimum CPU is een 2.6 dualcore, RAM is wel 3gb:P

verbaasd mij ook dan dat je spel goed kan draaien met een 2.0 dual

systemrequirementslab heeft mij nooit in de steek gelaten iig:O
kheb 4 gig ram :p
nee maar ik denk dat (ik heb dat hier toen in topic gevraagd wrm ik het niet zou aankunen) dat ik dualcore heb en ik dus eigelijk 4ghz heb

Ja maar 2.6 ghz is dan weer 5.2 ........ en zo werkt het niet optellen :D
nee toen zeide de gluxers hat die site het op een single core had berekend... ofzoiets :confused:
legendareN schreef op 2 June 2009 - 16:41 #2253313
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
medium denkz
caveman schreef op 2 June 2009 - 16:42 #2253316
Avatar
2448 berichten
Te enthousiast
boefje! gewoon die software installeren op je stage-pc ;D

normaal gezien zou het wel moeten lukken, aangezien je cod zwaar lelijk kan maken =]
Brianna Love schreef op 2 June 2009 - 16:48 #2253328
Avatar
2265 berichten
Te enthousiast
Kwil cod wel mooie kwaliteit runnen :(. Maja wat tweaks erbij en moet lukken
martt schreef op 2 June 2009 - 17:01 #2253342
Avatar
2158 berichten
Te enthousiast
of je koopt een keer een normale vidkaart stomme skooier :D kom msn ik wil je flamen
kevin0313 schreef op 2 June 2009 - 17:07 #2253344
Avatar
195 berichten
Amateur
alles uit alleen spectaculair map on en alles high ipv extra moet lukken dan en je hebt mooi beeld
Ulquiorra schreef op 2 June 2009 - 17:28 #2253365
Avatar
1846 berichten
Net 1337 geweest
moet wel lukken.
Brianna Love schreef op 2 June 2009 - 17:33 #2253373
Avatar
2265 berichten
Te enthousiast
martt schreef:
of je koopt een keer een normale vidkaart stomme skooier :D kom msn ik wil je flamen

KK kop. had je vanochtend al geflamed :P
mark aka mh schreef op 2 June 2009 - 17:48 #2253385
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
Je runt die game op 800x600 wel redelijk denk ik

Brianna Love schreef op 2 June 2009 - 17:53 #2253390
Avatar
2265 berichten
Te enthousiast
Even vraagje tussendoor. Als ik nou cod4 download. Die al auto-cracked is(hoef dus niks te doen), en dan koop ik gewoon een key via internet. Zou dat werken :o. Of werkt het alleen als ik cod4 download die niet gekraakt is?
jiep schreef op 2 June 2009 - 18:53 #2253500
Avatar
3236 berichten
Vierkante ogen
met goede cfg haal je 250 zeker wel
deMan schreef op 2 June 2009 - 18:58 #2253511
Avatar
2926 berichten
Honorary Gamelux Member
Heb een AGP videokaartje van ATI 1650 pro 512mb en een single core van 3ghz, 1gb aan ram en ik kan em ook draaie.. Misschien niet op high of vloeiend, maar ik kan em draaie :D
kevin0313 schreef op 2 June 2009 - 18:59 #2253513
Avatar
195 berichten
Amateur
http://www.youtube.com/watch?v=jVg-BSgwA6I


http://www.youtube.com/watch?v=OYbuwaF8VjY


moet je even leezen bij meer info ( rechts boven) staat fps + settings


gl

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->